*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (99)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

bebecris cum mai sunteti ce face David? asteptam vesti de la voi....pupam puiutul... sa se faca bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Eli scump foc Dimitrie! Ce mai misca el din poponic!
Haios foc filmuletul cu barza!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bebecris cum ati trecut noaptea? Asteptam vesti!

Noi nu avem caldura si nici apa calda de aseara. Fi-miu care doarme mai mult dezvelit a stat toata noaptea cu patura pe el. S-au gasit si astia acum pe gerul asta.

Mariana28 toate bune pe la voi?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli s-a pus si fi-miu pe ras si dantuit cand a vazut filmuletul.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bebecris, cum e David? sa fie bine !
Am dormit aseara toti 3 pe canapea in sufragerie...a fost ok, tati s-a trezit cam intepenit cu picioarele a dormit cam chircit, dar diseara stim cum sa ne aranjam...eu cu Sara la un capat si tati la celalalt capat.La 22.15 eram toti in pat...Sara dormea deja...fara lumina, fara TV...super...de cand nu m-am mai bagat in pat la ora aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Eli, mamaaa, ce mai dansaram cu Dimitrie.!Bravo, bine se misca baiatul! Hai, ca-s buni oltenii astia nascuti in aceeasi zi, uite si de la noi un pampers dansator.

N-are nimeni nr de telefon al lui Bebecris? Sper ca e totul bine.

La noi continua starea de nervozitate maxima, mi-e o mila de ea, roade coltul biroului si un raft de la biblioteca.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

bebecris aceea a fost senzatia mea cand am citit mesajele. N-am zis nimic de intentie, doar ca asa au iesit. Probabil am perceput gresit lucrurile, as putea detalia si explica de ce mi s-a parut si una si alta, dar cred ca oricum momentul e prost ales. Cu siguranta nu vreau sa super eu acum pe nimeni, au fost destule suparari pe-aici.

Cum e David, ce a zis doctorul, ce are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Am vb cu Bebecris si mi-a spus ca David are alergie si merge la pediatru cu el.

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

bertha haha ce tare e Ioana ce mai da si ea din funduletz e bestiala
bebecris off scupul de David...sa auzim vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Buna dimineata mamici !

Am ajuns si noi de la Pitesti duminica seara si am avut o serie de peripetii. Nu cu drumul care a fost ok ci cu altele.
Seara Eva nu a dorit sa adoarma intr-un pat strain decat cu cineva si... a trebuit sa ma sacrific , sa ma culc odata cu ea.
Data viitoare cred ca o sa improvizez un patut , un culcus similar celui pe care il are acasa.Nu va mai povestesc cate poponetze in gura mi-am luat noaptea de fie-mea ca are obiceiul sa se intoarca de pe spate pe burta si sa ridice poponeata la cucurigu plus picioare si capete in coastele noastre sau pe unde reusea.
Nici ea nu este obisnuita sa doarma cu cineva in pat , nici noi cu ea si a iesit un balamuc.
Pe la 3,30 cand tocmai facea pentru a suta oara fick - flack-ul spate -fata s-a pocnit cu capul in tablia patului si a cazut direct peste fata mea. Dupa acest moment in care eram deja iritata a inceput sa mormaie : bilu - bilu - bilu , agli - agliii. Am ridicat tonul la ea si i-am spus sa se culce ca e noapte si ca sa vezi aratarea , cand s-a auzit apostrofata a inceput sa maraie si a racnit a disperare : tttaaaaa-ttiiii .Dupa care s-a ridicat si a aterizat zgomots in bratele lui tac"su. Hmmm...carevasazica eu sunt personajul negativ.

La intoarcere numaram pe drum lucrurile pe care le uitasem la unchiul sotului : periutele noastre de dinti , castronelul in care era pus pestele Evei , cutiuta de Almette , reductorul...si la ficare 500 m ne mai aduceam aminte de cate ceva. Asa ca ma declar sefa neuronilor lost in space !

Cu patutul s-a rezolvat , am adus cateva modificari si dimensiunilor si modelului stas si a ramas ca la sfarsitul acestei saptamani sa ne ducem sa-l ridicam. Am optat pentru acest model la care am adus citeva modificari lungimre , lipsa laterele de pe linga contur.http://www.mobilleta.ro/detalii_produs.php?produs_id=35.

Si daca aveti impresia ca sirul peripetiilor s-a terminat ...oooo..nu.
Am ajuns acasa , am facut baie la copil si ne-am culcat. Pe la 4 dimineata ce credeti ????In caloriferul nostru se auzeau zgomote asurzitoare. Nu stiu care cu cine se certa insa bocaneau puternic. Evident sotul a adormit rapid dupa ce au incetat bocanelile insa eu ...pina la 6,45 cand a sunat desteptatorul sotului nu am facut altceva decat sa ma frichinesc de pe o parte spre alta. Nici la bucatarie nu mi-am permis sa ma duc pentru ca riscam sa o trezesc pe Eva. Asa ca...am sperat ca noaptea care vine sa am parte de liniste si sa ma pot odihni.

Aiurea....Noaptea urmatoare aceeasi poveste...dar cu usoare modificari de orar. Nu au mai inceput sa bocane pe la 4 dimineata ci...pe la 1 . Tot e bine .Dupa ce au terminat de troscanit in tevi am reusit totusi sa adorm. Nu imi dau seama ce au de impartit si ce cred ca pot rezolva in maniera asta.Soata zice ca undeva careva dintre vecini deranjeaza pe altii...care riposteaza prin bocanituri in teava. Nu stiu ce sa zic dar tare ma enerveaza. Azi noapte m-am speriat de am racnit la sot ca e cineva in casa. Zgomotul era atat de strident incat aveam impresia ca suna de undeva de la noi, de pe hol.

Eli in privinta pieselor din puzzle da , Eva le-a ros pe la margini. Dra nu a avut puterea de a roade lemnul ci doar hartia. Acum s-a potolit , nu mai roade piesele ci se joaca pur si simplu cu ele.Daca ti se par pericolase poti sa i le dai numai sub supravhegherea ta .Ca joculet e foarte interesant pentru Eva. S-ar puea ca si Dimitrie sa fie entuziasmat.

Daniela am retinut locatia. Sunt cu ochii pe magazin. Da , nu este nicio problema cu cresa. Sotul a vorbit deja cu directoarea Geanina nu imi aduc aminte acum numele de familie. A ramas sa ne hotaram spre o zi din cursul saptamanii sugestia dumneaei fiind aceea de a veni dimineata. A dorit sa cunoastem tot personalul si sa vedem concret conditiile in care se lucreaza cu copiii. Nu ne-a refuzat cand i-am spus ca Eva are doar 1,3 luni dar ne-a avertizat ca a mai avut doar o sigura experienta cu un baietel de 1,7 luni. Opinia ei a fost ca totul depinde de Eva si modul in care s-ar adapta.
Oricum ar fi in februarie noi intentionam sa programam o vizita si apoi sa decidem ori bona ori cresa. Am termen pina in martie.Te anunt cu 2 zile inainte de ziua programata pentru ca , in eventualiatea in care vrei sa mergi , sa putem pleca impreuna.

Otilia mai...la indigo si nimic mai mult fetele tale. Era cat pe ce sa lesin cand ti-am vazut domnisoara in fustita mini de blugi. Amandoua au trasaturile tale , forma fetei , expresia etc. Parca Elisa are buzele altcuiva ...in rest....ori tu ori gena ta si-a facut simtia prezenta din plin.Cum te mai simti ???

Bebecris cred ca David are o reactie usor alergica. Cel mai probabil la un aliment. Eva se pigmenteaza in jurul buzelor de la rosii crude si uneori de la anumite tipuri de brinza. Imediat dupa ce manica aoar pete mari , diaprate , roz pal dar orientate in jurul guritei. Poate si in cazul vostru e ceva similar. Sau o reactie la temepratura de zilele trecute. Sanatate !

Anca mai mi s-a facut asa dor de perioada alaptarii cand am vazut-o pe Zibe tragand de zor la tzsii in timpul reprizei de tuns. Evei i-a crescut destul de greu parul dupa prima tunsoare. Poate Sara va avea alt ritm.

Oeanborn unde as putea sa-l vad pe Thomas luptandu-se cu pastele ???Am ratat postarea initiala...

Corina intr-o rochie traditionala nah ca tot vreau sa te vad cu tot embargoul la shoppingg pe care ti l-ai impus.. Asa ca hai cu poza....cat mai repede.

revin...Eva ma solicita...

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput