*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (99)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

anca esuper zibe si asa...si sa nu iti para rau de coditze si eu l-am tuns pt a 2-a oara pe dimitrie zilele trecuta..pun poza promit ..eh ionu nu a mai fumat si sunt din ce in ce mai incantat de el dimineta baga gimnastica si are mai mare grija de igiena lui personala fie spirituala fie trupeasca...so bine ca s-au scumpit asa mult tigarile ca nu credeam s ale mai lase...
l-am filmat pe Dimitrie cand ma inchide pe terasa....l-a surprins tati...asa sa ne ramana amintire peste ani
dimitrie chelios aici
http://family.webshots.com/photo/2600408190104281140zOKsrJ
am incercat sa pun si flmuletul merge ca broasca testoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Ce gagicuta faina am vazut, Laura, Cati seamana foarte tare cu Rebeca!!

Am vazut si o somnoroasa frumoasa...Ioana, ca si Thomas, pierde ce-i mai fain .

Am vazut pe tvr international ieri ce vremuri sunt in ro...brr, frigul imi place..dar nici chiar -30grade..

mami de Thomas

<><><><><><><><><><><><><><><><>
Īmi cunosc limitele. Dar pur si simplu le ignor.
(Friedrich Nietzsche)

Mergi la inceput

filmulet dimitre si balconul..cine se plictiseste pe la minutul 2.25 se petrece actiunea propriu-zisa e mai jenat de aparat :PPP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

m-am distrat urmarindu-l pe gugulan cum o comite!!!!!
fff tare!!!!!! si era asa mandru de isparava!!!!

azi...lui david i-au aparut brusc pe fata, pe mana stanga si pe spate niste pete maaari rosi...pe care erau niste brobonele...parca erau ciupituri...initial asa am crezut...dar au disparut...i-am aparut cand a plans....este extraordinar de nervos....maine vreau sa-l duc la control cu gatul si sa-i spun dr de pete...il urmaresc si daca mai face ii fac poze sa i le arat....

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

bebecris sa fie oare alergie la vreun medicament..daca le vezi tzac poza...sanatate
fetele o muzichie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Eli, f tare Dimitrie...fetelor nu le aratati copiilor ca poate le vin idei
Noi ne-am inchis in sufragerie cu jucarii cu tot...in dormitor e tare frig ca sunt 3 pereti afara...asa ca ne jucam in spatiu mai restrans...sa vedem diseara cum adoarme in canapea, ca in patut adormea singurica dar asa...
Am pacalit-o azi si dupa ce a papat bucatile din supica cu mana a papat si zeama...la 19 ii dau mamaliga cu branza, smantana si ou ochi facut in apa...o sa pap si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Tare faza, chiar ca stie ce face... si ec mandru este de el. Bravo cozanacelule... te pupam dulce.

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

filmulet dimitre si balconul..cine se plictiseste pe la minutul 2.25 se petrece actiunea propriu-zisa e mai jenat de aparat :PPP

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
-------------------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii

Pozele printesei la un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

acum jumatate de ora iar i-au aparut lui david petele rosi...mai multe de data asta...acum i-au disparut...il certasem...si era nervos si plangea...o fi o reactie nervoasa?

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Eu pe frigul asta nu ies cu Raphael afara. Am iesit cu el cand nu era chiar atat de frig si in 10 minute incepuse sa-i clantzane dintisorii desi era imbracat super bine. Imi seamana la capitolul asta ca si eu sunt super friguroasa.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bebecris, cred ca e de la nervi Si finutului meu ii apareau cand era mai mititel (acum are 2 ani jumate)cand plangea rau apareau si dispareau in maxim 10 minute.

Mergi la inceput