Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *55*
Raspunsuri - Pagina 11
monique02 spune:
Buna seara,
Am fost sa o iau pe Teodora de la gradi si am cam inghetat ca am fost pe jos.
Deci cred ca e clar ca depresiile astea din cauza vremii si ca nu avem suficient soare, ia uitati Nela ce vesela si optimista e.
Manga deci mi se pare ingrozitor, cum sa iti propuna sa ii faci anestezie generala fara sa incerce alte invstigatii inainte sau alte metode sau sa vada cum evolueaza in timp. Nu fi trista, eu cred ca cel mai bine ar fi sa consulti un alt medic.
Raluk imi pare rau ca te ingrijorezi cu luatul in greutate, cel mai bine cred ca ar fi sa vorbesti cu un pediatru bun, de incredere. Probabil ca prima ipoteza care o va pune va fi ca nu ii ajunge laptele, poate ar fi bine sa il cantaresti la cateva mese inainte si dupa sa te convingi cat mananca ca sa poti sa ii spui medicului. In cartile englezesti spune ca dupa 3 saptamani de stagnare ar trebui discutat cu medicul. 
luhtien spune:
mai sunt si eu ...
cand doarme teroristul 

acum l-am pacalit si e la el in patutz. sa vedem cat il tine.
====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra 
http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag! 
madalina84 spune:
Eu am obosit
si inca cat mai am,dar sper sa termin pana diseara si apoi sa-mi fac o baie.Se pare ca sora-mea nu ajunge azi ca mai are vreo 600 km![]()
,dar ne vedem maine,mai bine rabd si stiu ca ajunge in siguranta acasa.Ma duc la treburi ca vad ca e liniste pe aici
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
kiki_cri spune:
Fete cucuiete, eu va zic de pe acum noapte buna si usoara!
Pupici la bebelusi!
KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
Mama_si_pisa spune:
Buna seara!
Sanatate si voiosie le urez copiilor sarbatoriti si mamicilor lor, care sunt astazi cu o luna mai experimentate!
Noi suntem bine. Simon se joaca acum cu o punga si am intrat sa va pup.
Trece ea si perioada asta si ne vom regasi dupa ce vom trece la etapa urmatoare. Acum am senzatia ca Simon a fost mereu la noi īn casa, zāmbeste, comunica mult, se īmprieteneste cu pisicile, tipa... Trebuie sa accept ca intra īn ordinea fireasca a vietii, sa īi gasesc acestei situatii un nume si sa ma regasesc si pe mine, si ca om, nu doar ca mama, ca sa putem merge mai departe la fel de frumos ca pāna acum.
M-am gāndit la cele cāteva cuvinte scrise de Lucia si mi-am dat seama ca iata, a trecut un an de cānd a īnceput totul si, ca un cerc, se īncheie epoca descoperirilor fundamentale si īncepem sa īntelegem ca e ceva firesc sa fim mame si ca asa vom ramāne o viata. Cumva, trebuie sa ne si īntoarcem la vechile noastre preocupari, sa īmpletim minunea noua cu toate celelalte lucruri bune din viata noastra, ca sa fim si noi fericite si ca si copiii sa creasca frumos.
Am fost cam dezlānata, dar nu mai recitesc, fiindca s-a enervat puiul ca nu mai scapa de punguta uda. Si tiiipa!
Va pup! 
vik-cj spune:
Buna seara fetelor!
Vad ca s-au dezbatut subiecte "fierbinti" azi: rochii de mireasa, locatii de nunta..date etc etc
.
Mangulici eu vreau sa iti spun ca si cu mamarutza am avut probleme, adica dupa ce o perioada a avut tranzit bun dintr-o data a inceput sa faca fff rar (2-3 ori/saptamina). Am stresat-o si eu cu supozitor cu glicerina (dar o jumate pe care il scotea in 5 minute cu tot cu kk) am decis ca e de vina dieta mea...asa ca am inceput sa maninc dimineata musli (fara fructe) cu kefir si cite o rodie sau 2-3 kiwi/zi. Acum face si de 2-3/zi...mai are perioade de pauza de 2 zile dar in principiu s-a reglat (si eu la fel

).
Parerea mea este sa ceri sfatul altui dr...mi se pare exagerat sa iti propuna asa ceva pentru o chestie banala...si sa incerci sa reglezi din alimentati ta. Eu cred ca toti bebeii au asa perioade dar se rezolva...
Nela
si pe Ana margelata..sa fiti la fel de tonice!
Mada..cum iti faci tu timp sa raspunzi la toate fetele...esti o dragutza..iar Iri in oglinda e un scump!
Techila si mie imi plac hainutele de la C&A pentru pitica, mi-a tot adus sotul din Austria...si as lua si de la kiabi dar in Cluj nu avem decit miniblue si premaman...
. Eu ii mai iau cite ceva de la debenhams, marks&spencer si zara....suntem cam limitati la magazine...Sa ne pui poze cu puii sa vedem si noi ce frumuseti ai luat. Eu incarc la 2-3 zile poze noi cu mamarutza...asta ca sa i-o mai arati lui Stefan...sa vezi daca ii place au ba...![]()
![]()
![]()
Noi si azi la -6 C am iesit 15 minute la plimbare...mie pediatra mi-a spus sa nu o scot pe ceata si vant. Si mi se pare logic...copila mea va locui cel putin pina la 18 ani in conditiile astea de temperatura iarna...ce o sa fac cu ea..nu o sa o duc la gradi/scoala ca e temp negativa afara? Plus ca peste doi ani vreau sa o pun pe schiuri...asa ca...noi iesim sa ne calim
indiferent de vreme...face bine si la psihicul meu, ii drept.
Si daca tot m-am intins atit vreau sa va intreb fetelor: voi ati inceput sa le dati florura puilor vostri sau nu? Daca da, cum? si ce produs? Merci....
Va
si va doresc un weekend fain!
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
crissbebe spune:
Buna seara fetele mele dragi...
Am venit de la examen
l-am luat si pe asta...
mai am 2 si termin..of dar astea care urmeaza sunt asa de grele.. in fine...
Azi trebuie sa dau de baut si de mancat ca de doar e ziua printului meu...facem si noi 4 lunite...![]()
Asa ca...

La multe lunite si celorlalti sarbatoriti (scuze ca nu nominalizez dar sunt un pic cam
)
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48
crissbebe spune:
Andra intreaba Alex ce face iubita lui..ii trimite un
cu tot cu balute..![]()
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48
techila spune:
vik, sa stii ca stefan a papat tot ca sa creasca repede sa vina la Isabela, pana atunci ii trimite un
. am aratat si noi poze cu puiuta lui tati si tati ne-a dat binecuvantarea. tati a zis si ca tu esti foarte frumoasa, deci puiul va semana cu tine deci e ok![]()
va pupam
am facut fetelor la curatenie de ma dor toate salele...dar e asa curat
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia