Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 11
Delia13 spune:
AM trimis mesaju din greseala ca mai aveam de scris.
DECI, pt fetele care inca nu vad colostru la tzatzi sa stati linistite. Mie medicul mi-a explicat ca nu am dc sa-mi fac griji ca nu o sa am laptic, totul are un anumit curs , atunci cand mamica naste vine si lapticul totul tine de cum punem bebe la san sa fie pozitia corecta si sa nu ne stresam noi
tre sa fim cat mai relaxate
si lapticul o sa curga ca la robinet

Delia13 [('
') 32+ David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik
http://picasaweb.google.com/mihaela.luca.17/HainuteFetite09Luni#
freedelia spune:
Salutari si de la noi -- ieri s-a intors Coleman din delegatie si mi-a zis ca s-ar putea sa plece in alta saptamana viitoare (desi numai 3 zile). A zis ca are cateva calatorii de facut acum, ca dupa ce nasc vrea sa stea cel putin 2 saptamani aici, iar inainte sa nasc, pe 14 feb este Anul Nou Chinezesc si e totul inchis o saptamana, iar apoi, in ultima saptamana inainte sa nasc, iar nu vrea sa plece.
Andira -- si eu te sfatuiesc sa stai linistita macar pana ajungi la 32 de saptamani, daca nu pana la 34. Nu are rost sa risti, desi chiar daca s-ar naste acum, sunt convinsa ca bebe ar fi ok.
Ramy -- nu am inceput inca sa beau ceaiuri pt lactatie, dar vreau sa incep sa beau cu cateva saptamani inainte. Nu mi-a recomandat doctorul, dar nu au ce rau sa faca, in cel mai rau caz poate ar declansa contractii (desi nu cred), dar eu sunt gata sa nasc si acum, asa ca...
Ella -- eu la prima sarcina, de cand am aterizat in Romania, la 6 luni jumate si pana am nascut, nu cred ca a trecut o zi fara zacusca. Ah, ce-as manca si acum... dar ia de unde nu-i ![]()
Miruna (si Ella) -- ca sa va ridicati fara sa incordati burta incercati sa va intoarceti cat mai aproape de pozitia 'pe burta" apoi sa va impingeti in maini si ajungeti in "patru labe" si apoi de acolo puneti un picior jos si apoi pe celalat. Dureaza mult mai mult, dar doare mult mai putin.
Ioanact -- nu am intrebat dr si inca nu am inceput sa iau, dar am sa iau tot ce am -- ceai gata amestecat pt lactatie, pastile Nutrinatal si pastile Galafor. Am sa incep cu o treime din doza recomandata cu vreo 2 saptamani inainte sa nasc, apoi jumate si in ultimele zile cantitatea completa recomandata. u am in momentul asta doua laptpeuri
Briza -- nasol cu laptopul, eu am in momentul asta doua laptouri (in afara de cel al lui Coleman de serviciu)-- unul este mai vechi, de vreo 2 ani si l-au macelarit copiii, ii lipsesc vreo 3 taste, nu ii merge wireless-ul si ii iese firul de la internet intruna. Al doilea e nou-nout, l-a cumparat Coleman pe 1 Octombrie si exact pe 1 Noiembrie s-a impiedicat Jodie de fie si a cazut de la 1.5 m pe podeaua de lemn si s-a facut ecranul tzandari. Eu nu ma descurc sa il duc la reparat, Coleman nu are timp, asa ca pe ala downloadam ce ne intereseaza si l-am conectat la TV si folosim ecranul tv-ului. Sper sa il reparam pana nasc, ca sa il iau la spital...
Delia -- asa e, prezenta colostrului nu are legatura cu cantitatea de lapte, lactatia este stimulata cel mai mult de prezenta copilului la san.
Copiii mei dorm de aproape 3 ore, sa vei ce stau ei treji pana la 1 noaptea diseara cu ochii pe pereti 
Va pup si mai stau pe aici.
34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
dayanara spune:
niki foarte frumoasa hainutele, sa le poarte bebe sanatoasa
si tu halatul si camasuta pt alaptat!
mie nu mi se intareste burta cand ma ridic, mi se intareste cand stau pe stanga in pat...si in timpul zilei , ceva normal, oricum eu prefer contractiile astea, atata timp cat sunt nedureroase si neregulate si nu iau absolut nimic
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delia13 AM trimis mesaju din greseala ca mai aveam de scris. DECI, pt fetele care inca nu vad colostru la tzatzi sa stati linistite. Mie medicul mi-a explicat ca nu am dc sa-mi fac griji ca nu o sa am laptic, totul are un anumit curs , atunci cand mamica naste vine si lapticul totul tine de cum punem bebe la san sa fie pozitia corecta si sa nu ne stresam noi ![]() tre sa fim cat mai relaxate![]() ![]() Delia13 [(' ') 32+ David Andreihttp://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik http://picasaweb.google.com/mihaela.luca.17/HainuteFetite09Luni# |
Exact!
In nici un caz sa ne stresam, sa fim cat mai linistite si sa papam la timp..si oboseala poate afecta stimularea laptelui. Deci, sa incercam sa ne odihnim cand se va naste bebe, at cand el doarme..si daca mai aveti si un ajutor din partea sotului, rudelor e si mai bine..
Dar vom mai vb atunci la momentul respectiv.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
27+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
Ramona eu am de gand sa fac azi mamaliga cu branza si smantana
..poate iti e de folos si daca va place.
freedelia ok!
Legat de laptop, poate sa-i schimbe ecranul?
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
27+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
andira spune:
Delia - multumesc! 
De dimineata stau cuminte, si evident am inceput sa ma plictisesc
.
Ma uit asa cu jind afara, ca ninge linistit.. Desi am inteles ca e un ger de crapa pietrele, si oricum n-ar fi fost recomandat sa scot fetele, care si-asa sunt mucioase, afara.
Fii atenta ca am facut ieri cozonacul asta - http://gourmandine.ro/retete-aluaturi-dulci/treccia-russa-cozonaci-cu-nuca-si-stafide/ , numai ca eu i-am umplut pe amandoi cu nuca si stafide, au iesit super buni!!
Daca iti iei masina de paine, e super simplu, n-o sa te mai saturi! ![]()
O sa incep si eu ca in povestea aia cu talibanul..."iar ma plictisesc"...
Pt cine nu o stie, uite-o mai jos
.
Jurnalul unui taliban
Luni. Ma plictisesc. ..
Marti. Dimineata, baiatul vecinului mi-a omorat capra. Dupa-amiaza am pus mana pe nenorocit si l-am omorat.
Miercuri. Tatal baiatului a venit la mine sa ma intrebe de ce i-am omorat baiatul. L-am omorat pe talhar.
Joi. Fratii baiatului m-au intrebat ce am avut cu tatal si fratele lor. Am prins secaturile si le-am omorat.
Vineri. Nevasta vecinului si neamurile celor doi au venit la mine sa ma intrebe de ce le-am omorat rudele. I-am omorat pe nemernici.
Sambata. S-a adunat satul sa-mi ceara socoteala. I-am omorat pe ticalosi.
Duminica. M-am mutat in satul vecin.
Luni. Iar ma plictisesc...
28+
Ramy77 spune:
Multumesc fetele,am inteles cum e cu ceaiul de lactatie...Am sa incerc si eu dupa "reteta" Freedeliei, cate putin la inceput...Sper sa nu fie probleme cu lapticul,ca la ce "bidoane"am dezvoltat, ar fi culmea sa le car degeaba![]()
...
Bebelina mea azi cred ca mi-a reorganizat organele interne...Mare chef de fataiala are
si nici tac-su nu e acasa sa vorbeasca cu ea,ca de obicei se linisteste,eu pot vorbi 2 ore ca tot degeaba...
Ramona, 32+
Briana-Maria
dayanara spune:
ioana da poate sa.i schimbe ecranul, ca si mie mi.a macelarit ivan 2 laptopuri ,dar ma costa cat unul nou asa ca asta am facut, am luat altul
acum asta sa ma tina pana creste bebe2 si.l face praf ....pe urma o sa iau unul de cauciuc
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
freedelia spune:
Da, Alina, nu e mare branza si aici nici nu e asa scump, cred ca cu 100 de euro o rezolvam -- numai ca eu nu ma pricep deloc si tre sa se duca Coleman cu el la reparat, iar el nu are timp, ca in weekenduri sta cu noi, iese cu copiii, duminica mergem la bisrica si dimineata si dupamasa, etc, iar in timpul saptamanii vine de la serviciu dupa 6, asa ca nu are cum. Ei, o rezolvam noi pana la urma...
34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
Ioanact spune:
Delia ceaiul www.dietapan.ro/index.php?m=d&idp=1318" target="_blank">asta il ai de la VITAPLANT?
Eu cred ca voi lua ceaiul pt stimularea laptelui dupa ce voi naste, sa vad ce lapte am, si dupa aceia, dar voi lua sa-l am in casa..
Roxana deci se poate schimba..dar nu se merita, mai bine iei unul nou..
Am intrebat daca se poate schimba, pt ca la laptop-ul nostru ne-a aparut o dunga roza in partea stanga, si nu stim de ce, si ce sa facem ca sa dispara..
Am uploadat aici o poza..sper sa se vada, e cam intunecoasa..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
27+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!