Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

F faina ideea Roxana sa-i spui ca mancarea e gatita din carne de dinozaur! Mi-e greu sa pun in aplicare la Luca, deocamdata, ca el cere intotdeauna "ceva bun" si acest ceva bun este fie iaurt (de regula de baut), fie o ciocolatica cu mult lapte... supa (desi ii place) nu reprezinta acel ceva bun.. Pe mine felul II ma dispera!

Mi-am mai amintit ceva legat de maternitatea unde voi naste.. Mancarea este adusa de o firma de catering si e f buna! Eu nu mananc defel in spital (abia ma ating de ceea ce primesc de acasa..) insa mancarea adusa acolo chiar e f ok.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Oana, i-am zis din plastic din lipsa de inspiratiune. Si noi ne-am hotarat la unul de genul asta pentru primele luni, apoi, daca mandra vrea, facem comanda la unul de lemn, iar asta ramane ca tarc pentru joaca. Salteaua am vazut-o (apropo ce frumos e aranjat patutul vostru, deja pregatit sa vina printul) sper sa si gasesc pe aici, ca de multe chestii intreb si se uita crucis. Ca de exemplu pungile cu gel pentru sani .
Daca nu, e o problema.
Sotul meu asa e, e excesiv de protector. La inceput era ok, ma simteam magulita, apoi a devenit cam greu de suportat. Si pentru Mihai devine greu, acu o s-o aiba pe fiesa, pana mai creste si ea .

Ella, esti mortala (acu mi-am amintit sa scriu). tine-o tot asa.
Dayanara si tu esti mortala. Parca semeni cu sotul meu .

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 34+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Eu stiam ca nu este recomandat deloc balsam de rufe pana in 6 luni din cauza ca bebe nu suporta niciun miros (si cand am facut embriotransfer au spus sa evitam parfumuri , creme parfumate,geluri , sapunuri cu parfum pt ca produsul de conceptie poate fi afectat ...Castelana si tu la fel ai fost informata parca?!).Oricum Sano Maxima are un miros delicat de tot .
Dar mi se pare ca s-a mai abordat subiectul.
Vladi
Dayanara super treaba cu mancarea de dinozaur.Suuuper taaare!

+33 cuGeorge-Theodor

AMR 6 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

si noua ne.a zis sa evitam balsamul pana la 6 luni, de aia eu pun otet alb in compartimentul de suavizant
oricum se inmoaie prin calcat

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Am tras si noi un pui de somn si acum mi-am facut niste mere la cuptor.

Ramy eu am dureri mari de maini, in special dimineata. Sunt groaznice, te inteleg asa de bine. Nici la mine nu trece cu masaj. Pana acum nu am spart nimic, dar nu pot deschide sticla cu apa.

Cu bebelusii in salon, si la Cluj am inteles ca stau cu noi in salon si ca intra in obligatiile mamei sa ii schimbe, sa aiba grija de ei. Pana sa citesc discutiile de pe aici cu vizitaori multi, nu vroiam sa stau in rezerva, dar o sa incerc sa vorbesc cu dra sa vad ce zice de una, daca am vreo sansa. Nu vreau singura, ci cu inca o mamica sa nu ma plictisesc.

Anca si eu am intepaturi prin burta si din nou in col. Se linistise bebele meu cateva zile, acum iar danseaza pe col. Eram in bucatarie, curatam niste cartofi, cand mi-a dat una de nu mai puteam respira. Si azi misca foarte mult, prin toata burta, nu stiu ce e asa agitat.

Rebiana mesajul l-am primit azi noapte pe la 11 si ceva, dar nu am putut scrie ca sotul dormea.

Diana ce bine ca Alex e cuminte. Pupici la iepuras scump.

Carmen inca nu e montat patutul. Pozele sunt de cand l-am luat. Cred ca duminica il montam definitiv.

Oana 35+ Eric Nicholas
AMR 4+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

dayanara, nu, n-am mai pus eu poze, cred ca alticneva. eu nici nu prea am mai facut poze. ma ia depresia pt ca am luat 9 kile.... in 27 sapt. si mi se pare muuuuult, pana la sfarsit ce fac??? si nu mananc mult sau dulciuri si alte chestii. mai mult mancam de craciun si n-am pus.

vio asteptand pe bebe 26+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

dayanara, am uitat de cand tot vreau sa iti zic, super poza ta cu parul lung!!! si a oanei mi-a placut. sunteti niste frumoase.

vio asteptand pe bebe 26+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Am venit si eu de la dr, cu vesti bune si evident, vesti mai putin bune.

Vestile bune sunt ca placenta e departe de col deja, nu mai e nici un risc de praevia pentru nasterea naturala, iar fibromul de 6 cm pe care il zarise medicil de la morfo de trim II - nu mai e nici ala. Sau cel putin nu l-a mai vazut.
Bb e mai micuta cu o saptamana, si mi-a zis ca probabil n-o sa fie de 3900g (nici nu tineam neaparat ), ci mai degraba spre 3000g.

Acum are 1254g (ma cam baga in ceata masuratorile astea asa exacte, dar ma rog, ei stiu mai bine).

Problemele sunt colul meu, care e foarte moale, si ca urmare sunt consemnata mai mult sau mai putin la pat, si un femur.
Care respectivul femur nu e drept, ci e putin curbat. Dr a zis ca nu e foarte sigur ca nu e din cauza pozitiei, dar ca vrea sa mai verifice, asa ca o sa ma duc la spital in vreo 2 saptamani probabil, unde o sa-mi faca inca o eco si vrea sa se consulte cu inca unul - doi colegi referitor la piciorus.

Evident mie mi-a cazut fata cand am auzit. Tati a reactionat insa mai bine cand i-am spus, si mi-a adus aminte ca am mai trecut o data prin asta, cu clavicula rupta a Irinei, la nastere.
Dr a incercat sa ma linisteasca, sa-mi spuna sa stau linistita, si adevarul e ca oricum nu am ce face acum. Banuiesc ca daca se confirma, va fi nevoie de pus in ghips, dupa nastere. Vom mai vedea si dupa ce fac inca o eco.

I-am spus ca bb vine aproape de ziua lui (i-am vazut CNP-ul la spital, cand am fost), si i-am zis ca sper ca nu-l chem de ziua lui la nastere. Mi-a replicat ca nici o grija, la cat de moale e colul nu prea crede ca ajung pana acolo.
Asa ca am target 32 de saptamani, si apoi 34, sper sa ajung cu bine .

Cu acestea fiind zise, ma duc in pat si incerc sa va mai citesc din urma .

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ah, Diana, exact presiunea aia de care ziceai tu - pe fund, o simt eu de cateva zile.

Bb e deja cu capul in jos, insa sper sa mai stea cuminte unde trebuie.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Da Oana mesajul de la Andra l-am primit la 22.57 azi-noapte dar abia de dimi l-am vazut (aseara am avut "consiliu de familie" pana tarziu plus ca greata s-a decis sa-mi dea pace muuuult mai tarziu).
Daca ai bebelusul cu tine e mai bine sa stai in rezerva; si eu voi vorbi cu dr despre asta chiar daca bebelusii vor sta in sectia de neonatologie.
Legat de durerea de incheieturi/degete... ma gandesc sa faci seara (si Ramy la fel) masaj fiecarei palme cu o crema hidratanta si poate dimineata nu mai sunt amortite.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput