*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (99)*
Raspunsuri - Pagina 15
babyzapi spune:
Bebecris tin pumnii sa descoperiti cat mai curand sursa alergiei
. Off ce de copilasi cu alergii...
Mirtha la voi noaptea e showtime
...poate in noaptea asta se potolesc vecinii. Deci curand schimbati patul Evei, cat mai multe nopti inistite si bine dormite.
Al meu s-a obisnuit sa doarma cu suzi si somnul de pranz si cel de noapte. De altfel numai atunci ii dau suzi si cand il pun in tarc. Noaptea doarme super dupa ce am aplicat sfatul lui Lauramiron de a nu-i mai da nimic sa bea in trezirile nocturne, mersi frumos de sfat, nu am apucat pana acum sa-ti mutumesc. Doar cateodata mai scanceste ca pierde suzi din gura, dar adoarme la loc si fara ea.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas
oceanborn spune:
Eli ce ne<am mai distrat!!!!
frumoase amandoua filmuletele... mare dansator, Dimitrie!
al meu danseaza si pe melodii lente
, isi leagana capul dupa muzica, daca e mai ritmata da din cap si face diverse miscari..isi scutura manuta, cred ca vrea sa pocneasca degetele, din cand in cand isi indoaie genunchii..
cat sunt de dragi!!!
am uitat, trebuie s-o vad si pe Ioana dansand
mami de Thomas
-----------------------------------------------
Imi cunosc limitele. Dar pur si simplu le ignor.
(Friedrich Nietzsche)
Ramo2007 spune:
Acum ne-am trezit...am dormit cu Sara de la 11.45...a a dormit repede dupa ce s-a incalzit in pat.Ce bine e sa dormi la pranz...o sa repet figura...si dieseara ne culcam din nou regulamentar pe la 22...
Bebecris, te asteptam cu vesti 
Da ,urata treaba cu alergiile...Sara inca mai are bubitele...parca nu se mai vad la fel...dar o suspectez tot de o alergie ...
Amalia spune:
Bertha e absolut delicioasa Ioana
cu miscarile ei din poponic!

Oceanborn super solutie pentru solar!
E fericit nevoie-mare Thomas, si-n elementul lui cu mancarica aia intinsa pe ochi.

poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Amalia spune:
.
Mirtha minunati vecini ai!
Nasol cu dormitul in 3 cand nu esti obisnuit. Azi noapte, il cautam si eu pe sot pe unde e...iar el se dusese sa doarma langa David, pentru ca eu dormeam deja de mult cu Luca langa mine (a fost una din noptile agitate, cand a aterizat din patutul li, la mine) si n-a vrut sa ne mai deranjeze
...respectiv, sa-si mai ia vreuna in freza de la Luca
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
mariana28 spune:
Buna mamici si puiuti!
Noi suntem bine, sambata am taiat motul la baietel, a fost frumos, am fost 18 persoane. Matei a fost tare cumintel, a stat sa-l imbrace nasica, sa-i taie din par , in schimb s-a speriat de pantofii de la ea
, plangea cand ne apropiam cu ei ...acum s-a imprietenit cu ei, chiar ii place sa-l incalt ca tropaie
.
Ce sa va mai zic...de pe tava a ales cheile de la apartament, de la masina si un inel de aur....
Vroiam sa-l tundem saptamana asta, dar am mai amanat sa ma obisnuiesc si eu cu ideea ca-i dam carliontii jos...tati vrea mai mult..e in concediu si profitam cu totii de asta si stam mai mult impreuna, ne jucam, ce bine e!Si-asa Matei s-a plictisit saracutu' numai in casa, isi ia ghetutele si se duce langa usa, dar eu n-as iesi din casa pe vremea asta....Noroc ca am sotul descurcaret si a facut cumparaturile pentru mot, mama a facut sarmalele si friptura, cumnata a facut salata boeuf, , de vinete si de pui cu ciupeci si o prajitura, eu am facut salata de piept cu castraveciori morcov si telina- e super, tort si altele....mobilizare generala, chiar am avut ajutor.
oceanborn spune:
Pfuuu, Bertha, am vazut filmuletul cu dat din fundulet
a'la Ioana, dulce foc! Thomas a imitat-o..am vazut filmuletul de vreo 3 ori la cerere![]()
Mariana smecher Matei,s-a rezolvat cu alegerile facute
!
Amalia
, nu stiu cat e de bine sa-l las chiar asa sa-si faca de cap cu mancarea, stiu cu siguranta ca asa mananca in zilele in care face urat la vederea linguritei..are multe hainute cu care sta in casa,patate , e inevitabil, se murdareste pana la coate..si-n pampers gasesc cate ceva dupa ce papa...
(resturi de mancare vreau sa zic..). am tot zis ca-i iau "barbita" de aia cu maneci cu tot, am tot uitat..
mami de Thomas
-----------------------------------------------
Imi cunosc limitele. Dar pur si simplu le ignor.
(Friedrich Nietzsche)
babyzapi spune:
Mariana felicitari lui Matei pt alegerile facute..una si una 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas
bebecris spune:
intr-adevar este alergie... se pare ca de la pieptul de pui umplut luat din comert (mezel)...a mancat o gfelie duminica dimineata si una ieri....si 3 bucatele de paine inmuiate in zeama de la sarmalele pe care le mancam eu duminica seara...
a plans la dr cand am ajuns si imediat au aparut bubitele...cand l-a vazut cum era...i-a facut jumatate de fiola de dexametazona...tinem regim 3 zile si bem lapte HA...
Craciun, cadouri, renii
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Ramo2007 spune:
Bebecris, i-a facut totusi vreun test de alergie?Pupam piticul sa se faca repede bine 
Si eu mai faca d-astea cu inmuiat miez de paine in ce mancam noi ca prea se uita cu pofta...mezel nu i-am dat niciodata.
De ieri o dau cu Triderm si vad ca bubitele sunt mai ok...nu se mai vad asa rau...