Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 15
Bumbitza spune:
Buna fetelor!
Nibi, multam de cafeluta, am savurat-o mai tarziu..chiar am nevoie, m-am culcat pe la 3 si ceva aseara :( asa fac de fiecare data cand sunt nevoita sa dorm singura...cred ca mai stau un pic si trag iar pe dreapta ca sa mai recuperez.
Spor la impachetat si mutat! Ai grija sa nu te obosesti prea tare.
Ce credeti ca fac de cand m-am trezit? ma uit la dvd-urile de la nunta :D mi s-a facut dor. Va pun si un link cu poze, cand aveti timp/dispozitie sa le vedeti: http://picasaweb.google.com/madutza22
Si mai pun si link cu poze cu burtica, sa vedeti ce-am mai crescut si ne-am tzuguiat (am un stres, mi se pare cam jos burta..voi ce ziceti?): http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#
Ramy, vezi ca sunt niste manusi/fashe speciale, le gasesti la farmacie, si cica ar atenua durerile. Cred ca ce ai tu se cheama sindrom de tunel carpian...sau poate pur si simplu retii apa si ai mainile amortite dimineata in special. Mai aveam o carte de metode naturiste pe aici, daca vrei ma uit in ea si iti zic ce altceva ai mai putea face ca sa se amelioreze simptomele![]()
Dayanara, sper al doilea sa fie baietel, sa am pereche :) sa te auda DD!
Acum daca bebe pastreaza sau nu programul, ramane de vazut. Va intrebam pt ca al meu sotz mereu ma bate la cap
sa nu ma mai culc tarziu, ca o tin si pe bebelina treaza si daca va fi asa si dupa ce se naste? I-am explicat ca bebe are ritmul ei dar...
Andira,
sa fiti bine si la termen! Tare bancul cu talibanul, nu-l stiam :)
haioase fetele tale, cred ca nu ai timp sa te plictisesti deloc :D
Honey, nici eu nu ma dau cu crema pe burtica inainte de eco, tot de teama ca nu se vede bine (am citi intr-o carte ca se poate intampla asta).
ella, rebi, imi pare rau ca aveti greturi. Pe mine ma ajuta mult cand imi facea sotul preso-punctura pe maini pe punctul ala dintre degetul mare si aratator, dar si masajul ajuta intr-adevar.
rebi spune-mi si mie site-ul de unde ai comandat torsoanele, te rog.
Ma bag la somn, de cand am inceput sa scriu post-ul si pana acum...
ne vorbim mai tarziu.
29+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!
Rebiana27 spune:
Bumbitza am comandat de la Rangali. Search pe google si gasesti rapid. Sunt f prompti!
Ma uit la pozele imediat!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Bumbitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Bumbitza am comandat de la Rangali. Search pe google si gasesti rapid. Sunt f prompti! Ma uit la pozele imediat! Mami de Luca again ~ Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!! |
Multumesc

29+ cu micutza Ilinca 
honeybaby spune:
Ramy - eu in supermarket am vazut nuci. Ori in sac de plasa de jumatate de kg ( ingregi) ori decat miezul in pungute unde sunt si stafide, mirodenii
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Rebiana27 spune:
Inca mai am de vizionat poze, Bumbitza. M-am uitat la cele cu tine gravi. E un pic mai lasata burtica decat a mea dar e tare draguta; rotunjioara! A mea e... maaaaare!
Mi-au placut pozele de la nunta voastra (la ele mai zabovesc acum..) sunt f clare si profi realizate! 
.. aaa, si-s cu-o unghie in gat dupa ce-am vazut pozele de la mare din Spania :(( bine, bre, asa dieta voi tine dupa nastere incat abia ma veti mai zari in poze! 
![]()
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Ramy77 spune:
HONEY,mersi de info, imi expediez consortul la supermarket, sper sa gaseasca in Real,e cel mai aproape de noi.
BUMBITZA
azi mi-e mai bine, sper sa-mi revin, daca nu o sa incerc sa caut fasele cu pricina
IOANACT uite, eu reteta asta o fac. Recunosc ca si eu framant aluatul in masina de facut paine![]()
http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/dulciuri/cuib_de_viespi-798/
Ramona, 32+
Briana-Maria
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui Ramy77 IOANACT uite, eu reteta asta o fac. Recunosc ca si eu framant aluatul in masina de facut paine http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/dulciuri/cuib_de_viespi-798/ |
Yammy!!!! Si, pentru ca m-ai botezat, as mai vrea si-un miel de Pasti!

Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
Bumbitza spune:
| citat din mesajul lui Rebiana27 Inca mai am de vizionat poze, Bumbitza. M-am uitat la cele cu tine gravi. E un pic mai lasata burtica decat a mea dar e tare draguta; rotunjioara! A mea e... maaaaare! Mi-au placut pozele de la nunta voastra (la ele mai zabovesc acum..) sunt f clare si profi realizate! ![]() .. aaa, si-s cu-o unghie in gat dupa ce-am vazut pozele de la mare din Spania :(( bine, bre, asa dieta voi tine dupa nastere incat abia ma veti mai zari in poze! ![]() Mami de Luca again ~ Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!! |
Multumesc de aprecieri
29+ cu micutza Ilinca 
Ramy77 spune:
REBIANA,![]()
, mi-am dat seama dupa ce am trimis mesajul...Lasa ca si mielul prinde bine, mai ales ala de capatat
ca la ce scoruri au de Pasti...

Sper sa-ti iasa,mie mi-au iesit de fiecare data, si-s asa bune cu lapte
Eu le prefer chiar cozonacului...
Ramona, 32+
Briana-Maria
honeybaby spune:
Rebiana - luni anulez comanda si iau din alta parte.
Bubmbita- mie nu mi se pare mai jos decat e a mea dar cu siguranta e mai tuguiata
Alina - cu siguranta trebuie sa le iau de jos dar nu stiu unde sa le pun. Poate pana incepe bebeluna sa misune gasesc o solutie.
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna