Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 14
nibi_niki spune:
am aproapeo ora de cand am comandat pizza...si nu a ajuns nici acum 
32+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
honeybaby spune:
Niki- eram sa zic ca din cauza zapazii. Acum mi-am dat seama ca nu e cazul la tine.
Cand vin asteapta-i cu batul pregatit
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Dianami spune:
Salutare! Azi nu prea pot sta, sunt singura cu toti piticii
, sotul a trebuit sa mearga la un botez al unor prieteni. Inca traiesc, acum dorm toti 3
.
Andira, pune perne astfel incat sa stai cu fundul si picioarele mai sus decat trunchiul. Sub cap o pernuta mica. Iti va fi greu, eu nu puteam respira daca nu aveam capul sus, insa m-am obisnuit pana la urma. Sa vezi distractie cand incerci sa dormi pe stanga, cu fundul sus
...
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
ellanik spune:
Rebiana ma primesti langa tine?Am o stare de greata uriasa, mi-e sila de la orice miros imi vine sa vars din orice.Mi-am facut o limonada dar acu' m-am pleoshtit de tot.Vine sotu' sa ma traga.Pe maini !
+34 cu
George-Theodor
AMR 5 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Ramy77 spune:
IOANACT,mamaliguta cu branza si smantana am facut alaltaieri,tot asa,din motive de

mare...Am impresia in ultimele zile ca numai la mancare ma gandesc
,chiar nu stiu ce m-a apucat...
NIKI,sper ca au ajuns cei cu pizza,daca nu,dau eu o felie-doua...mai mult nu,ca n-am de unde,am mancat-o ieri![]()
![]()
ANDIRA,nuca unde ai gasit? Ca eu vroiam sa pun de cuib de viespi cu nuca si stafide,dar sotul n-a gasit nuca prin zona...Are bunica-mea la tara,dar pana ajung acolo...mor de pofta...Clar ca am o problema cu mancatul...

Ramona, 32+
Briana-Maria
Rebiana27 spune:
Am revenit dupa ce-am tras pe nari toate mirosurile produselor de curatat baia. Dar arata bine!!
Alina 
Andira
si la tine sa se adune saptamanile si sa fie nasterea cat mai aproape de termen!
Roxi DPN-ul meu (ghidandu-ma dupa UM) este 27 martie… ecografic este cu o saptamana mai devreme (20 martie) insa nu ma bazez pe ecograf ci pe UM (cel putin asta e o certitudine :D)
Denisa astazi mi-a adus curierul absorbantele pt lehuzie Natracare (sunt faine, luuungi – torsoanele pe care mi le-as fi facut eu ar fi fost mai scurte clar). Au f prompti cei de la care am comandat a doua oara, in doar cateva zile au onorat comanda. Daca vrei sa comanzi si tu, iti zic site-ul, banuiesc ca in Bucuresti livreaza mai repede!
Ella off ce rau imi pare ca ai si tu greturi! Ideea cu trasul pe maini e f buna, mie imi pune sangele in miscare. Sa speram ca maine vei avea o zi mai buna! 
Ramy scrie, rogu-te, reteta dupa care faci cuibul de viespi. Mi-ar placea sa prepar pt Luca! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freedelia Alina -- nu stiu cu care dintre noi Deliile vorbeai, dar eu nu am ceaiul asta, am altele. 34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)POZE |
M-am referit la mesajul Deliei13..iti multumesc si tie pt raspuns..am mai vazut si in postarile precedente cum vei proceda cu ceaiul.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
27+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
rebiana eu zic merci ca astia mi.au pus o saptamana mai devreme dpn, nu de alta dar daca patesc ca la ivan sa nu se declanseze macar ma cheama mai devreme, eu totusi sper sa nasc inainte de data ecografica si UM :))))
cand o trece februarie imi vine sa ma imbat de fericire...dar n.am voie, poate ceva medicamente din alea ce ia freedelia cand merge la stomatolog :))
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui honeybaby Roxana- cred ca eu castig de departe concursul " cea mai periculoasa casa pt copii" Masa de mijloc nu aveam sa am impresia ca ia din spatiu. Avem una mica si rotunda. Dar... pe jos e un cos cu jucarille lui Honey care le imprastie cand are chef peste tot, O lada de plastic tot cu jucarii, care vor fi ale bebelunei. Sub televizor sunt doua cutiute cu pixuri. Un dosar cu facturi, un cos cu facturile neplatice. Mai au un cos patrat din bambus cu fier de calcat. diverse de facut sport, chestii de masaj. Mai am un teanc mare de reviste cu amenajari, despre catei, despre flori, despre copii... Care sunt organizate pe niste suporti pt dosare, dar tot jos unele peste altele. Nu mai zic de dulapurile care se pot deschide usor si se pot scoate o 1000 de minuni din ele. Sub canapea tin masa de calcat si urcatorul de rufe. Si mai sunt.... In dormitor e un raft cu actele firmei. Peste tot sunt suporti de lumanari si zeci de lumanari prin toata casa. Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
O sa trebuiasca sa le "ridici" toate lucrurile sus, cand va incepe bebeluna sa mearga de-abusilea si sa mearga in picioare..ca altfel , va tb sa stai dupa ea..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
27+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui dayanara rebiana eu zic merci ca astia mi.au pus o saptamana mai devreme dpn, nu de alta dar daca patesc ca la ivan sa nu se declanseze macar ma cheama mai devreme, eu totusi sper sa nasc inainte de data ecografica si UM :)))) cand o trece februarie imi vine sa ma imbat de fericire...dar n.am voie, poate ceva medicamente din alea ce ia freedelia cand merge la stomatolog :)) roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Eu am frica de nasteri premature! Dar daca ajung in martie, fiind in luna a noua voi fi happy!! Si, bineinteles ca ajung! (desi intr-o noapte trecuta am visat ca am nascut la 35 de saptamani! God nooooo!!!) Nu te gandi ca vei naste tarziu... nu cred ca va fi cazul!

Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!