Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *55*
Raspunsuri - Pagina 7
happy_uka spune:
S-a trezit bebela mea... si ce frumos ii miroase pielea..mor dupa ea 

V-am zis ca i-a mai crescut perisorul de cand o perii?
Are si ea firele mai lungi domne, cosite cum ar veni...
Cuscra, mie pediatra mi-a zis sa nu scot afara copilul la mai mult de -5 grade. 
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
kiki_cri spune:
UKA,
si eu am zis ca as face un parfum cu mirosul lor..sunt moarta dupa el....Ce frumoasa e Carina
!Si ce hainite frumoase....
pacat ca e data fata...ca faceam si noi curte
.Seamana leit cu tine!
KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 hai ca ne intristam......sa va zic ca ieri s-a intors Ebruska si de pe burta pe spate ![]() este o zi memorabila pt evolutia ei ![]() VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA nunta |
Buna fetele!
exact la fel a facut si al meu..nu a facut el dar si cand a facut

Fetili eu nu ma simt asa bine..nu am starea så scriu, så povestesc..va citesc cu mare drag si voi reveni in fortå cand va fi momentul

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
selen80 spune:
Suede din experienta proprie de mers la nunti si de organizat o nunta, eu cred ca cea mai importanta este MUZICA! sa fie o formatie buna si sa fie muzica diversificata, pe toate gusturile...am fost la o nunta super fitzoasa, cu meniuri sofisticate, artificii, decoratiuni scumpe si alte brizbrizuri care costa o caruta de bani, dar daca muzica a lasat de dorit, lumea nu s-a prea distrat si s-a vazut pe fetzele lor....pe cand noi (nu ca as vrea sa ma laud, dar chiar s-a vazut ca lumea s-a distrat, ringul a fost plin tot timpul) am avut de toate, turceasca, machidoneasca, romaneasca, latino, tiganeasca (nu manele), moderna, asa ca pt fiecare s-a gasit ceva pe care sa danseze si sa nu se plictiseasca la masa...
pe locul doi: sa fie bun VINUL 
![]()
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
crocodana spune:
| citat din mesajul lui happy_uka Merci Anul trecut a fost 5400 lei dar era redusa ca e din colectia veche.. restul sunt peste 7000 din cate-mi amintesc eu. Poze am pus aici. Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
uka ai fost o mireasa tare faina!

,
de
Ama Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
selen80 spune:
uf Iulika (nu mai zic cuscra, ca deja eu am inceput sa ma ametesc, nu mai stiu fiecare cu cine vorbeste cand zice cuscra, le-am pierdut sirul
), si tu Brutus??
pup fata frumoasa sa-i treaca ce o avea si pe Bruculica il pupa Ebruska dultze dultze!
oare avea dreptate Dana cu postul de azi dimineatza?
sa treaca o data iarna asta, sa ne revenim toate ca nu se mai poate asa!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
suede spune:
Selenai dreptate!
Cu muzica sa vedem ce formatii luam,dar cum si eu sunt saltareata
, gasim noi ceva...
Cu bautura nu-mi fac probleme,ca al meu cu asta se ocupa la job si la toate petrecerile,el are grija...
nu-ti zic ce prapad se intampla
.Ii
pe toti,ca el tine la bautura,marele meu noroc ![]()
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Pentru voi:
http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui selen80 Suede din experienta proprie de mers la nunti si de organizat o nunta, eu cred ca cea mai importanta este MUZICA! sa fie o formatie buna si sa fie muzica diversificata, pe toate gusturile...am fost la o nunta super fitzoasa, cu meniuri sofisticate, artificii, decoratiuni scumpe si alte brizbrizuri care costa o caruta de bani, dar daca muzica a lasat de dorit, lumea nu s-a prea distrat si s-a vazut pe fetzele lor....pe cand noi (nu ca as vrea sa ma laud, dar chiar s-a vazut ca lumea s-a distrat, ringul a fost plin tot timpul) am avut de toate, turceasca, machidoneasca, romaneasca, latino, tiganeasca (nu manele), moderna, asa ca pt fiecare s-a gasit ceva pe care sa danseze si sa nu se plictiseasca la masa... pe locul doi: sa fie bun VINUL ![]() VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA nunta |
CORECT, muzica mi se pare si mie cea mai importanta la o nunta.
KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
Ioanna81 spune:
cuscara uka tot e bine. mie pediatra mi.-a zia sa nu-l scot la mai putin de 0 grade. dar am iesit o juma de ora si a fost foaaarte bine. adica a stat in masina cu portiera deschisa cat am scos.o eu pe ea, masina, din nameti. si acuma imi pare rau ca am scos-o
ca erau 2 sloiuri pe capota si zapada a amortizat socul. bine, e un pic de tot indoita. dar mai am de-o grija! mama lor de oameni care nu-si curata acoperisurile. 

Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre 
selen80 spune:
| citat din mesajul lui suede Selenai dreptate! Cu muzica sa vedem ce formatii luam,dar cum si eu sunt saltareata Cu bautura nu-mi fac probleme,ca al meu cu asta se ocupa la job si la toate petrecerile,el are grija... ![]() nu-ti zic ce prapad se intampla .Ii pe toti,ca el tine la bautura,marele meu noroc Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009Pentru voi: http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp |
noi am avut formatie plus muzica pe calculator (cea moderna, latino, tiganeasca etc), am facut de acasa foldere cu selectii si se ocupa cineva din formatie sa-i dea drumul cand faceau ei pauza.....dar poti sa iei si un dj (am avut mai multa incredere in gusturile noastre
rochia mea a costat 600 ron
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA
nunta