Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am reusit sa dorm doua ore si ma simt mult mai bine.

Rebiana- merci. Ma uit dupa ce trimit mesajul la poze.
Ella- nu fac in fiecarezi asa. Uite azi nu stau mai mult de o ora afara.. Ma duc decat sa iau ceva de papica si sa plimb patrupeda . Dupa aia acasa la gatit si bagat aspiratorul.
Diana- eu sunt cu alergia. Eu stiu ca pt fund folosesc bephanten si pt buric Baneocin. O sa vad, nu stiu cum sa fac cu asta.
La mine alergia se manifesta ciudat ca o intoxicatie. Totul a inceput pe la 19 ani cand am tratat 2 luni cu antibiotic o infectie urinara care tot revenea.
Pana atunci daca luam ceva care nu-i convenea sist imunitar doar ma umflam , faceam febra si eram rosie. Cum opream medicamentul respectiv cum imi reveneam. Acum e jale daca iau ceva ce nu trebuie se la cu bube pe tot corpul, mancarime si trebuie sa iau cortizon ca sa se potoleasca.
Miria- eu hainele bebelunei le-am spalat cu Sano, ce folosim si noi, fara fiert, si calcate bine. Eu nu am vazut bacterie rezistenta la calcat.
Pana la urma bebei stau in acelasi mediu cu noi. Hainele calcate, spalate , sterilizate, cum or fi ele le putem in dulap care nu e inchis ermetic si care tot intra in conctact cu aerul. Aer care vine de afara ca doar nu are nimeni sistem de purificare a aerului.

Dar oricum nu cred ca daca le spal cu dero de bebe il invat pe bebe sensibil. Sensibili se nasc, sau mostenesc asta.
Mama mi-a dat de mica aspirina si la 15 ani tot am facut alergie la ea asa cu antibiotice nu am luat in viata mea si sunt alergica.
La fel si cu Axion. Nu cred ca sunt alergica pt ca nu a spalat mama vasele cu Axion. Pur si simplu asa sunt eu.

Denisa, 29 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Silvia am intrebat o proaspata mamica despre conditiile de la Filantropia si mi-a confirmat ca bebelusii sunt tinuti la sectia de neonatologie (nu-s adusi la salon deloc). Vei vedea ca ti se va parea un lucru f bun pentru ca asistentele de acolo si dr-ii sunt profi (asta a fost parerea mea inca de acum 3 ani cand l-am nascut pe Luca). De regula vizitele sunt f stricte.. exista un program in acest sens (in intervalul de timp creat de ei pt asta, vizitatorii pot veni la salon sau pot chema lehuza la receptie.. depinde si de nr de persoane care vin sa te vada..). Dupa alaptat poti ramane sa adresezi intrebari asistentei care se ocupa de bebelus, sa participi la baita..
Ma gandeam sa-mi fac o listuta cu intrebari (desi am experienta crescutului unui copil prefer sa imi "updatez" cunostintele ) legate de toaleta nasucului, a buricului, a ochisorilor, despre vaccinuri, creme etc.
Tu vei naste inaintea mea asadar voi astepta informatii de la tine!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Rebiana- super pungutele cu gel Asa vreau si eu!!!.
Cred ca o sa printez poza ca le arat celor de la farmacie.

Despre vizite, caciuli in cap si pupat copil nu ma zic nimic ca mi se ridica parul pe mine.
Pun pariu ca toti ca vor veni la noi or sa intre incalcati..

Sa vezi cu or sa stea ei in bucatarie.
Ma bucur ca mama a inceput sa fie atenta la tv cand vb cate un medic pediatru si a afrat si ca bebe nu are nevoie de caciula in casa, ca nu ii trebuie altceva inafara de lapte 6 luni, ca antibioticele nu sunt bobmboane etc.
Cand ii spuneam eu parca nu suna la fel de credibil.
Pun pariu ca toti ca vor veni la noi or sa intre incalcati..
Sa vezi cu or sa stea ei in bucatarie.

Aaaa. Eu am renuntat la dero cu parfum, si balsam pt ca nu vad rostul, inafara de a polua mediul. Inainte de sarcina foloseam balsam pt ca le facea mai pufoase dar acum nu-l mai suport.
Si clatire suplimentara dau si la hainele noaste.
Oricum nu ies in oras si ma dau mare cu mirosul de Ariel, nu ??
Daca vrea sa miros frumos folosesc parfumul.

Denisa, 29 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana, denisa pt ce e gelul?

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Hello din nou,
V-am ajuns din urma cu cititul, intre timp am pussi de-o pizza, pe mine vad ca ma pleznesc poftele acum, pe final,pana acum n-am avut treaba...

Sa vad ce-mi amintesc..
DIANA, bine ai venit,ma bucur ca sunteti bine amandoi,nici nu se vede ca ar fi fost prematur bebe Alexandru...toti sunt niste scumpici

ANDRA,ma bucur ca esti optimista,asa si trebuie, o sa fie totul bine,o sa vezi

VLADI ma bucur ca ne dai vesti bune si ca bebe e grasunel

YAIA,GINA felicitari pt vestile bune de la eco

JENI H felicitari pt examen, deci se poate si cu neuron gravid

LINDAL,sa-mi spui te rog dupa ce primesti patutul daca e ok, si noi ne uitam pe acelasi site,dar parca ne era asa...cumva,sa comandam oe neve...sper sa nu ma uiti

CHILD, fac si eu "gimnastica"la degete, si imi pun sotul sa-mi faca masaj de cateva ori pe zi, sincer nu prea vad diferenta, dar perseverez, ca ma seaca, zici ca nu sunt mainile meleOricum, macar raman cu masajul

GABYHILLA, esti ok? Pe unde ai disparut?

Merg sa-mi scot pizza din cuptor si revin

Ramona, 32+ Briana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Scuze de confuzie, fetele!

DENISA - Ai tu un teren mai sensibil si de asta esti alergica, aste e altceva.
Dar foarte bine cum procedezi.
Eu nu voi exagera din punctul asta de vedere. este destul faptul ca-s dilie cuspalatul si bag masina foarte des.

La mine in casa se intra incaltat si se fuma pana sa se nasca fata. Dar din in secunda in care am adus-o acasa si pana in prezent, cu riscul de-a fi nepoliticoasa pentru unii, eu le spun de la obraz sa se descalte (am luat 1000 de papuci, deci nu stau in ciorapi) si ii intrebam (cand era bebe Dami) daca sunt raciti, iar daca vreunul imi zicea ca da sau il auzeam eu ca vorbeste nazal il rugam sa vina alta data. chiar nu-mi pasa daca se supara sau nu si nici acuma nu-mi pasa daca cineva reactioneaza negativ. M-am schimbat mult de cand am fata si nu doar in privinta asta.

Cristina +25 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Roxi punga aceea cu gel incorporat are proprietatea de a se pastra ceva timp rece (o tii la congelator in prealabil) sau calda (scrie pe instructiuni cat timp o lasi.. etc). Intentionez s-o folosesc pentru a decongestiona sanii (o folosesc rece cand si daca fac febra laptelui iar calda daca nu-s canalele galactofere desfundate..).
Denisa si mie mi s-a parut f faina. Are si un saculet in care introduci punga si pe urma aplici unde vrei (eu ma gandeam ca o voi folosi si daca doare epiziotomia.. ca am patit-o rau data trecuta..)

Mergi la inceput

rebiana bine ca am intrebat , nu de alta dar eu ma gandeam ca e pt epizotomie :)))))))))) si ma gandeam ca eu am niste chestii dinj plastic pe care le congelezi si tin mult asa, dar nu prea intra intre picioare :)))))

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

rebiana bine ca am intrebat , nu de alta dar eu ma gandeam ca e pt epizotomie :)))))))))) si ma gandeam ca eu am niste chestii dinj plastic pe care le congelezi si tin mult asa, dar nu prea intra intre picioare :)))))

POZE

Am zis ca daca doare nenorocirea eu aplic si-acolo :))) Gasesc eu o pozitie convenabila! Bine, sper ca de data asta sa nu mai patesc ce-am patit acum 3 ani. M-am "blindat" cu o gramada de creme/unguente/ceaiuri pentru a o trata frumos :))
Ramy eu bat drumul pana in Mures pt o felie de pizza .. mi-e lene sa cocolesc eu! Dau varza calita la schimb!

Mergi la inceput

varza calita vreau eu! of ce pofta m.a luat
si ivan face fite la mancare, azi cand l.am intrebat ce vrea, a zis ca un pic de dinozaur si i.am zis ca da mancarea de azi e din dinozaur
si a mancat destul

POZE

Mergi la inceput