Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 4
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara ioanact e bine, poate nu mai aveti nevoie de nici.un medicament roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Da, sper sa nu m fie nevoie!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
27+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Rebiana27 spune:
Oanka, Mari am trimis PM! Scuzeeeee pt intarziere (eu ma loghez f rar.. de obicei raspund celor citite scriind username-ul si parola in fereastra pe care o deschid pt creare mesaj si nu raman logata). 

Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
selina multumesc esti draguta
doar ca poza aia era inainte sa.l am pe ivan, acum arat de parca as fi mancat toate placintele din visul tau :))))
voi inca nu v.ati hotarat la nume?
delia dar hainutele sunt de fetita nu? si vad ca ai baietel :)
mihaela cred ca si eu i.as alerga daca nu mi.ar da copilul :))
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Denisa am pus doua poze pe gmail (cutia si punga cu gel)!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Delia13 spune:
DAYANARA- hainutele nu sunt ale mele. O prietena de-a mea le-a pus la vanzare la mica publicitate la desprecopii.com si m-a rugat sa trec si eu linku la semnatura poate vrea cineva sa cumpere. Dk aveam baiat mi le dadea mie, dar asa... mi-a dat cateva care mergeau pt baietel.![]()
Delia13 [('
') 32+ David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik
http://picasaweb.google.com/mihaela.luca.17/HainuteFetite09Luni#
child spune:
ELLA
la ce vor fi bebeii superdotati? Ca si pe mine ma incearca ceva greturi, in special seara si noaptea, ceea ce nu am experimentat la inceputul sarcinii. Pe bebe meu il inscriu la premiul pentru medicina (ca oricum e o enigma pentru medici cum de am ramas gravida, dupa 2 IA si 1 FIV si multeeeee alte tratamente alopate)
GREENFROG noi mai avem de mers la curs, ca a inceput deabia in ianuarie, sper sa-l terminam. Da, asa e, tati are inca 10 zile lucratoare platite libere, pe langa cele 5 date de guvern. Asa ma bucur, ca sta tati cu noi acasa, cu toate ca, parca vad, ca o sa-l sacaie de la servici sa lucreze de acasa (ca doar are netul platit de firma, smecheri si astia)
MICHELLE la cursul de mamici ne spunea ca, atata timp cat alaptam, o gura de cafea nu e problema, dar totusi ar fi bine de evitat.
RAMY, am patit-o si eu cu durerile de degete, nu chiar sa sparg ceva, dar am mai scapat lucruri din mana. E normal in sarcina, eu fac foarte des exercitii cu degetele, le misc des, sa nu intepeneasca, in special simineata, cand ma trezesc.
BABYANGEL pai cum te menajezi tu facand curatenie intr-o casa mare? Ia mai lasa muncile patriotice si la pat cu tine, odihneste-te. Si daca nu ai stare, fa-le pe rand, nici Dumnezeu nu a facut lumea intr-o zi (asta trebuie sa-mi mai amintesc si eu cateodata, cand da harnicia peste mine)
33+ 
Dianami spune:
Azi am dormit pana tarziu. Iepurasul a papat pe la 12.30, apoi la 4 si la 7 dimineata. Am dormit bustean amandoi si parca e mai bine, in spital n-am putut inchide un ochi, atipeam si tresaream din somn, mi-era teama sa nu mor in somn...acum am dat in baby blues...la noapte se implineste o saptamana de la nastere, pur si simplu realizez ca de atunci viata mea a luat alt drum.
Va multumim pt. aprecierile pozelor noastre, am ales aseara cateva. Mi-e tare drag de pisoii mei si chiar sunt cuminti
. Bine, atat cat sta bine unui copil
.
Andra, ma bucur enorm ca bebe papa laptic! Poate ar fi bine sa-i dea cu lingurita, exista riscul sa-ti refuze sanul daca papa biberon. Oricum ar fi, laptele de la mami il va pune pe picioare si in curand veti fi acasa amandoi. 
Am vazut discutiile in legatura cu crocobaurii din spital. Adevarul e ca ei traiesc nu numai in toalete ci si pe paturi, suprafete metalice, pereti, nu mai zic de clante...eu am avut gel dezinfectant pt. maini. In Municipal, la toalete au montate dispozitive cu colaci de unica folosinta. A fost f ok asa.
In salon e f cald, eu am stat numai in maneca scurta. In toate maternitatile e cald, nici pe hol nu e frig, deci un halat normal e ok.
Honey, in Giulesti pudreaza bebeii la fundulet la greu, parca se foloseste Baneocin dar nu sunt sigura. Nu tu spuneai ca esti alergica la el? Sa fii f atenta si la bebe, te poate mosteni.
Vladi, ai vesti f bune de la eco. Si noi am avut un bazinet putin dilatat, la ultima eco scazuse dilatatia si o sa mai vad peste 1-2 luni cand ii voi face eco de control. O sa fie bine. Am citit si din urma ce mi-ai scris, esti f draguta dar n-am facut nimic special, oricare dintre voi ar fi facut la fel ca sa-si nasca puiul sanatos si cat mai aproape de termen, nu? ![]()
Ella, kk de bebe nu miroase a kk
. Cat timp e alaptat are un miros de ceva acrisor, chiar nu pute. Clestii se folosesc pe la 6 luni, cand incepe diversificarea si se schimba mirosul
.
Dureri, junghiuri, intepaturi: sunt normale pe ultima suta de metri, totul se intinde, relaxeaza, desface in vederea nasterii. Sa fiti f atente daca simtiti presiune mare pe perineu/fund (senzatia e ca si cum va vine sa mergeti la toaleta). Fuguta la spital atunci, e semn ca apasa bebe si se pot rupe membranele daca e angajat.
Mie imi place sistemul de rooming-in. La primele nasteri am primit copiii la 2 ore dupa nastere, a fost f ok si m-am putut ocupa de ei. Daca este nevoie, in perete sunt butoane de urgenta si asistentele vin imediat.
Acum l-am avut cu mine dupa o zi si ceva, cat am stat la ATI si apoi in postoperator mi l-au tinut la bebei. La postop. mi-l aduceau la 3 ore la alaptat.
La salon n-au fost probleme. Poate si pt ca de la 20 de sapt. am stat numai in pat (aproape), am fost motivata sa ma ridic si sa ma mobilizez, sa fac miscare. Si chiar m-am refacut repede, desi nimeni nu credea. Mamele au puteri nebanuite
.
Eu deja ma confrunt cu problema vizitelor. Prietenii si cunoscutii, majoritatea familii tinere, au inteles ca momentan nu ne pot vizita. Insa am probleme mari cu rudele, nimeni nu intelege ca am bb prematur, ca afara circula tot felul de boli, toata lumea vrea sa vina buluc. Si se mai si supara cand refuz...ca pe vremea lor nu era asa...
O sa vedeti voi dupa ce nasteti, eu am trecut de fiecare data prin asta...de problema pupatului si a sfaturilor nedorite as putea scrie romane intregi. Acum am tam-tam ca nu-i pun caciulita lui Alex. Daca la ceilalti 2 am facut "prostia" sa nu le pun, desi i-am nascut vara si erau 40 gr afara, acum e iarna si-l trage curentul
.
Mai sariti si voi peste unele pasaje, eu scriu mai mult daca stam tot la izolator. Cand voi sta cu toti piticii nu stiu cat timp voi mai avea
.
V-am pupat!
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
child spune:
Ieri, la cursul de mamici, am aflat o gramada de chestii utile, in special pentru mamicile aflate la primul bebe. Zilele astea imi fac timp sa copiez din caietel si sa le pun pe gmailul comun.
La Brasov, toate mamicile stau cu bebeii in camera, doar daca nu vrei il dai asistentelor. Sunt saloane de 2 si 3 paturi, cu toaleta/camera. Iar vizitele nu sunt permise in camere, doar la parterul maternitatii.
Asta este un pic cam dificil pentru mamicile cu cezariana, ca trebuie sa coboare si sa urce scarile (ca liftul are cartela), dar e bine ca bebeii nu intra in contact (in primele zile) cu diversi virusi.
Si chestia cu pupatul bebeilor trebuie sa o afisez la intrarea in casa, cu toate ca eu am rude binecrescute si care ma cunosc de sclifosita si pretentioasa. Nici acuma, cand ne vedem nu ne pupam, tocmai sa nu imi transmita ceva 
33+ 
miria_cristina spune:
DENISA - Parca tu intrebai dedetergent pentru bebici?
In mare ti-as da sfatul sa nu utilizezi din asta. Este suficietdaca sunt fierte si spalate si calcate lucrusoarele. Se duce si mama microbului, iar pe bebe nu-l inveti sensibil, ca sa-ti faca mai tarziu vreo alergie sau dermatita.
Dar daca vrei cu tot dinadinsul poti cumpara de la farmacie DERMALINE care este pentru bebei sau si mai bun si mai eficient (mai ales ca pret), o sa vezi in timp, este un balsam de rufe antibacterian de la SANO-MAXIMA. Adica, speli rufele in detergent obisnuit, apoi le clatesti, doar, cu acest balsam care are 4 in 1, adica: distruge microbii, catifeleaza, usureaza calcarea si parfumeaza soft. Este special pentru nou-nascuti, chiar are un copilasi pe punga.
Cristina +25
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
Delia13 spune:
Miria- eu intrebasem de detergent
. O sa iau Sano maxima pt primele luni apoi trec pe normal![]()
Delia13 [('
') 32+ David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik
http://picasaweb.google.com/mihaela.luca.17/HainuteFetite09Luni#