Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Super bine te-ai gandit Ela cu tampoanele de nas, noi vom lua un cleste, ca si tati al nostru are o problema cu mirosurile

Bianca 33+ asteptandu-l pe Eric Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Ella despre stafilococi, bacterii si alti carcalaci-vorba ta-sunt de acord cu tine.Nu te poti feri 100%..
Gandeste-te si la clinicile private: iti dau halat, iti dau papuci si masca Pare okdar cine spala halatul si papucii dupa fiecare vizitator?...sa fim sinceri!

Si cu pupatul copilului...urasc. Ei sunt asa de firavi, si cand vine cineva si ii aplica o ventuza pe fata...Eu una nu suport!Mi se pare lipsa de bun simt si educatie, pana la urma!
Ei dupa 3-4 luni, parca e altceva! Si nu suport sa pup copilul pe gura...Am eu fixul asta!

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 34 saptamani
AMR 6+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cu vizitele n.am treaba, la mine nu va veni nimeni in afara de ivan si leo, nici pe acasa sa nu.i prind si nu de microbi mi.e mie, ci de stresul psihologic :)
aici se da copilul de la inceput mamei, in orice spital sau clinica, si vizitele la liber , dar n.am auzit cazuri de stafilococ etc
si asta tine de bunul simt al vizitatorilor, degeaba vin doar 2 daca unul din ei e racit sau are altceva, nu o sa stea spitalul sa.l controleze...el tre sa aibe bun simt sa nu vina

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Babyangel papucii,masca,halatul sunt de unica folosinta si desigilate chiar de catre cei care le poarta.
cat despre pupatul pe gura.....de acooooord!

+33 cuGeorge-Theodor

AMR 6 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Am vazut si eu pozele cu hainutele puse de DELIA. Sunt scumpite asa cum sunt toate lucrusoarele de copii.

Doamne, si cand te gandesti ca am dat saci intregi cu lucruri din astea, unele nici nu erau purtate.

Cristina +25 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am revenit! Am recuperat paginile pe care nu le citisem…
Vladi ma bucur ca bebelinul este grasun si sanatos! Sa dea Dumnezeu sa se rezolve de la sine acea problema la rinichi!
Denisa atasez unui mail (pe gmail) pozele pe care le-am facut cutiei respective! Mi-a placut finetul cumparat pt bebelina!.. si bineinteles mi-a placut teribil setul pentru 3 luni (oh yeah, sunt fan MOV!)
Silvia iau vitamine (Centrum Materna), Omega 3, plus medicamentele pt maturarea arterei uterine drepte. La Filantropia (ca am vazut ca vorbeati despre spitale) bebelusii nu-s tinuti cu mamele in camera; ei stau la sectia de neonatologie (sincer, mie mi s-a parut cea mai faina varianta)... sper ca nu s-a schimbat acest lucru!!
Happyjoy imi pare rau ca si tie ti-a fost rau! Bebelutza a avut, probabil, o zi in care nu a fost prea activa!
Oana am vazut ca ai scris mesajul Andrei atunci cand l-ai primit. Ca si tine, m-am bucurat enorm sa citesc ca este bine; aseara cand ai spus ca nici tie nu ti-a raspuns mi-am facut griji pt ea si Ianis.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

unde.s pozele cu hainute, delia? eu nu gasesc nimic

vio tu ai mai pus poze, ca parca a scris cineva dar nu reusesc sa te vad

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Va imbratisez si eu cu drag! Abia abia reusesc sa tin pasul la ritmul vostru. Va multumesc pentru cuvintele frumoase si imbarbatari. Din fericire mi-am revenit foarte bine si juniorul la fel.

Roxana te-am visat azi noapte. Cica stateai in acelasi oras cu mine si a venit mama ta in vizita la tine si ti-a adus multe feluri de placinte si maaama ce bune au fost Cred ca imi era cam foame, dar si acuma ma gandesc la placintele alea Aaaa si am vazut mai demult o poza superba cu tine cu par lung Esti superba, nu stiu ce te tot plangi. Eu o singura data am avut parul pana in talie, dupa ce l-am nascut pe Victor, dar ma chinuia ingrozitor si parca noaptea mi se incolacea dupa gat

Yaia felicitari pentru delfinasa grasunica. Ma bucur ca e bine Multumesc de urari. Si aici se cam feresc de medicamente, dar totusi parca nu sunt chiar asa stricti. Nici pe departe nu se dau atatea cat in Ro, dar in cazuri din astea in care nu se mai opreste copilul din vomat esti disperat. Oricum bine ca a trecut. Partea nasoala e ca ne-a cam dat inapoi cu olita dupa ce facusem progrese frumoase

sensibila sa stii ca si mie nu imi curge colostru decat pe o parte. Nu iti fa nici un fel de griji. Eu am impresia ca tine efectiv de constructia sanului si de cat de aproape de iesire se deschid canalele. Eu mi-am alaptat baiatul un an jumate si tot asa dintr-un san imi curgea lapte mai tare si ma patam, desi si in celalalt era la fel de mult lapte. Copilul oricum nu a facut nazuri la niciunul

Anca imi suna tare cunscute durerile astea ascutite de care zici. Pe mine ma mai prind noaptea si nu ma pot misca efectiv de durere. Ziua ma mai intind sau ma aplec cum zici tu si trec dupa cateva minute. O singura data m-au prins pe strada si am crezut ca acolo raman. Am vb cu doctorita mea de asta si mi-a confirmat suspiciunile- din cauza de sarcina mare intestinele stau cam inghesuite si se mai prinde cate un aer undeva de unde nu mai poate iesi. Oricum nu e periculos, numai neplacut

Dianami am vazut pozele voastre si ai o familie minunata Imi place optimismul si puterea ta. M-a impresionat f mult si ce frumos te tineau copilasii mai mari in brate cand aveai burtica si erai in pat. Sunt absolut superbi toti de la mic la mare

Andra ma bucur ca bebe Ianis e bine si a inceput sa bea laptic

Vladimirescu degeaba te-ai plans de arterele tale rablagite ca uite ce bine creste bebe

Denisa cred ca bebeluna ta e cea mai cu zestre din toata odiseea noastra Foarte faine lucrusoare ai gasit.

Cat despre toalete eu sincer nu mi-am facut asa mari griji. Data trecuta eram 2 in salon si se dezinfecta toaleta la greu, plus ca peste tot pe pereti erau dozatoare cu dezinfectant si toata lumea le folosea la greu.

Si eu vreau sa il am pe bebe langa mine. Si data trecuta l-am avu desi ma simteam f rau si nu ma puteam ridica, a fost cel mai bun motivator sa ma refac rapid. ca sa nu zic ca stateam non stop si ma uitam la el

Mami 28+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Acuma ma invart pe aici pe forum sa nu ma ia somnul ca de o vreme tare rau dorm noaptea. Am avut cateva nopti in care nu am putut dormi deloc deloc si a fost cumplit. Sunt baricadata cu perne in toate directiile sa stau cat mai comod, dar nu reusesc nicicum sa adorm. Ba am aciditate, ba sforaie sotul, ba aud copilul ca tuseste ba imi trec prin cap tot felul de chestii. Ma uit la ceas din ora in ora si cand vad ca se face 5-6 si eu inca nu dorm ma ia disperarea Parca data trecuta nu am patit asa ceva.

Mami 28+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

DAYANARA- pozele sunt la semnatura mea la al 2lea link.

ELLA- tare faza cu tampoanele pt tati. La mine o sa stea mama prima noapte ca insotitor. Cat despre mirosuri al meu de acuma zice ca el n-o sa schimbe pampersu de kk ca i se face rau. Si eu ii zic: pai si dk eu nu sunt acasa si el tre schimbat? Pai o suna pe maica-sa sa vina. O sa-i treaca lui . mersi de raspuns, cred ca o s aiau Sano ca parca de asta mi-a mai zis si o prietena.

Cred ca ma bag la somn. de cateva zile cam la aceesi ora ma ia somnu, de parca am facut muuuuultaaa treaba

Delia13 [('') 32+ David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik

http://picasaweb.google.com/mihaela.luca.17/HainuteFetite09Luni#

Mergi la inceput