Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *55*
Raspunsuri - Pagina 8
crocodana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl buna dimineata, sunt in urma vreo 7 capitole. am notite pentru capitolul 48, dar ma intreb dk mai are rost sa le insir, din moment ce voi ati mai scris inca 7 de atunci. ![]() ![]() nu am prea intrat deloc. in week-endul trecut Sergiu a avut un pik de bairam si de acolo s-a rupt filmul cu forumul. Cu mare intarziere, urez si eu la multe lunite dovleceilor nostri dragi si scumpi: Ana Lugojana, Alex, Rares, Mamarutza. La Multi Ani, Vik. Sa ai un an minunat, plin de realizari. inainte de a incepe tentativa de recuperare, tre' sa va spun ca sunt foarte marata. si desi am contemplat ideea de a nu aduce vorba, poate vreuna dintre voi a mai auzit de asa ceva si-mi da un sfat, ca io mi-s tare amarata. ieri am fost la doctor sa vedem daca tesicolul drept are de gand sa coboare. vestea buna e ca e pe canal, vestea proasta e ca pana la un an nu avem ce face decat sa asteptam. daca la un an nu e inca coborat, trebuie operat. simplu pentru el, migalos si periculos din punct de vedere a doctorului. ca doar e vorba de testicolul copilului. dar, m-a pus naiba sa-i spun ca e constipat. ca a inceput sa faca la 2-3 zile. cu cateva zile inainte m-am dus la docotra de familie s-ami dea supozitoare cu glicerina. idioata nu a vrut. am rugat-o sa imi faca si mie trimitere la ecograf pentru tiroida mea ca e cam umflata. m-a pus sa ma duc in fata sa ma programez si sa astept ca mai are doar un pacient si ma vede. si nesimtita, m-a vazut ca o asteptam. si-a luat hainele si a plecat. cand ii fac vaccinul ma duc sa-i fac reclamatie. ca e o incompetenta. anyway, am divagat. sa ne intaorcem la ieri. deci dupa ce il consulta la putulica, imi spune ca vrea sa-l verifice si in fundulet. ... cu degetul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . nu am fost eu prea incantata. am eu ceva impotriva chestiunilor astora la copii. ma rog, si-a pus manusa, gel si a incercat cu degetul mic. normal ca fiu-meu a inceput sa impinga din picioare, sa planga si sa se stranga. dupa cum v-am spus. e vanjos. si alea cand ii luau sange imi spuneau ca e f puternic. bun...dupa ce l-a chinuit un pik, s-a lasat pagubasa. dar....imi spune ca ar vrea sa revin pentru o zi in spital, sa-l puna sub anestezie generala si sa ii faca din nou acelasi lucrur ca in mod normal, la un copil trebuie sa-i intre degetul ei mic cam pe jumate. iar la piski nu a intrat nimik. si ca vrea sa-i ea si proba de tesut...aia ma gandesc ca e biopsie. si nu inteleg de unde atatea idei marete. doar pt faptul ca baiatul a facut caca o data la 2-3 zile? i-am pus aseara supozitor cu glicerina si a facut 3 caca. iar azi dimineata a facut singur de buna voie la 8 dimineata. sunt foarte amarata. imi vine sa plang. ea zice ca vrea sa se asigure ca nu e un sindrom nu stiu de care. dar fiu-meu e bine mersi, nu da semne de altceva si nu vreau sa-l supun la anestezii generale si cautat in fundulet doar asa ca ei nu i-a intrat un deget. dar nici nu satiu ce sa fac...adik sa ma linistesc ca nu e nimic si ca aia e cu vaca. cam asta de la noi. ati mai auzit de un astfel de control la un copil asa mic?MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 ![]() www.mariaciubotaru.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
maria...mi-am promis mie ca nu ma bag la sfaturi sau la chestii de genul ..cum fac eu e cel mai bine dar ce spui tu acolo suna tare a barbarism....daca ai sa recuperezi ai sa vezi ca sunt multi bebei pe aici care fac si la 4 zile, Ama mea, Carol , Ebru, Alex de Raluk...
banuiesc ca e ceva aproape de normal...mie dr mi a zis sa ii dau suc de portocale de pere de prune si daca nu functioneaza supa...i am dat doar suc si un pic de supa...dar sunt siropuri duphalact cu lactuloza..lass baby natural..care fac minuni...nu l chinui cu supozitor cu deget in fundulet...cu anestezie generala..pentru numele lui Dzeu...ce medic...m am ingrozit...stai linistia! te pup cu mult drag!
,
de
Ama Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
madalina84 spune:
KIKI da avem costumas cu baseball,l-am primit de la o ruda din america,avem hainute din o groaza de tari:spania,austria,elvetia,america,d-aia nici nu le dau p-alea frumoase ca nu mai am de unde sa le iau
si nu se stie niciodata,poate mai fac un bebe(daca ma marit)
Eu ma apuc in sf de papa,ca iese mama un pic cu printu afara
IULIKA
sa treaca starea si sa revii in forta.Hai ma fetelor ce-ati patit toate asa deodata?
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
NelaM spune:
Tare rau imi pare sa va vad ca nu sunteti in apele voastre. Sincer imi pare rau, voi stiti insa mai bine ce si cum. 
Mi-a placut mesajul Lilianei aseara referitor la retragerea Luciei. Sunt de aceeasi parere si eu una va respect decizia, voi stiti mai bine.
Mie una imi place tare mult perioada asta, nici nu va puteti imagina cat. Am legat legaturi stranse cu multe dintre voi de pe forum, care sper eu sa se pastreze si in afara lui.
In alta ordine de idei, mi-a adormit Ana, doamne ajuta, ca ieri a fost jale! E in patut deja.
Selen, ce frumos... se intoarce deja Ebruska! Bravo! Ti-am observat titulatura, cum i-am observat-o si pe cea a Danei. ![]()
Mada, multumesc, am vazut pozele cu Irinel, foarte frumoase. Este din ce in ce mai mare si mie mi se pare ca seamana cu bunicul (am eu ce am cu bunicul, bag de seama).
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui madalina84 KIKI da avem costumas cu baseball,l-am primit de la o ruda din america,avem hainute din o groaza de tari:spania,austria,elvetia,america,d-aia nici nu le dau p-alea frumoase ca nu mai am de unde sa le iau Eu ma apuc in sf de papa,ca iese mama un pic cu printu afara ![]() IULIKA sa treaca starea si sa revii in forta.Hai ma fetelor ce-ati patit toate asa deodata?![]() D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI![]() BOTEZ IRINEL![]() ![]() |
O fata asa frumoasa nu se poate sa ramana singura!
Asa ca mai tine din ele ca sigur va veni si bebe 2
KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
liliac1 spune:
La Multe lunite sarbatoritilor nostri de astazi!
Maia bb de hepilica
Alexandru bb de crissbebe
Ioan Amos bb de Bia
Va
crestetele voastre de bebelusi speciali! Iar pentru mamele voatre eroine 

Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
luhtien spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl buna dimineata, inainte de a incepe tentativa de recuperare, tre' sa va spun ca sunt foarte marata. si desi am contemplat ideea de a nu aduce vorba, poate vreuna dintre voi a mai auzit de asa ceva si-mi da un sfat, ca io mi-s tare amarata. ieri am fost la doctor sa vedem daca tesicolul drept are de gand sa coboare. vestea buna e ca e pe canal, vestea proasta e ca pana la un an nu avem ce face decat sa asteptam. daca la un an nu e inca coborat, trebuie operat. simplu pentru el, migalos si periculos din punct de vedere a doctorului. ca doar e vorba de testicolul copilului. dar, m-a pus naiba sa-i spun ca e constipat. ca a inceput sa faca la 2-3 zile. cu cateva zile inainte m-am dus la docotra de familie s-ami dea supozitoare cu glicerina. idioata nu a vrut. am rugat-o sa imi faca si mie trimitere la ecograf pentru tiroida mea ca e cam umflata. m-a pus sa ma duc in fata sa ma programez si sa astept ca mai are doar un pacient si ma vede. si nesimtita, m-a vazut ca o asteptam. si-a luat hainele si a plecat. cand ii fac vaccinul ma duc sa-i fac reclamatie. ca e o incompetenta. anyway, am divagat. sa ne intaorcem la ieri. deci dupa ce il consulta la putulica, imi spune ca vrea sa-l verifice si in fundulet. ... cu degetul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . nu am fost eu prea incantata. am eu ceva impotriva chestiunilor astora la copii. ma rog, si-a pus manusa, gel si a incercat cu degetul mic. normal ca fiu-meu a inceput sa impinga din picioare, sa planga si sa se stranga. dupa cum v-am spus. e vanjos. si alea cand ii luau sange imi spuneau ca e f puternic. bun...dupa ce l-a chinuit un pik, s-a lasat pagubasa. dar....imi spune ca ar vrea sa revin pentru o zi in spital, sa-l puna sub anestezie generala si sa ii faca din nou acelasi lucrur ca in mod normal, la un copil trebuie sa-i intre degetul ei mic cam pe jumate. iar la piski nu a intrat nimik. si ca vrea sa-i ea si proba de tesut...aia ma gandesc ca e biopsie. si nu inteleg de unde atatea idei marete. doar pt faptul ca baiatul a facut caca o data la 2-3 zile? i-am pus aseara supozitor cu glicerina si a facut 3 caca. iar azi dimineata a facut singur de buna voie la 8 dimineata. sunt foarte amarata. imi vine sa plang. ea zice ca vrea sa se asigure ca nu e un sindrom nu stiu de care. dar fiu-meu e bine mersi, nu da semne de altceva si nu vreau sa-l supun la anestezii generale si cautat in fundulet doar asa ca ei nu i-a intrat un deget. dar nici nu satiu ce sa fac...adik sa ma linistesc ca nu e nimic si ca aia e cu vaca. cam asta de la noi. ati mai auzit de un astfel de control la un copil asa mic? |
ca sa te iau tare: femeie.....revino-ti!!!!
cum sa faci una ca asta copilului??!!!
pai inseamna ca eu pe al meu ar fi trebuit sa il anesteziez de multa vreme

micul meu terorist face caca cateodata si la 3 zile, si nu mai intru in panica. asa vrea el. eu i-am pus si supozitoare cu glicerina, si el nimic.
am intrebat pediatra si iata pe scurt:
- daca in familie (mama, tata) sunt de obicei constipati, si copilul va fi
- daca cand am fost noi mici am avut problema cu kk si bb o sa o aiba
- daca trece de 3 zile si nu s-a produs nici un eveniment, deabia atunci poti sa intri in panica
- da-i copilului suc de portocale, mananca tu cam juma de kil de portocale, dai sa suga si o sa vezi productie la fundul feciorului.
ASA CA ...CALM DONM, DEAR!

si da-o undeva de idioata!
... auzi ...nu i-a intrat degetul...pai paote o avea ditamai degetoaiele...imi vine sa o strang de gat!
====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!
crocodana spune:
in sfarsit am ajuns
....sa zic si eu buna ziua...
cuscra Laura, am scris la cap trecut, ma bucur ca sunteti bine tu si flacaul, ca nu a fost nimic serios sau dureros! eram ingrijorate eu si Ama! rochia e de vis!
alex ce bine ca sunteti apx ok cu febra si ca o tineti sub control!
mada..ce bucurie ca vine sora ta! sa ai spor la gatit!
eu ma gandeam ca hainutele care nu mai vin sa le dam la copii mai saraci (am facut asta deja cu o parte din ele, intr-o activitate organizata de cumnata mea) sau sa le punem pe forum la bazar!
sunt tare fericita azi ca aseara i-am cumparat Amei un alt patut, din acela pliant (noi aveam de lemn)...asta deoarece la primul nivel se legana usor...iar fata mea a adormit atat de frumos in el...si am capatat inca o data convingerea ca are personalitate...eu il miscam usor la inceput de la stanga la dreapta...dar nu ...gagica a vrut cum a fost ea invatata up and down! a adormit in 5 min si noaptea cand se trezea din cauza gazelor daca o leganam f f putin adormea la loc!!
acu sper sa fac ceva si cu ora! stiu ca nu se face primavara cu o floare! abia astep seara asta!
lutoooo...poate totusi mai bagi un picut nasucul pe la noi!imi lipsesti deja!
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
monica_dicut spune:
In momentul asta as vrea sa spun ceva inteligent sa ne treaca la toate orice stare de blue/neliniste/nemultumire/tristete/plictiseala etc... cum a zis si Dana de dimineata, se pare ca suntem intr-un impas... sa treaca iarna asta mai repede ca sa ne revenim.
Dau la fiecare cate o
si o 
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
techila spune:
m-am intors....am cumparat...ma bag la hranit pui si dupa aia la curatenie ca am un jeg in casa![]()
suede, eu in general cumpar hainute tex de la carrefour, dar azi am mers in afi la C&A, au hainute ff faine si ieftine, chiar m-au surprins, si-s din bumbacel bun
manga, nu-s experta si nici nu zic sa faci ca mine, eu m-as mai duce la un doctor...mi se pare o decizie prea brusca si drastica a doctorului...dar asta e doar parerea mea
mi-am luat o bustiera d-aia de sustinere ca imi atarna
in toate directiile, daca e bun va zic si voua. si mi-am mai luat o trusa de ingrijit unghii...cam scumpa...ma rog...
eu hainutele mici o sa le duc la tara la soacra-mea sa le dea la copii amarati. ce am hainute preaminunate le pastrez pentru urmatorul bebeloi![]()
ma bag la curatenie
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
luhtien spune:
in alta ordine de idei....
vad ca e la moda depresia...
... sa ma bag si eu in club? 

cateodata imi vine sa imi iau campiii
una doua imi sare nervu', sunt mereu cu cutitul la brau
, nu imi convine nimic.
cel mai tare ma apuca cand nu vrea sa manance de la san.
am si o intrebare la voi: care aveti probleme cu alapatatul?
dar sa fiu mai specifica: de la o tzatza papa (si ar papa numai de la aia daca ar putea) si de la cealalata numai noaptea mananca fara sa faca nazuri. in rest...pai ne stie juma de cartier cand vreau sa ii dau de la tzatza cu "tzepe" 

de dormit ziua doarme numai pe burta cuiva. ma rog doarme si la el in patut, dar acolo doar maxim 45 minute. asa, pe burta, doarme pana la 1 1/2 ore, chiar 2 cateodata...
...revenind la kk...azi de exemplu a facut fix cat ar incapea intr-o linguritza.
si cu cat tam tam, cate partzuri, cate scremete...
azi noapte la 3 nu putea sa doarma cum trebuie...o ora i-a trebuit ca sa scoata 3 partzuri!

...si kk a facut la 1 dupa masa...
...parca vad ca si la noapte avem "concert"!
ufaaa...
ca nici nu mai stiu ce mai vroiam sa spun...

mama ei de depresie!!!!!!!!
====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra 
http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!