Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Honey, Vio, nu va mai stresati cu kg ca le dovedim noi pe urma, important e sa fim sanatosi si bebeii sa creasca cat trebuie Oricum cateva kg bune le dam jos la nastere, iar apoi le dam jos vrem nu vrem ca o sa ne solicite micutzii
Vio si eu tot 1,60m am

Miria, eu nu stiu ce valori am la LA, de fiecare data scrie "normal".

29+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Ellanick, ce m-am distrat cind ai zis ca feciorul tau face karate si scoate mina prin chiloti exact asa face si al meu, asta e faza care ma supara cel mai rau..
Imi pare rau ca ai greturi - nu stiu daca e chiar normal, eu zic sa intrebi doctotul daca poti, asa, de siguranta...

Freedelia, nu pre ainteleg de ce iei pina si pastile pt lactatie... asa ti-a zis vreun doctor sa faci? Pt ca pastilele au din cite stiu hormoni, si eu nu m-as juca chiar asa cu hormonii in sarcina, ca oricum sint razna... Eu nici cu ceaiurile nu sint de acord inainte de nastere...

Delia13, tu de ce vrei sa ai colostru inainte de nastere?! Pt ca normal e sa nu ai nici colostru si nici lapte - doar unele femei au ceva inainte, dar sint exceptii, nu majoritare...

Eu n-o sa iau nici un ceai pt lactatie, nici o pastila si nici nu am de gind sa-mi maltratez mameloanele cu prosoape aspre asa, "preventiv"... E ca si cum te pregatesti de dureri de cap in luna x, si , cu ceva vreme inainte, ca "sa fii pregatita", iti tragi un ciocan in cap in fiecare zi ca sa te obisnuiesti cu ce o sa urmeze... zau!

Hai ca mai intru azi si miine sa mai delirez pe la voi, ca altfel nu am timp nici sa suflu in timpul saptaminii...

Ma simt vinovata, azi am mincat varza cu 4 bucati generoase de costita afumata... adica cam de 4 ori cit ar minca o fata simtita, plus un ou deasupra, ca mi s-a nazarit ca merge.... Acum mi-am tras desertul linga mine: 1 banana, un mar si o portocala, taiate bucati, cu 2 lingurite de miere pest eele si ceva praf de cocos... Miam-miam!

31+ cu Tudor

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Bumbitza - multumesc!
Varianta cu "ma pligdizezc", pe care o stia si Rebiana, e si mai haioasa, dar nu o mai pun - o gasesti oricum pe Goagal .
Nuci in piata ai cautat? Eu de acolo iau mereu cand am nevoie, la tarani tot gaseam. E drept ca de cand stau acasa, din decembrie, nu m-am mai uitat.
Poti gasi oricum preambalate in supermarket.
Eu le am pe astea de la socrii, care le-au luat de la tara. Si sunt foarte bune, intr-adevar, Irina mananca din castronel cate un pumn de nuci.

Buna ideea cu cuibul de viespi, eu nu auzisem de reteta asta, dar daca zici ca e asa buna...

Miria - m-am uitat pe eco dar la mine nu sunt mentionate si valorile, doar ca e ok.

28+

Mergi la inceput

Rebiana, Ramy - voi ce umplutura puneti la cuibul de viespi?
Sa le fac si eu picilor...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

miria m.am uitat pe niste tabele pe aici si in saptamana 25 valorile lichidului amniotic sunt intre 97 - 221
saptamana 26 intre 97 -223
asta e cam ca masuratorile celelalte...atata timp cat nu e ceva exagerat nu cred ca.s probleme

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Cine poate sa-mi recomande un umidificator destept si silentios? Al meu face abur, nu zic nu, dar e cam galagios, si trebuie sa am grija eu de el sa nu-si termine apa si sa-l scot din priza inainte... M-am zgircit cind am cumparat si am luat un Ufesa (groaznica marca! ieftina si proasta!), ca m-am gindit ca tot aia face pina la urma, scoate abur... dar se incarca f repede de tartru si cam trebuie curatat saptaminal, ceea ce ma enerveaza....

Am reusit sa cumpar niste mobila ieri de la Ikea - mai bine zis am facut lista de cumparaturi si s-au dus niste prieteni cu 2 masini sa-mi cumpere, ca eu nu ma mai simt chiar asa caprioara sa stau 1/2 zi prin depozit la ei... Imi ajunge de cite ori am fost in showroom chibzuind, calculind si notind coduri...
Saptamina viitoare montez bibliotecile, paturile etc si saptamina cealalta sigur sintem mutati, cu pisici cu tot. Am o senzatie tare ciudata, nu ma bucur deloc, ba chiar imi pare rau ca plec din mansarda mea romantica unde am stat 6 ani cu chirie... Si daor e prima noastra casa, pe care am construit-o noi, pina acum am stat numai cu chirie... Probabil ca o sa ma bucur de casa dupa ce trece niste timp si mai uit cite suparari am avut cu constructorul si tot felul de idioti din industria asta... Peste vreo luna o sa va pun niste poze cu casa, ca sa vedeti cu ce mi-am mincat eu ficatii in ultimii 2 ani :))

31+

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Miria - la mine tot ce scrie e "lichid in cantitate normala, circulatie prezenta"
Bumbita, Voi - vin si eu in clubul 1,60

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Bumbitza - foarte frumoase pozele, cele de la nunta, mi-au placut mult.
Si mi-a placut buchetul tau foarte mult, alb complet si simplu.

Miria - te intreb ca n-am nici o idee: e vreo problema chiar daca esti la limita superioara? Adica ce poate insemna daca ai putin mai mult lichid?
Eu oricum sunt convinsa ca e totul ok.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vladi incearca un umidificator ultrasonic, astea sunt foarte silentioase
eu am de la chicco, deci e ceva pt camera , pt bebe , abur rece, nu e ceva la nivel de casa profesional, dar nu.l aud deloc
al meu e generatie de acum cativa ani, nu anunta cand ramane fara apa si tre sa am grija sa.l umplu, dar de zgomot nu ma plang

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

ANDIRA, mie imi plac cu multa nuca si stafide, dar se pot face cu mac,rahat etc .De la crema cu unt si siropul cu care le ungi ies insiropate,de-aia le prefer cozonacului... De-aia intrebam de nuca..si eu luam din piata de la tarani sau aveam de la bunici, acum n-a gasit sotul,era goala piata, nici nu e de mirare pe frigul asta....brrrr...

Ramona, 32+ Briana-Maria

Mergi la inceput