Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *55*
Raspunsuri - Pagina 12
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vik-cj Buna seara fetelor! Si daca tot m-am intins atit vreau sa va intreb fetelor: voi ati inceput sa le dati florura puilor vostri sau nu? Daca da, cum? si ce produs? Merci.... |
servus Cecilia!
noi nu am inceput..de fapt, nu stiu inca ce sa fac; ma gandeam ca ii voi cere parerea stomatologului nostru, dar nu am ajuns inca la el..
tu ce vei face? sau esti si ca mine, inca in cercetari?

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
crissbebe spune:
Am uitat sa-mi laud si eu puiul...sa stiti ca puiul meu s-a intors de pe burta pe spate acum ceva timp...cred ca s-a facut aproape o luna dar nu am crezut ca asta era important...credeam ca de efect e atunci cand se intoarce de pe spate pe burta lucru care mai areputinsi reuseste sa-l faca...
Ce-mi place cel mai mult la el este stranutul...fetelor daca il auziti cum stranuta...e mortal..zici ca e ratoiul Donald..

Pupa mama baiatul ei frumos...
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48
vik-cj spune:
Techila multumim frumos de complimente si de floare
(asta e de la Isabela ...)
Dana...sunt in ceata de fapt. Pediatra mi-a zis ca pot incepe sa ii dau o data la 2 zile, stomatologul meu mi-a zis ca nu e cazul inca...ca isi va lua florura din pasta de dinti si e suficient...iar eu din tot ce am citit studii serioase facute de americani am vazut ca au raportat o incidenta crescuta de leucemie si insuficienta renala la copii care au inceput cu florura la 2 saptamini si au luat continuu pina la 14 ani

...deci nu stiu efectiv ce sa fac! credeam ca ne mai lumineaza si fetele de peste mari si tari...cum e la ele?
Am si eu un fix...ca vreau sa aiba puiul dinti frumosi si zambet perfect (ca eu nu am
).
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui blankar![]() http://community.webshots.com/user/blanka75 |
ia uite cine a revenit!

Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre
blankar spune:
ba nu am avut net ,ba nu am avut timp
si acuma il aud pe Marc prin baby fone dar il mai las un pic
la ski in Austria a fost super in afara de drum care a fost horror
cand unu plangea cand celalalt
am pus si poze daca vreti sa le vedeti
tre s plec,revin
http://community.webshots.com/user/blanka75
kemsy spune:
Hello!
Va salut si eu, vad ca e mai liniste zilele astea.
Hainute avem si noi, dar nu avem cui sa i le dam. Insa nu foarte multe, pentru ca pe fiecare etapa iau cam 4-5 bucati pe articol, deoarece creste repede. Dar am primit foarte multe, hainute groase care probabil o sa ii vina cand afara e iunie-iulie ![]()
Happy_uka, super rochia de mireasa
(dar ce scumpeeeee, dom'le)
Loris exerseaza intoarcerea de pe spate pe burta, inca nu i-a iesit dar persevereaza. De azi a inceput sa-si tina buzita de jos cu gingia, zici ca si-o mananca 
Cam atat, deocamdata 

Gianina,
fericita de gingas
Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris
kemsy spune:
vik, mie pediatra mi-a zis ca incepem sa-i dam pe la 5-6 luni.
Gianina,
fericita de gingas
Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris
madalina84 spune:
TECHILA dau mana cu tine ca si eu sunt rupta de oboseala la cat am muncit azi
abia acum am terminat dar vorba ta :ce frumos e acum,luceste tot(mai putin eu)
VIK eu chiar nu stiam de flour,o sa intreb si eu pediatra cand ma mai duc la ea
BLANKAR bine ai revenit,am vazut si pozele de la ski,super!ce seamana baietii intre ei
CRISBEBE felicitari pentru examen si bafta pentru urmatoarele
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
crocodana spune:
| citat din mesajul lui Mama_si_pisa Buna seara! Sanatate si voiosie le urez copiilor sarbatoriti si mamicilor lor, care sunt astazi cu o luna mai experimentate! Noi suntem bine. Simon se joaca acum cu o punga si am intrat sa va pup. Trece ea si perioada asta si ne vom regasi dupa ce vom trece la etapa urmatoare. Acum am senzatia ca Simon a fost mereu la noi īn casa, zāmbeste, comunica mult, se īmprieteneste cu pisicile, tipa... Trebuie sa accept ca intra īn ordinea fireasca a vietii, sa īi gasesc acestei situatii un nume si sa ma regasesc si pe mine, si ca om, nu doar ca mama, ca sa putem merge mai departe la fel de frumos ca pāna acum. M-am gāndit la cele cāteva cuvinte scrise de Lucia si mi-am dat seama ca iata, a trecut un an de cānd a īnceput totul si, ca un cerc, se īncheie epoca descoperirilor fundamentale si īncepem sa īntelegem ca e ceva firesc sa fim mame si ca asa vom ramāne o viata. Cumva, trebuie sa ne si īntoarcem la vechile noastre preocupari, sa īmpletim minunea noua cu toate celelalte lucruri bune din viata noastra, ca sa fim si noi fericite si ca si copiii sa creasca frumos. Am fost cam dezlānata, dar nu mai recitesc, fiindca s-a enervat puiul ca nu mai scapa de punguta uda. Si tiiipa! Va pup! ![]() ------------------------------ Mamica lui Simon (19.09.2009) |
ce frumos ai scris!

,
de
Ama Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui suede Stai ca mi-a scris Uka. Uka ma gandeam daca le fac si la comanda...de-aia ziceam de trena... N-o stiu ![]() Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009Pentru voi: http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp |
Aaa,nu cred ca se fac la comanda, eventual mici modificari. Ziceam de rokia www.bridesbuzzing.com/2008/09/06/sex-the-city-wedding-dress/" target="_blank">asta; mi s-a parut spectaculoasa in film. Pup
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009