Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *55*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Pupici! Intru un pic, pe fuga, ca sunt lesinata de foame. Am citit un pic in urma, cat sa vad postul Mariei ingrijorata. Fratele meu a avut probleme cand era mic, ca nu ii coborasera nici unul dintre testicule. Si nici putulica nu era prea dezvoltata. Mama nu prea vazuse ea pute de baietei bebelusi, dar i s-a parut cam mica si s-a plans pediatrei. Idioata i-a spus ca "o sa isi multumeasca el familia" si mama a crezut-o. Noroc ca a mai spus, mai tarziu, unui Medic, de data asta. A facut frate-mio tratament cam 1 an, 1 an jumatate cu pregnyl si altceva, nu mai stiu ce. Cu tratament i-a coborat doar un testicul si a ajuns la operatie, cred ca avea vreo 2 ani jumate, nu stiu sigur, o intreb pe mama daca vrei. Operatia i-a facut-o Pesamosca, cica nu era o operatie dificila, dar el a avut probleme de la anestezie, se pare. A stat 30 minute la terapie intensiva, nu a stiut mami nimic de el. Acum este un baiat normal, vesel, cu lipici la fete (a primit de ziua lui un tricoul cu mesajul" 30 cm record" de la prietena lui, asa ca..cred ca a recuperat bine). despre faza cu cautatul in fund nu stiu ce sa zic. Doar sa va trimit pupici

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Techila merci de informatiile despre hainute.
Cuscra ziceai de Militari,cam departe momentan pentru mine .Si cand ma gandesc ca inainte nu era departe nici la Ploiesti de exemplu
Intre timp si am mai bagat una...

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Pentru voi:

http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Selen cumva sotul tau este in zodia fecioara?Ca daca nu specificam zodia,cine stie ce se intelegea
In ceea ce priveste muzica,asa ne-am gandit si noi,sa ne selectam inainte ce ne place.Acum cu sau fara Dj...vedem.
O sa avem si una-doua formatii,asa ca sa avem muzica de mai multe genuri.
Cat priveste rochia,nu conteaza neaparat pretul,conteaza sa te simti bine in pielea ta.Eu poate exagerez putin,dar daca se poate,de ce nu .
Nu-i exclus sa-mi iau si o alta rochie care sa fie mai ieftina si sa-mi vina bine.

Pentru voi:

nope, e varsator
eu m-am simtit tare bine in rochie de prima data cand am probat-o...bugetul initial pt rochie era chiar un picut mai mare, dar cum asta mi-a venit perfect de la prima proba (era la targ si era singura, deci a fost chiar noroc...si un semn pt mine ) si mi-a si placut, am zis why not, ca doar nu pretul conteaza....

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Selen vad ca suntem doar noi pe aici!
Ce-o fi cu restul mamicilor?

Pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

mai sunt si eu. mai dau cate un F5 din cand in cand ca nu pot sa fac nimicuta. mi. aadormit copilul pe patul nostru.asta dupa ce s-a trezit tipand in patutul lui si a trebuit sa-l linistesc!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Eheeee.....la noi e minune cand doarme la el in pat !
Incerc eu sa-l conving cu caruselul,dar e foarte greu...

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

mai sunt si eu. mai dau cate un F5 din cand in cand ca nu pot sa fac nimicuta. mi. aadormit copilul pe patul nostru.asta dupa ce s-a trezit tipand in patutul lui si a trebuit sa-l linistesc!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Va citesc si eu dar nu prea am timp de citit.Am facut mancarea,inca 10 minute pe foc si finish,i-am lasat baiatului patutul jos ca imi era sa nu cada in patul nostru si sa se loveasca cumva,am terminat camera noastra si mai am restul.Acum fumez o tigare si ma apuc sa-mi pensez prietena ca se roaga de mine de o saptamana

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Ai idee daca se poate si fara?

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

[quote]citat din mesajul lui suede

Uka ma tot chinui sa te intreb si am tot uitat,rochia ta a avut trena sau nu?Ma intrebam daca o exista si aceasta posibilitate...

Da,a avut trena. Te cam incurca la mers si la dans dar arata bine [:D

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Ma simt ca in bancul ala cu " aveti painici mici mici?"
Paai ... modelul asta asa era, cu trena inclusa ( si nedeductibila haha glume de gontabili debili).
Da gasesti tu un model care-ti place, sunt zeci de rochii frumusele pe acolo. Dar trebuie sa-ti
zica ceva rochia, sa ti se potriveasca. O s-o gasesti sigur! O stii pe aia a lui Carry din sex& the city??! Cum era aia, mooooa!!!

Mergi la inceput

Ies si eu ca-mi vine sotul acasa.
In week-end o sa mergem in vizite,asa ca nu stiu cat o sa mai intru.
Va doresc week-end placut si fara peripetii!

Pentru voi:

Mergi la inceput

Stai ca mi-a scris Uka.
Uka ma gandeam daca le fac si la comanda...de-aia ziceam de trena...
N-o stiu

Pentru voi:

Mergi la inceput