*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (99)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Bertha ma bucurca ati fost la munte si v-ati distrat . Tot sa mai aveti iesiri d-astea ca vad ca esti atat de relaxata incat ti-a iesit si o poezie frumoasa pt Zibe. Cum dormea gagigutza noastra frumoasa in carucior . Pt schimbarea mea de look am schimbat data pe 26 aprilie, cu o saptamana mai devreme ca si-asa mor de nerabdare.
Anca tot frumoasa e Zibe chiar si cu parul asa scurt. Si oricum creste repede. Multi pupici.
Olivia multa sanatate lui Davlove sa scapati mai repede de raceala.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hi hi, am primit si noi poezie. Multzumim, fetelor, incep sa ma obisnuiesc cu chelboasa mea dulce si intepacioasa.

Ginye, statea si fara, da` chiar o luase somnul. Ca ne-am jucat o tura la inceput cu masina, a pus-o ea pe fata la toata lumea, apoi eu ei, ea mie, pana i-am bagat-o-n par si-a preluat-o nasa.

Eli, cum sta Ionu` cu fumatu`? Al meu se tine tare, n-a mai fumat nimic, deci il declar nefumator. Si nu mai zi ca n-ati avut bani, nu aveti si nu veti avea... macar ultima parte schimb-o, ca scot eu biciul... pai asa, nu dai voie prosperitatii sa vina.
A propos de meditatii, sa treaca masteru` vietii, si-o iau prin cartier la lipit biletele pe scari de bloc `dau meditatii`, la voi n-ar merge? Eu am fost cat pe ce la un moment dat sa merg sa fac menaj. Da` soatza s-a simtit jignit.

Manumanu, cand z ma imita, mi-aduc aminte zambind de `du-te tuuuuuu`. Cand ne mai incanti cu ceva pozici cu comorile?

Ocean, cum nu mananca? Pai ala e meniu in toata regula.

Mai, mie-mi place la nebunie iarna. Chiar si gerul. Ador sa aud zapada scartaind sub picioare, sa mi se lipeasca nasul, sa-mi ia foc obrajii. Imi aduce aminte de copilarie si de iernile reale de atunci.

Ramo, cat e de frig la voi? Eu ieri dimi, pe la 10, am dus-o pe z la biserica la -25, pe jos. Na, nu mare distanta, dar indeajuns incat sa se imbujoreze.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!

===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Anca, Zibe e dulcica foc cheliuta Ce reactie a avut cand s-a vazut in oglinda si a vazut ca n-are de ce sa mai traga?
Sara cateodata se mai targe de par, cand ii este somnic..
Babyzapi, ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ramo am rasp

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Anca, in sfarsit cineva de acord cu mine in ceea ce priveste frigul si iarna!.. ce mi-ar placea sa aud niste scartzaiala sub bocanci...

Au iesit si cele 2 masele de sus..adica niste colturi...asta o fi fost unul din motivele de maraiala..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Oceanborn, daca ii creste parul mai des dupa tratementul cu sos, sa-mi spui sa aplic si eu repede metoda.

Babyzapi, dupa ce-ti revii dupa infrumusetare, neaparat trebuie sa organizam o intalnire, sa te admiram live.

Eli, sigur ca existau solutii, dar pt moment cred ca sperietura e nasoala. Bine ca s-a terminat cu bine, un motiv bun de ras cu Balaciosul peste cativa ani.

Ramo, cum stati cu bubitele? Un calorifer electric nu v-ar ajuta?

Eu am o maraicioasa mare azi, sta numai atarnata de pantalonii mei.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Anca, acum sunt -15 grade...eu sunt fff friguroasa de fel, iar acum...ihhh, as fi scos-o pe Sara un pic, dar pe mine ma ia maseaua de la frigul din casa...asa ca afara...
Nu am mai ajuns la stomatolog, de cand mi-a umblat pe canale...tot din cauza vremii si nici nu cred ca ajung curand ca n-am bani , asa ca ma voi tampi in casa pana se mai incalzeste.Tati vine tarziu de la servici ca are sedinta azi...dar poate maine vine mai devreme si o soate el.Aerisesc dimineata si seara cate 20 de minute in dormitor...se mai schimba aerul un pic.
Cei de sub mine nu cred ca dau drumul la soba...e rece rau podeaua, si eu si Sara avem cate 2 perechi de sosete si eu tota am picioarele reci , Sara mai are si dres.

Mergi la inceput

Bertha de bubite...ce sa zic...parca ceva mai bine, sa vedem si zilele urmatoare.Casa e veche, de peste 60 de ani si instalatia electrica la fel...nu am bagat calorifer ca ne e frica sa nu se buleasca instalatia de tot...macar sa mearga aerul conditionat...

Babyzapi merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Anca, tare frumoasa Z , cu par si fara par Nu te ingrijora, parul ii va creste foarte repede. Pe Cati am tuns-o ultima data prin iulie anul trecut si uite cat i-a crescut in jumatate de an http://good-times.webshots.com/photo/2899263530104281140gLJaUd

Olivia, sanatate Davidutzului
Bertha, pupam frumusetile Sa va fie de bine iesirea la munte Te resimti dupa cazatura??

Noi am cam stat prin casa weekendul ce-a trecut, a fost teribil de frig, n-am scos-o pe Cati decat pana la mama sau sora-mea, adica n-am stat afara la aer. Si astazi e la fel din pacate. Cica de miercuri se mai incalzeste putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Brrrr!... ce vreme.. Cand l-am dus dimineata pe David la scoala, am iesit din casa maxim 10 minute, iar la intoarcere imi inghetasera deja degetele in manusi. Luca n-avea nici o treaba, avea manutele fierbinti.
Cand l-am luat de la scoala...am stat sa-l asteptam.. si pana am luat si paine am facut vreo 25-30 de minute de stat pe afara. Deja aveam tzurtzuri cu tot cu gluga mea cu tot. Si iarasi...numai eu eram cu probleme...copiii erau vioi amandoi.
Va dati seama ca eu sunt pro vara, nu?
Luca dadea sa-mi adoarma pe umar, cat l-am asteptat pe David...fericit ca e la mine in brate si rapus de aerul tare.
Bertha vorba ta...la cat sunt de friguroasa, ce sa caut la munte? Iar cu raul de masina, momentan m-a mostenit David. Luca inca n-a dat la boboci si sper sa n-o faca.
Anca este cruminala poza: http://family.webshots.com/photo/2285338590100702717ZXgCkZ Ai o dulceata de fetita!!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput