Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 19
Bumbitza spune:
Vladi, eu vreau sa cumpar acest umidificator: http://www.ionizon.ro/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=39&category_id=13&option=com_virtuemart&Itemid=64&vmcchk=1&Itemid=64 , nu stiu acum daca e ok sau nu, mi-a fost recomandat de cineva (apropos, cum fac sa transform link-ul intr-un cuvant
?).
Si felicitari pentru casuta, sunt convinsa ca te vei indragosti imediat de ea. Si noi cand ne-am mutat in noul apartament, mai spatios, tot eram nostalgici si ne uitam cu jind la ferestre cand trecem pe acolo.
Andira, multumesc. Eu am vrut sa merg pe cat mai clasic, si mi-au placut la nebunie trandafirii albi.
Ioanact, biserica se numeste Pogorarea Sf Duh, deci nu cred ca are hramul Sf Mina (e o alta biserica in Buc).
Cat despre burtosul tzuguiat, nu-ti zic cate persoane mi-au zis ca fac baiat, dar le repet intruna ca e fetita cu fundita 
Oana, frumoase achizitiile. De la ce magazin ai cumparat camasa (in ideea ca poate gasesc si aici). Scutecele de finet la ce pret sunt, eu am vazut cu 5 ron/buc si nu stiu daca e mult sau putin.
Rebi, nu mai face efort... pe mine ma mai ajuta al meu sot la activitatile casnice, inclusiv la spalatul cazii. Cu aspiratorul abia ieri am dat, dupa multa vreme ca am fost nevoita si el nu era acasa, dar de cand a crescut burta tot el ma ajuta cu asta..si multe altele.
Il astept sa vina din calatorii, m-am saturat sa stau singura
, si au fost numai 3 zile...
Ma-ntorc la Finding Nemo, e pe Prima
l-am mai vazut dar imi place.
29+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!
dayanara spune:
vladi al meu e asa
http://www.price.ro/specificatii_chicco_umidificator_ultrasonic_cu_abur_rece_80986.htm
dar pun pariu ca sunt si modele mai noi
nici eu nu pot sa respir noaptea fara el, il las inainte sa adorm, nu ma deranjeaza dar am un termometru care indica umiditatea si daca.l las 3 ore inainte sa adorm e de ajuns, si.n timpul zilei daca se sta in camera respectiva
oana sa porti sanatoasa camasuta, imi place tare mult
si lenjeria de patut e draguta, dar abia astept s.o vad pusa pe pat :)
editez sa pun alt link
uite cred ca asta e un model mai nou de la www.bebeplanet.ro/categorie/Sanatate/Umidificatoare/produs/Chicco---Umidificator-cu-abur-rece-Easy-Neb/6,48,415,detalii.bebe" target="_blank">chicco
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Bumbitza camasa am luat-o din piata cum e Oborul in Bucuresti. Vezi ca si Denisa are una, dar nu mai stiu de unde a luat-o.
Finetul, da, e cel la 5 lei. E ok ca si pret,pentru ca eu pe finet la metru am dat 8 lei si asta luat azi are 80 cm. Dar ca material, cel de azi e tare fain si finut.
Roxana maine instalez patutul, dar astept sa spal lenjeria asta luni ca tare draga mi-e. Si se potriveste si ff bine cu patutul.
Oana
35+
Eric Nicholas
AMR 4+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
andira spune:
Dayanara - am inteles.
E cumva cum a fost la mine la Irina - ovulatia a fost mai tarziu, si Irina era intotdeauna fix cu o saptamana mai mica.
Oana - sa folositi sanatosi camasuta si lenjeria!
Vad ca te aprovizionezi, nu gluma
. Adevarul e ca mai ai putin, si-mi aduc aminte si eu ce entuziasmata eram prima data, si nu stiam ce sa mai iau si sa mai aleg
.
Rebiana - esti de groaza, nu-ti mai zic nimic!!
Da' te spun doctorului, sa stii!!! ![]()
Diana - multumesc frumos pentru sfaturi, sa vad cum le aplic! 

Ma dispera presiunea aia pe perineu, uneori o simt si imediat dupa ce ma asez jos.
Nu stiu cum mai ai tu vreme sa intri si pe forum, cu 2 pitici mici (Andrei e inca bb, eu asa zic
), cu unul mai mare dar care cred ca e numai printre picioarele tale, si mai ales acum cu Alex, care cred ca-ti cere toata atentia.
Aaa, si mi-am adus aminte: ai vazut ca eu si Delia am avut dreptate? ![]()
Delia ti-a spus ca nasti prima, iar eu ti-am zis ca nu nasti inainte de 34 saptamani. ![]()
28+
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 [Cine moare de durere de burtica si mijloc dupa "escapada" de curatire a baii? Corect... IO!!! Ma asez in pat si nu mai cobor decat pentru necesitati dupa ce termin supa de pipote! Ne mai citim! Mami de Luca again ~ Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!! |
juram ca andira a scris mesajul asta si chiar ma intrebam ce.a apucat.o ca si ea e cu probleme cu colul, dar si tu rebiana cu cerclaj
asa patesc eu cand ma spal pe cap, nu.s in stare sa ma spal altfel decat aplecata in cada cu capul in jos si va imaginati ca dureaza cam mult, cand ma ridic simt ca mor de spate si de burta
voi cum va spalati pe cap?
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
Rebiana27 spune:
Vladi 
Andira ii dau singura doctoritei link-ul
(ca sa nu ma mai parasti). 
Nu puteam sa nu dezinfectez baia (am o cada care face "bulburuci"
si cabina de dus... pe-acelasi sistem, cu hidromasaj si trebuie sa am mare grija sa curat bine orificiile prin care este apa pusa in miscare, Luca se agata in permanenta de chiuveta, uneori pune si gurita, plus vasul toaletei, pe care-l foloseste si el, gresie, faianta.. una-alta) si nu are cine face operatiunea in locul meu.
Roxana daca nu ma spal in cabina (pt ca intentionez sa-mi spal doar parul) stau in afara cazii, aplecata spre inauntrul acesteia si imi spal parul folosind dusul atasat bateriei de la cada. Spal rapid parul, aplic masca si mai trec sa vad ce face Lucu'(de regula e ocupat cu te-miri-ce activitate prin sufragerie).. ma intorc, clatesc, il mai bibilesc si gata.
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Bumbitza spune:
Dayanara, eu de regula cand fac dus ma spal si pe cap, dar ma mai spal si separat, tot asa aplecata si cand ma ridic...de fapt abia ma mai ridic de spate
29+ cu micutza Ilinca 
vladimirescu spune:
Dayanara, tu esti o comoara pe forumul omului !! (si la fel si Rebiana, care si ea am vazut ca munceste cautind informatii pe net pt vreo problema de-a noastra) 
Linkul la modelul nou de umidificator Chicco duce la o gramada de aparate misto! Pai eu nici nu stiam ca se poate face abur si cu ultrasunete, credeam ca numai prin fierbere - super!!!
Altfel, Dayanara, am aceeasi dojana pt tine: cam prea des te vad online, mai desprinde-te de net ca nu e bine, iti fura timp si energie mai mult decit crezi... si e pacat... acusin-o sa mai ai timp sa te joci pe indelete cu Ivan, si o sa-ti para rau...
Bumbitza, ce vrei tu sa cumperi nu e tocmai umidificator... Am si eu ceva in genul asta, purificator de aer cu ioni de sare si nu prea simt o diferenta de confort... Mi-a atras atentia rezervorul aparatului ales de tine, ca are doar 1 litru si cica functioneaza citeva zile... Pai la un umidificator care-si face bine treaba treci de 2 litri apa consum pe zi, pentru o camera mai mare... Asa ca mai gindeste-te. IAr pe majoritatea umidificatoarelor poti pune undeva ulei de eucalipt, de exemplu, care-ti mai omoara microbii din incapere, sau alt eesente, dupa caz...
Ma gindesc ca Oanaiacovitza a luat pina si lingurita pt virsta de 6 luni... iar eu inafara de niste bodyuri cu mineca lunga n-am luat absolut nimic!! Si nici n-am idee cind o sa am timp pt asta, abia mi-am facut curaj vreo 2 saptamini sa gasesc timp sa ma duc la eco... Hm...
Noapte buna, somnoroase ciripele!
[gravi} 31+
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
miria_cristina spune:
Scuze, fetele si multumesc mult pentru raspunsuri!
De-abia acuma am reusit sa intru nitel pe DC ca am avut treaba, iar la final am tras o cearta de am si plans cu barbatul asta al meu din cauza fetei.
Da, am fost azi la eco, la dr. Albu si mi-a scris pe rezultat ca este in limite normale, dar in timp ce se uita pe monitor bombanea ceva ca este la limita superioara, dar ok si il urmarea pe pusti cum inghite.
Rezultatul a fost in final bun la eco, mi-a dat si analize sa fac si tratament in continuare, iar eu trebuie saptamana viitoare sa ma interesez de celulele Stem, daca ma hotarasc sa-i recoltez.
Sunt mare rau si bebe e mare, chiar m-a intrebat cu cat am nascut-o pe Dami si a ramas ca sa ma programeze mai repede pentru cezariana.
O sa vedem pana atunci ce va fi ca sunt la fel de superstitioasa ca ROXANA.![]()
Oricum, tot tauras va fi.![]()
Acuma legat de cearta mea din seara asta, ca tot am apucat sa va zic...barbatul meu ia relatia cu fata ca pe o competitie fata de mine. Si ajunge sa ma certe si sa ma contrazica vis-a-vis de ce-i spun de fata cu ea, iar fata normal ca nu mai face ce-i zic la momentul respectiv.
Asa a facut si acuma si era revoltat pe mine ca am creat galagie, cand fata a inceput sa urle isteric in momentul cand am rugat-o un lucru.
In secunda doi mi-au dat lacrimile si pur si simpu mi-e frica sa nu-mi stric copilul doar ca este el hai-hui in privinta relatiei de parinte.
Gata, am zis destule si asa sunt obosita!
Cristina +26
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
Bumbitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vladimirescu Bumbitza, ce vrei tu sa cumperi nu e tocmai umidificator... Am si eu ceva in genul asta, purificator de aer cu ioni de sare si nu prea simt o diferenta de confort... Mi-a atras atentia rezervorul aparatului ales de tine, ca are doar 1 litru si cica functioneaza citeva zile... Pai la un umidificator care-si face bine treaba treci de 2 litri apa consum pe zi, pentru o camera mai mare... Asa ca mai gindeste-te. IAr pe majoritatea umidificatoarelor poti pune undeva ulei de eucalipt, de exemplu, care-ti mai omoara microbii din incapere, sau alt eesente, dupa caz... Noapte buna, somnoroase ciripele! [gravi} 31+ mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos) |
Multumesc tare mult!
O sa caut atunci si eu unul gen chicco si o sa fiu mai atenta. Imi trebui umidificator serios pt ca e aerul f uscat in casa 
mi-a venit barbatul intre timp, iupiiii!
Va pup si va urez somn usor!

29+ cu micutza Ilinca