Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *55*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Selen ce tare!Si eu vreau sa ma distrez la nunta!
Am dansat eu intr-una la cununie,ca eram in 5 luni,dar acum?
Cat despre multumit,cum ziceam,cam greu...
Noi sa fim sanatosi!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Pentru voi:

http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

IOANA esti f simpatica!Emani mult optimism. Despre iesitul afara...nu stiu, poate ai putea cateva minutele...asa vreo 10...zic si eu...

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

KIKI tu l-ai nascut cu 1900 dar ea la nascut cu aproape 3 kg,deci mie mi se pare prea putin

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

KIKI tu l-ai nascut cu 1900 dar ea la nascut cu aproape 3 kg,deci mie mi se pare prea putin

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Da, asa e.Oricum bine ai facut daca ai putut sa ajuti. Ai mai urcat o treapta inspre rai(glumesc)

Apropo de omameni saraci...ieri eram la cumparaturi din astea rapide...si la mezeluri era un barbat care vroia sa isi ia ceva carnat trandafir...si ii cantareste aia si zicea el cat e...aia 3 lei...el "a aa, nu e prea mult nu am atata la mine" vaiiii, imi venea sa ii dau eu de la mine, dar va zic sincer ca imi era frica ca dupa aia nu mai scap de el...imi si pare rau,...ca aveam sa ii dau...
uhhh, ce vremuri grele vor veni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Apropo de omameni saraci...ieri eram la cumparaturi din astea rapide...si la mezeluri era un barbat care vroia sa isi ia ceva carnat trandafir...si ii cantareste aia si zicea el cat e...aia 3 lei...el "a aa, nu e prea mult nu am atata la mine" vaiiii, imi venea sa ii dau eu de la mine, dar va zic sincer ca imi era frica ca dupa aia nu mai scap de el...imi si pare rau,...ca aveam sa ii dau...
uhhh, ce vremuri grele vor veni....

ofofof... se anunta vremuri tare grele, e adevarat!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Uka ti-am zis eu ca aratai minunat?In cate luni erai gravida,ca nu se cunostea.

Merci, esti foarte draguta. Eram in 10 saptamani, ne-am miscat repede cu organizarea. In fix o luna eram gata, nici nu speram sa fie asa usor.

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Ioana ca bine zici...Pe a mea a deszapezit-o aseara sotul,dar cica i-a murit bateria .Eu ma intreb daca mai are baterie

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Pentru voi:

http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp

Mergi la inceput

MADA, am uitat sa iti zic ca m-am mai uitat la pozele tale odata...ce bine iti sta cu culoarea asta la par!!!!!!!Super!!!Si IRINEL e fff simpatic! Ce freze, si ce imbracamine frumoasa!(avea ceva costumas de basebal parca...asa-i?).Apropo de mama si ea se baga si imi tot aranjeaza hainele in dulap de imi vine sa ...in fine....ii tot zic dar cam degeaba...asa e ea...o iubesc oricum ca ea vrea sa ma ajute, dar mai tare ma incurca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Maria, ma bucur din suflet sa te revad.

Imi pare atat de rau sa aud ca te framanti si esti amarata in legatura cu problemutele lui Aidan.
Parerea mea, sincera, este sa nu te pripesti cu anestezia generala, este totusi un bebelus. Eu zic sa mai astepti putin sa vezi cum evolueaza scaunele lui Aidan in urmatoarele zile si, daca nu se imbunatateste situatia, sa mergi sa mai ceri si o a doua opinie medicala. Mi se pare tare neortodoxa metoda doctoritei si un pic dupa ureche testatul cu degetul. Parca s-ar fi inventat si se muleaza medicina dupa degetul ei mic...
N-ai intrebat de ce il suspecteaza? De ce trebuie venit la un set de analize sub anestezie, sa intelegi riscurile pe care ti le asumi daca nu mergi sa faci testele ei.

Te imbratisez tare si te rog incearca pe cat poti sa nu te mai consumi atata. Eu sunt convinsa ca totul este in regula cu Aidan.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

si eu ma gandeam ca hainutele mai frumoase sa le pastrez pt bb2, iar celelalte (in stare buna, dar nu foarte deosebite, plus unele primite cadou si care nu-mi plac si nu le voi folosi) sa le dau la un orfelinat ceva, ca asa nu cunosc pe nimeni amarat cu bebe mic....ma mai interesez unde as putea sa le duc....dar cand s-or aduna mai multe..

of, Kiki, asa sunt si eu, imediat mi se face mila de oamenii amarati, daca i-as putea ajuta pe toti ar fi bine...dar nu va zic ca de multe ori am vrut sa dau ceva de mancare unor copii care cerseau si refuzau, sau plecau dezamagiti, ca vroiau bani...deci era clar ca ii astepta altcineva cu castigurile pe ziua respectiva si ei n-aveau parte de nimic de fapt...trist....

hai ca ne intristam......sa va zic ca ieri s-a intors Ebruska si de pe burta pe spate este o zi memorabila pt evolutia ei nu le-a facut si cand s-a apucat, le-a faciut pe toate o data saraca avea asa o fata speriata cand s-a rasturnat pe spate

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput