Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 13
dayanara spune:
denisa cu lanternele e boala grea, inainte de culcare se baga sub plapuma cu lanterna :)
cu difuzoarele sau ce.o fi asta de.l am, ca boxa nu e, boexele sunt mici de tot si suspendate, dar chestia asta a umplut.o de cuburi de lego :))))) nici acum nu reusesc sa scot unu
acum ma gandeam sa schimb clantele normale cu rotunde ca sunt la nivelul ochilor si cand o ia la fuga nu pastreaza directia
masa de mijloc din salon am desfiintat.o demult cand era mic si cadea sa nu dea cu capul sau cu altceva in margine, si am pus niste cuburi din piele , oricum un pic mai moi
adica la masa degeaba protejam colturile ca mi.era frica de laturi
la usi la fel am protectie sa nu si le tranteasca peste degete si o multime de alte chichitze :)
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
rebiana felicitari pt cele 32 de saptamani, chiar eram curioasa cate ai, mereu uit
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andira spune:
La noi Nati avea o pasiune nebuna pentru cosul de gunoi. Cand era prea liniste si o cautai, era cu nasul bagat sa vada ce e acolo.
Si acum cand vede o masina de gunoi pe strada mi-o arata fericita.
Iar toate plantele din casa le-am dat (mai erau vreo 5) dupa ce am gasit-o intr-o zi cu pamant la botic si mainile pana la cot.
Am zis ca mai bine ma lipsesc de emotii de-astea...![]()
28+
dayanara spune:
si sunt multe pe care le.am uitat, telefon fix bagat la spalat , ca nu stiam ce se aude in masina si cand ma uit....telefonul
un mobil facut praf de bale si altele stricate in alt mod :)
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
nibi_niki spune:
Roxana,Andira, cate o floare pentru picii vostrii
.M-au amuzat ultimele postari.
32+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
honeybaby spune:
Roxana- cred ca eu castig de departe concursul " cea mai periculoasa casa pt copii"
Masa de mijloc nu aveam sa am impresia ca ia din spatiu. Avem una mica si rotunda. Dar... pe jos e un cos cu jucarille lui Honey care le imprastie cand are chef peste tot, O lada de plastic tot cu jucarii, care vor fi ale bebelunei. Sub televizor sunt doua cutiute cu pixuri. Un dosar cu facturi, un cos cu facturile neplatice. Mai au un cos patrat din bambus cu fier de calcat. diverse de facut sport, chestii de masaj.
Mai am un teanc mare de reviste cu amenajari, despre catei, despre flori, despre copii... Care sunt organizate pe niste suporti pt dosare, dar tot jos unele peste altele.
Nu mai zic de dulapurile care se pot deschide usor si se pot scoate o 1000 de minuni din ele.
Sub canapea tin masa de calcat si urcatorul de rufe.
Si mai sunt.... In dormitor e un raft cu actele firmei. Peste tot sunt suporti de lumanari si zeci de lumanari prin toata casa.
Andira- pai fimea isi tot baga in gura picioarele. Sa ma pregatesc ca o sa iasa cu degetele de la picioare mai lungi decat alea de la maini![]()
![]()
![]()
![]()
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
denisa, incet incet o sa le faci tu sa dispara :)
niki
mi.am amintit o chestie de la curs , ne spunea celor care deja avem copii, cand ne vor intreba pe cine iubim mai mult, sa.i spunem celui mare, ca pe amandoi ii iubim la fel, dar pe el il iubim de mult mai mult timp :)
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Asa .... atunci mai adaug 200 de plante plus gradina de afara. Majoritatea cactusi si suculente. Astea vara stau pe suporti pe gard. Pe jos raman destul de putine. In casa cactusi stau la frig ( intr-o camera neincalzita) restul pe pervaze. Jos e decat una acum.
Cosuri de gunoi in fiecare camera, sunt mici dar sunt. Urasc sa nu am unde sa arunc ceva.
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
honeybaby spune:
Roxana - buna idea
.
Le-as face eu sa dispara dar nu am unde. Nu e spatiu. Iar sotul nu renunta la nimic. Toate prostiile le stange.
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
andira spune:
Dayanara - haioasa faza cu telefonul ![]()
Niki - 
Tot n-am prins-o pe Nati la imbracat. Cum i-am zis nitel mai ferm sa se imbrace, a si luat-o pe "vreau sa te iubeeeesc!!!" in brate.
Noroc ca ma ajuta Irina ![]()
28+