*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (99)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

http://community.webshots.com/album/576472633ViXmyr

cateva poze noi cu david si cu petele de care va ziceam...sunty ffff ingrijorata!!!

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris

http://community.webshots.com/album/576472633ViXmyr

cateva poze noi cu david si cu petele de care va ziceam...sunty ffff ingrijorata!!!

Cu dr ai reusit sa vb?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

maine la 12 am programare la contyrol cu gatul si ii arat si petele in fotografii....am observat ca apar atunci cand se enerveaza.....dar de ce asa brusc?

Craciun, cadouri, renii

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Eli scump foc puiul! Luca vorbeste aceeasi limba, ca s-au inteles tare bine! S-a catzarat la mine in brate, cand am dat drumul la filmulet si de cate ori zicea Dimitrie ceva, Luca il ingana si spunea dupa el cu aceleasi vorbulite. Ne-am uitat de 3 ori la el pe nerasuflate, poate-poate a pierdut vreo "replica"

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

seara buna, mamici si cozonaci

noi cu muci, tuse, un canin afara, unu' sub gingie, o masea afara, alta azi a scos nasul si ea in sfarsit, cateva nopti agitate dupa o serie destul de lunga de nopti dormite fara nici o trezire... distractie ce mai!

de fapt, asta cu distractia e pe bune, in afara de faptul ca o necajesc dintii si mucii e tare simpatica pe zi ce trece, face tot felul de nazbatii, ne imita de ne tavalim toti de ras si uite asa. azi stateam la tv in timp ce ea se juca cu taica-sau, eu pe canapea cu capul sprijinit in mana si numai o vad ca ia si ea pozitia si se uita strengareste la mine

Vad ca se agita spiritele mai nou, ba subiectul cresa, ba subiectul vacanta/bani, ba.. au mai fost si altele? De fiecare data constat ca motivul e faptul ca unii spun exact ce simt la momentul in care tasteaza fara sa se gandeasca la faptul ca poate jignesc alte persoane [bebecris]. Sau ca le fac sa sufere in vreun fel sau altul [corina]. Pacat.

Mergi la inceput

NU AM JIGNIT PE NIMENI..SI CRED CA NICI CORINA NU A VRUT SA FACA PE CINEVA SA SUFERE!!!

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

seara buna, mamici si cozonaci

noi cu muci, tuse, un canin afara, unu' sub gingie, o masea afara, alta azi a scos nasul si ea in sfarsit, cateva nopti agitate dupa o serie destul de lunga de nopti dormite fara nici o trezire... distractie ce mai!

de fapt, asta cu distractia e pe bune, in afara de faptul ca o necajesc dintii si mucii e tare simpatica pe zi ce trece, face tot felul de nazbatii, ne imita de ne tavalim toti de ras si uite asa. azi stateam la tv in timp ce ea se juca cu taica-sau, eu pe canapea cu capul sprijinit in mana si numai o vad ca ia si ea pozitia si se uita strengareste la mine

Vad ca se agita spiritele mai nou, ba subiectul cresa, ba subiectul vacanta/bani, ba.. au mai fost si altele? De fiecare data constat ca motivul e faptul ca unii spun exact ce simt la momentul in care tasteaza fara sa se gandeasca la faptul ca poate jignesc alte persoane [bebecris]. Sau ca le fac sa sufere in vreun fel sau altul [corina]. Pacat.

Craciun, cadouri, renii

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fetele sa va treaca supararile amuZantul dimitrie

si ceva dragut ne-am distrat frumos in aceasta seara
sa aveti rabdare pana la sfarsit
http://www.fishtv.ro/view_video.php?viewkey=5d1b61fff7be687f7970

Mergi la inceput

plec la budimex

plange necontrolat de juma de ora, se apuca de urechi si par, de cap..este ff nervos si pete mari ropsii

Craciun, cadouri, renii

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Bebecris, sanatate multa! Tin pumnii stransi sa fie totul bine.

Eli, maine vad filmul cu sonor, acum il vazui pe muteste, sa nu trezesc matza. Abia asept sa ma distrez cu Dimitrie!

Laura, multumesc pt intrebare, mana ma mai doare f putin, oasele palmei au fost putin traumatizate. In ziua resp n-am simtit nimic, a 2-a zi s-a innegrit putin si a inceput sa ma doara usor. Am vazut pufoasa carliontata, seama tot mai mult cu creatza cea mare.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bebecris ce v-a zis la spital? Cum a fost noaptea?
Pup dulce si muulta sanatate!

Citat:
citat din mesajul lui bebecris

plec la budimex

plange necontrolat de juma de ora, se apuca de urechi si par, de cap..este ff nervos si pete mari ropsii

Craciun, cadouri, renii

Povestea nasterii

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput