Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

A venit uichendu'!! Asta inseamna ca intru intr-o noua saptamana de sarcina, a 32-a! De aici deriva bucuria mea... ca week-end e oricum tot timpul pt mine de cand sunt in concediul prenatal. (buna inventie!!)

Ella acelasi tip de pofta insotita de greata am si eu! Tare aiurea e.. ai manca si n-ai manca in acelasi timp (ca eu daca ma risc sa mananc, in secunda doi sunt la baie!).

Andira foarte bine ca incerci sa te odihnesti.. desi la ce cozonac ai expus acolo numai odihna nu-i! La cel mai mic semn de oboseala, odihneste-te! Stiam jurnalul talibanului (il aveam si eu in varianta acea neaosa-"ma pligdizezc" )

Briza tare aiurea ca s-a stricat laptop-ul! :( Pe cel vechi l-am dus la reparat (din fix acelasi motiv) de doua ori.. a treia oara am ales sa cumpar altul. La service mi-l tineau in jur de-o luna, desi ii stresam cu telefoane aproape zilnic!

Niki faine lucrurile bebelinei!!

Eu nu voi bea ceaiuri pentru stimularea lactatiei (la ce greata am, alea mai lipseau) insa cele care beti trebuie sa respectati un anumit dozaj/zi. Nu stiu ce efecte are ceaiul daca se bea in cantitate mai mare dar am citit ca nu e ok.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioana da, eu trebuia sa schimb partea de sus cu totul:)
n.am idee ce e cu dunga aia, dar daca merge tot e bine

rebiana nici eu nu am de gand sa beau si sa iau nimic pt lactatie, cel mai bun stimulent e bebelusul pus des la piept si sa te alimentezi bine

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Rebiana Felicitari!
Sa stea bebelina cat mai aproape de termen!
Roxana da, merge..sper sa nu afecteze cu ceva in timp acea dunga.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 27+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

IOANACT- da, asta e ceaiul

Delia13 [('') 32+ David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik

http://picasaweb.google.com/mihaela.luca.17/HainuteFetite09Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Alina -- nu stiu cu care dintre noi Deliile vorbeai, dar eu nu am ceaiul asta, am altele.

Despre ecran, nu cred ca te poti baza pe ce spune Dayanara nici pe ce spun eu, pentru ca noi suntem in alte tari. La mine e f ieftin sa schimbi ecranul, nu la reprezentanta, ci la o piata de elctronice (in jur de 100 de euro, iar sa iei unul nou, asta de exemplu a fost 400). Tre sa intrebi in Romania care sunt optiunile, unde se poate repara si cat costa inainte sa decizi daca sa il repari sau sa iei unul nou.

34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Am o pofta de pizza de ma ia cu rau..sun sa fac o comanda la domiciliu..nu mai rezist..

32+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Niki - dragute hainutele.
Selina - parca tu ziceai ca am multe hainute. Nu sunt toate de nou - nascut, mai sunt si mai mari. Oricum vreau sa am de schimb. Nu vreau sa bag masina pt 3-4 lucruri pt ca nu mai am altele.
Roxana - buna idea cu laptop de cauciuc. Sa inteleg ca la noi o sa fie prapad. Avem 3 calc si doua laptopuri, plus o gramada de lanterne, lasere si nu mai stiu ce nebunii cu led uri ( pasiunea sotului). Sa nu uitam de boxele care stau jos si tac-su nu vrea sa le mute de aici. Presimt ca o sa se aleaga praful de difuzoarele lor cand o sa mearga bebeluna

Eu nu stiu cum o sa reusesc sa mai fiu si odihnita dupa ce nasc.
Sper sa nu raman fara lapte din cauza stresului.

Azi am o stare ciudata. Plictiseala amestecata cu nervi.
Cred ca mai tarziu o sa iesim afara in zapada un pic. Nu e asa de frig, termometrul din curte arata - 3 grade.

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

La capitolul pofte il inscriu pe sot care s-a trezit din somn cu pofta de clatite.
Asa ca am facut de dimineata clatite : eu am papat cu cascaval, el cu dulceata de zmeura.

Andira - pai nici cu femurul nu e sigur inca . Oare de la ce se poate curba un femur?? E sper sa fie o eroare.
Cand ma duc la eco sunt asa stresata ca nu ma dau nici nu crema pe burta ca nu cumva sa nu se vada bine din cauza cremei.

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rebiana - si eu tot pe ala il stiam initial, dar nu l-am gasit pe Google, ca nu mai stiam exact cum se scrie
Felicitari pentr noua saptamana castigata!

Ma duc sa hranesc copiii. De plictiseala s-au dezbracat la chilotei si defileaza asa prin casa, acum tr sa fug dupa ele sa le imbrac...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Cand ma duc la eco sunt asa stresata ca nu ma dau nici nu crema pe burta ca nu cumva sa nu se vada bine din cauza cremei.

Esti de coma...

Femurul cred ca se poate stramba de la pozitia in uter, i-o fi venit sa-si puna picioarele dupa urechi, ce stiu eu...

28+

Mergi la inceput