Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dayanara - vroiam sa te intreb de mai demult: la voi cum se calculeaza DPN? UM nu se ia in considerare?
Te intreb pt ca am vazut pe prima pagina ca ai UM 03 iulie (eu am 07 iulie), dar la semnatura tu ai deja 31 saptamani, eu de-abia am 28 (si daca e sa ma iau dupa eco, 27 ).

Sau e pus UM gresit?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ramy - multumesc, cred ca fac si eu saptamana viitoare.
Din cei 2 cozonaci facuti ieri mai am un colt, i-am imbuibat.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Bumbitza am vazut toate pozele (au fost intr-adevar multe)..cel mai mult mi-a placut asta ..v-ati asortat tu cu rochia si sotul cu cravata . Biserica unde a avut loc cununia are hramul Sf. Mina?
Avem si noi o biserica in Ct de lemn - Sf. Mina..
Le-am vazut si pe cele cu burtica ..este tuguiata..si se zice ca, daca ai burta tuguiata, vom avea baiat..dar nu tot timpul se respecta aceasta regula, vad ca tu vei avea o .

Am citit mesajele voastre despre nuci si tot am uitat sa-i dau Ioanei..de-acum maine (ca deja doarme)..sper sa-i placa..fisticul si alunele ii plac..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 27+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Andira cand o vede Roxana iunie lesina.
Poate aprilie ca iunie nu prea cred ca apucati.

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira ultimul meu ciclu a fost 4 iulie, dar la ecografii a iesit mereu ca am cu o saptamana mai mult, deci ecografic ciclul ar fi fost 27 iunie ca la denisa, si asta se ia in considerare, oricum au dreptate in sensul ca eu am ovulat mult mai repede si ca embrionul era mai mare
mie imi convine ca asa nasc mai repede, nu ajung la 42 ca la ivan :)
iar la semnatura imi pun o 31 pt ca am terminat saptamana 30 si in loc sa pun 30+ pun direct 31

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa eu sper sa nu apuc nici aprilie :))

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Andira n-am facut inca cuib cu viespi.. urmeaza. Voi pune in compozitia "cremei" nuci macinate, amestecate cu zahar si putina cacao (ca la cozonac), stafide si zahar vanilat (mi-am dezvoltat o dragoste pentru vanilie, ceva de groaza!). Mai poti pune scortisoara.
Vladi ce mi-a placut si amuzat comparatia facuta intre bautul ceaiului pt stimularea lactatiei si batutul cu ciocanul in cap.. asa preventiv!

Cine moare de durere de burtica si mijloc dupa "escapada" de curatire a baii? Corect... IO!!! Ma asez in pat si nu mai cobor decat pentru necesitati dupa ce termin supa de pipote!
Ne mai citim!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - eu cred ca o sa vina mai devreme, mai ales ca e a doua nastere. Desi am vazut si cazuri cand nasterile au semanat.

Oana- tot la cumparaturi ? Mai lasa si pt alti

Rebiana - esti de groaza cu agitatul. Eu imi pusem pe birou o foie pe care scria mare " Slow Down" ca sa nu ma mai agit atat. Asta in primele saptamani cand trebuia sa stau in pat

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Denisa aici sunt, am venit pe la 4, dar cum am alergat muuultt, m-am bagat direct in pat ca deh, ma dor toate celea. Acum vroiam sa merg sa pap ceva ca parca meniul de 10 lei de la Mc nu mi-a ajuns...

Asa ma enerveaza c nu mai pot colinda un mall linistita.
Mi-am mai luat o camasa de alaptat si lenjerie la bebe si in rest mancare si alte tampenii.
Aaaa,am mai luat 3 scutece de finet alb din Carrefour, lingurita de silicon si suzeta din silicon fara plasticuri deloc, dar nu am mai facut poze la ele.

Am citit ce ati scris, dar neuronul a ramas la cumparaturi si nu retine decat cuibul de viespi.

Merg sa pap si vedem apoi cum ne "simtem".

Oana 35+ Eric Nicholas
AMR 4+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Dayanara, multumesc pt indicatia de umidificator. Deci esti ok cu Chicco - il scriu pe lista daca zici tu ca-i bun - te vad priceputa :) Pai la din asta de camera ma refeream oricum, nu la ceva pt intreaga casa. Vreau sa am eu unul in camera pt bb mic, si unul pt camera lui Vladimir (in speranta ca va parasi patul meu dupa 4 ani si va accepta ca are o camera a lui :))
In ultima saptamina amindoi avem nasul infundat si nu putem respira, asa ca am bagat din nou umidificatorul in functiune... si e o diferenta enorma de confort, asa putem respira noaptea, se desfunda nasul, nu stiu cum... De aia vreau sa aiba amindoi copiii mei umiditatea corecta in camera.

Rebiana, mai stai si tu locului, zau, ti s-a urit cu binele? Ce cauti tu la munci grele, cu cerclaj? Ia stai cuminte, sa nu mai aud din astea!

31+

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput