Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *55*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

luhtien noi avem probleme la papa. azi (pana acum da Doamne sa fie asa si de acum inainte) si jumate din ziua de ieri vad ca a fost liniste. sa iti explic. zbiara pana se invineteste. ne stie tot cartierul. mananca fortat. daca-l ridic se linisteste. cum il asez o luam de la capat. am incercat sa-l hranesc in toate pozitiile posibile. intr-un final se linisteste dar e cale lunga. nu mananca atat cat ar trebui pentru ca oboseste si adoarme. am observat ca atunci cand este atat de agitat la san nu face kk. explicatia ar fi ca mananca mai putin si nu are ce sa faca!

asta zice mintea mea in gandul ei

deeeci nu esti singura. mai e una disperata care se gandeste ca biberonul nu este chiar un lucru rau. daaaar imi sterg fruntea si merg mai departe cu tzitzi cu tot

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Selen cumva sotul tau este in zodia fecioara?Ca daca nu specificam zodia,cine stie ce se intelegea
In ceea ce priveste muzica,asa ne-am gandit si noi,sa ne selectam inainte ce ne place.Acum cu sau fara Dj...vedem.
O sa avem si una-doua formatii,asa ca sa avem muzica de mai multe genuri.
Cat priveste rochia,nu conteaza neaparat pretul,conteaza sa te simti bine in pielea ta.Eu poate exagerez putin,dar daca se poate,de ce nu .
Nu-i exclus sa-mi iau si o alta rochie care sa fie mai ieftina si sa-mi vina bine.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Pentru voi:

http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luhtien

in alta ordine de idei....
vad ca e la moda depresia...... sa ma bag si eu in club?
cateodata imi vine sa imi iau campiii
una doua imi sare nervu', sunt mereu cu cutitul la brau , nu imi convine nimic.
cel mai tare ma apuca cand nu vrea sa manance de la san.
am si o intrebare la voi: care aveti probleme cu alapatatul?
dar sa fiu mai specifica: de la o tzatza papa (si ar papa numai de la aia daca ar putea) si de la cealalata numai noaptea mananca fara sa faca nazuri. in rest...pai ne stie juma de cartier cand vreau sa ii dau de la tzatza cu "tzepe"
de dormit ziua doarme numai pe burta cuiva. ma rog doarme si la el in patut, dar acolo doar maxim 45 minute. asa, pe burta, doarme pana la 1 1/2 ore, chiar 2 cateodata...
...revenind la kk...azi de exemplu a facut fix cat ar incapea intr-o linguritza. si cu cat tam tam, cate partzuri, cate scremete...
azi noapte la 3 nu putea sa doarma cum trebuie...o ora i-a trebuit ca sa scoata 3 partzuri!...si kk a facut la 1 dupa masa......parca vad ca si la noapte avem "concert"!
ufaaa...
ca nici nu mai stiu ce mai vroiam sa spun...
mama ei de depresie!!!!!!!!

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

Vai ce draguta ai fost!
nu stiu cum sa te ajut, dar te tzuc , ca ai fost simpatica foc!
auzi, "nervul"

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Cuscra,

Ne bucuram ca va bucurati pentru noi.
Ce sa zic,ieri eram suparata si azi imi arde de nunta .
Va imbratisam cu drag!
Apropo,Mihnea ii transmite un pupic dulce Amei

Pentru voi:

Mergi la inceput

Luhtien la asta cu nervu' e de vina si sangele...Nu de altceva,dar stiu ca si al meu e la fel !
Uka ma tot chinui sa te intreb si am tot uitat,rochia ta a avut trena sau nu?Ma intrebam daca o exista si aceasta posibilitate...

Pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui luhtien

in alta ordine de idei....
vad ca e la moda depresia...... sa ma bag si eu in club?
cateodata imi vine sa imi iau campiii
una doua imi sare nervu', sunt mereu cu cutitul la brau , nu imi convine nimic.
cel mai tare ma apuca cand nu vrea sa manance de la san.
am si o intrebare la voi: care aveti probleme cu alapatatul?
dar sa fiu mai specifica: de la o tzatza papa (si ar papa numai de la aia daca ar putea) si de la cealalata numai noaptea mananca fara sa faca nazuri. in rest...pai ne stie juma de cartier cand vreau sa ii dau de la tzatza cu "tzepe"
de dormit ziua doarme numai pe burta cuiva. ma rog doarme si la el in patut, dar acolo doar maxim 45 minute. asa, pe burta, doarme pana la 1 1/2 ore, chiar 2 cateodata...
...revenind la kk...azi de exemplu a facut fix cat ar incapea intr-o linguritza. si cu cat tam tam, cate partzuri, cate scremete...
azi noapte la 3 nu putea sa doarma cum trebuie...o ora i-a trebuit ca sa scoata 3 partzuri!...si kk a facut la 1 dupa masa......parca vad ca si la noapte avem "concert"!
ufaaa...
ca nici nu mai stiu ce mai vroiam sa spun...
mama ei de depresie!!!!!!!!

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

la mine seara papa ff putin, la masa de la 7 sa zicem si la cea de la 10...neaparat una din ele e dupa baie..mare agitatie, gaze, plansete.....ora variaza +/- 1...

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Uka ma tot chinui sa te intreb si am tot uitat,rochia ta a avut trena sau nu?Ma intrebam daca o exista si aceasta posibilitate...

Da,a avut trena. Te cam incurca la mers si la dans dar arata bine

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

UKA, si eu am zis ca as face un parfum cu mirosul lor..sunt moarta dupa el....Ce frumoasa e Carina!Si ce hainite frumoase....pacat ca e data fata...ca faceam si noi curte.Seamana leit cu tine!

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan

Suntem flatate de atatea complimente! Eeei, destinul ne-a suras acum cateva seri si frumosul Carol si-a declarat pasiunea. Sper doar sa slabesc pana la nunta (asta da target )

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81
.. zbiara pana se invineteste. ne stie tot cartierul. mananca fortat. daca-l ridic se linisteste. cum il asez o luam de la capat. am incercat sa-l hranesc in toate pozitiile posibile. intr-un final se linisteste dar e cale lunga.

Asa face frumosul Carol?? Nu cred asa ceva..nu pare genul ..Glumesc, imi pare rau ca sunt probleme. Intr-o perioada i se pusese si Carinei pata pe un san dar i-a trecut..Pupe uca pe flacau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

hainute super si la preturi excelente, chiar mai bune decat la C and A (eram fan si am multe de la ei, insa la noi gama e incomparabil mai mica decat in afara), sunt la ...www.kiabi.com/bebe-fille" target="_blank">kiabi, in militari..acu sunt fan kiabi dar pacat ca nu stiu cand mai ajung

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Ai idee daca se poate si fara?

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui suede

Da,a avut trena. Te cam incurca la mers si la dans dar arata bine

Pentru voi:

Mergi la inceput