Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *55*
Raspunsuri - Pagina 13
crissbebe spune:
Mada multumesc frumos pentru urari..
Ce face Irinel? Rivalul nostru? ![]()
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48
madalina84 spune:
CRISBEBE a facut baita si acum doarme.Azi a fost plecat ca sa ma pot desfasura eu in voie
.Multumim pentru intrebare si dam mana cu Alexandru
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
crissbebe spune:
Bv..Al meu baiat are chef la ora asta de chiuituri si rasete...nici vorba de mancare sau somn..mai nou vad ca si-a dat suzeta jos din gurita si si-a bagat-o iar..deci are chef de joaca..
Dam mana cu prietenie..![]()
delia79 spune:
Saluti, saluti 
Ce mai fac fetele mele frumoase si voioase?
Manga, special pt tine am intrat draga mea, sa-ti spun ca mi se pare ca doctorita aia practica un fel de jungle medicine. Mi s-au strepezit dintii numai cand am citit ca a incercat sa-i bage un deget in fundulet, nu mai vorbesc de anestezie generala. Te rog sa-ti aduni fortele si sa inveti sa spui NU atunci cand nu esti convinsa ca ce face doctorul e spre binele copilului. Si asa a tot suferil bietul Piski tot felul de dureri degeaba. Te pup si te imbratisez 
.
Viitoarelor miresuci le doresc tot binele din lume, sa aiba o nunta ca-n povesti
.
Uka, superba rochia de mireasa si ti se citea fericirea in ochi 
. Mie imi plac rochiile de mireasa mai nonconformiste, de ex alte culori, croieli mai ushchite
.
L-am vazut si eu pe Irinel
, ce dulce e cum se oglindeste
si ce hainute cool are
.
Vik, eu am programare la pediatru pe 4 feb, am sa intreb si eu de flour, iti spun atunci
.
Raluk, iti inteleg ingrijorarea cu luatul in greutate al lui Alex. Si eu stiam ca daca nu ia in greutate mai mult de 3 sapt, ar trebui consultat un dr. Pupam gingiutele dureroase
.
Mamicile de baietei, vad ca e bataie la petit fetite pe aici
. Am si eu una bucata Soimita care ar fi incantata de o atentie masculina
.
off, ca am citit si nu mai stiu ce vroiam sa mai spun...
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
delia79 spune:
La multi ani !! sarbatoritilor de astazi, sa cresteti mari si frumosi si norocosi 

Din aduceri aminte, tin sa-i spun Andrei ca e o frumusete si ca pitica ii seamana picatura rupta
. Mi-a placut enorm casuta din povesti
.
Si vreau sa o felicit pe Ioanna pt aparitia in revista, si tu esti frumoasa foc, iar Carol e adorabil
.
Am vazut poze si cu Erik, e atat de dulce cum papa el mar si mai cere cand se termina 
. Si foarte fotogenic
.
Luto, si eu ma gandec la tine uneori
, stiu cum e cand esti la inceput de drum
. Eu citesc mai mereu, dar nu am cum sa intru decat rareori.
Iulika, pupam fata blue 

Ah, si vreau sa salut studentele, sincer va admir tare ca puteti face fata scolii
. Eu mai am 3 cursuri de facut si mi se pare ca nu voi fi in stare multa vreme de-acum inainte.
oare pe cine am mai vazut? ....
revin
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
crissbebe spune:
fetelor ma distrez teribil pe seama lu' fi-miu...i-am pus in picioare niste sosete rosii si e asa de fascinat ...incearca sa ajunga la ele si nu reuseste si asa se enerveaza...![]()
diamar78 spune:
Salutare!
Ce se intampla, nu am intrat de doua zile si cand am revenit am citit de retragerea unor fete dragi noua. Eu sper doar ca o sa mai fim vizitate asa din cand in cand ca sa stim ca e totul bine.
Maria, nici eu nu sunt de acord cu anestezia generala. Doar pt faptul ca face caca la 2-3 zile vrea ea sa faca toate aceste analize.
sa fie totul bine si sa iei deciziile corecte.
Iulika,
si eu sa treaca supararea.
Delia, ce scumpica e soimita ta cu sosetele lungi si cu bulanasele goale. Al meu s-ar baga la petit dar poate isi gaseste fata ceva mai aproape.
La multi ani pt bebele Alex de crissbebe.
Poate mai era ceva de spus dar e prea tarziu ca sa mai gandesc.
Apropos, Biaz si al meu are bronsita fara febra dar nu-i dau antibiotic. Ii fac doar aerosoli cu ventolin si sper sa-i treaca si sa nu se complice. Ai tai cum mai sunt?
De flour am citit numai lucruri rele, s-ar parea ca face mai mult rau decat bine.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Ellenuta spune:

buna
ma mai primiti? tot am promis dar nu reusesc .. de cateva seri, fetele parca simt ca vreau sa stau pe forum si se culca ff tarziu. poate reusesc acum sa recuperez ceva.
mi-e greu caci voi scrieti intr-un ritm ametitor si pur si simplu nu am timp sa scriu ..
oricum, am vazut pozute cu dragalasi de techila, mimika, andra. pupa elle pe ei de frumosi! am mai vazut o miresica uca superba .. ce rochie frumoasa ai avut! si rochita preferata a lui suede .. ff frumoasa! apropo, ma bucur ca a scapat piticul tau de bubitele din gurita .. poate au fost niste aftute ..
ma duc sa vad unde am ramas ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
happy_uka spune:
Maaai, ce e linistea asta??
Cine vrea niste clatite??
Va garantez ca-s bune rau, le-am facut cu mama in telefon, pas cu pas ghidata de bucatareasa-sefa
...asa ca, va ofer cu drag o portie cu miere si nuci, una cu dulceata de zmeura, una cu cioco...
uka =
..si avem si limonada ca sa mai ia din dulce.
Imi pare rau ca multe fete au suparari in perioada asta, chiar imi pare. Va asteptam cu drag pe toate. Eu cu clatite..voi face in fiecare seara pana reveniti ![]()
Sper sa nu mai
in seara asta..
pupici,
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
andraiulia spune:
Criss, ii transmit Sophilinei pupicul balos.
Ea doarme acum pe canapea.
Felicitari pt intoacere. Si noi cam pe la 3 luni-3 jumate de pe burtica pe spate. Invers inca nu.
Delia, iti multumim mult. Imi place tare cand mi se spune ca seamana cu mine.
Ca la inceput, deloc.
Selen, da si mie imi place exceptia. Sa vedem unde o-m ajunge in final.
Si la noi astazi e a treia zi fara cacutz si bagai supo. Asta este.
Cica e mai frecvent la fetite.