Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *55*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ola gagici,
am fost la cumparaturi, am cumparat suport pentru baita puilor, este foarte fain, am gasit intr-un final si baza isofix pentru scaunul de masina (am tot cautat de 5 luni incoace). si am cautat pantalonasi d-astia simpli de bumbacel, de stat in casa, dar nu am gasit nicaieri, am fost si la kiabi, sa-mi bag picioarele....am gasit numai d-aia din prosop asa si nu stiu daca sa am incredere in ei ca mi se par transpiraciosi. voi ati luat hainute din material d-ala? cum sunt?
in afara de asta sa va zic ceva ingrozitor: am gasit scunul ala minunat tripp tropp, eram convinsa ca vreau si eu, dar m-am razgandit...stiti cat costa??? 10 mili!!!! ori doi pui inseamna 20 de mili. pe doo scaune????infiorator...tre' sa ma reconfigurez ca sa caut altul

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

da, da si Aidan merge pe ideea ca trebuie sa capete experienta....sau ma rog...ii plac mai multe fete de la odisee. dar vad ca pana cand se hotaraste el, cam pleaca fetele: Carina, Sofia, Sonia, Natalix deja e pierduta , daca e promisa...hmmm...am sa-i spun ca dk mai sta mult pe ganduri ramane burlacul clubului si nu shade bine in fata lumii.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

pe de alta parte...mai are vroe doua cosanzene la inima.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Maria, draga mea, peste ceva vreme o sa fie bataie pt Aidan, frumosul de el!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

seara buna fetele,

lutooo...despre ce chec e vb? de pe culinar? eu am incercat reteta de chec la cana cu faina intergrala si cu fuctoza...prima data..a iesit super repede, bun, si cu ceva magiun fara zahar pe el mi-a trecut pofta de dulce!

noi suntem bine,ama a tot placintit azi...era si cazul ca trecusera 4 zile...!

e f adevarat ca e greu sa tinem pasul, nu vad nici o solutie pentru ca nu putem face o conventie sa scriem mai putin, nu vad cum, ramane se ne organizam fiecare cum poate sau sa fim mai la obiect! greu nu??

dolvecimea si mamicile!

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

techila sa stii ca noi am gasit pantalonasi de bumbacel de stat prin casa la auchan in magazin nu in galerii(visavis de kiabi). sunt colorati in toate culorile pamantului, sunt si cu labute si fata. si sunt si foarte ieftini (pana in 10 lei perechea). noi de acolo mergem mereu sa luam hainute ca sunt cele mai ieftine pe care le-am gasit pana acuma.

gata.. la treaba cu mine!

va pupez

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

ola gagici,
am fost la cumparaturi, am cumparat suport pentru baita puilor, este foarte fain, am gasit intr-un final si baza isofix pentru scaunul de masina (am tot cautat de 5 luni incoace). si am cautat pantalonasi d-astia simpli de bumbacel, de stat in casa, dar nu am gasit nicaieri, am fost si la kiabi, sa-mi bag picioarele....am gasit numai d-aia din prosop asa si nu stiu daca sa am incredere in ei ca mi se par transpiraciosi. voi ati luat hainute din material d-ala? cum sunt?
in afara de asta sa va zic ceva ingrozitor: am gasit scunul ala minunat tripp tropp, eram convinsa ca vreau si eu, dar m-am razgandit...stiti cat costa??? 10 mili!!!! ori doi pui inseamna 20 de mili. pe doo scaune????infiorator...tre' sa ma reconfigurez ca sa caut altul

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Techilo, pantaloni de-aia nu-i lua. Stii, eu il tin prin casa in dres ca pantalonii si-i scoate de pe el intr-un mare fel. Una-doua e cu poponul la vedere. Ii mai pun de-aia legati pe umar dar cand trebuie sa-l verific altfel decat dupa miros...e mai dificil.
Cat despre scaun... rilex beibi ca nici macar nu este sigur zise vulpea cand n-ajunge la struguri
Ia www.youtube.com/watch?v=XJF7vD9nFrA&feature=related" target="_blank">uite aici. Eu asa mi-am luat gandul de la el cand am vazut pretul. O fi el bun, grozav, extraordinar, dar e totusi un scaun si ei totusi sunt copii. Sunt convinsa ca n-o sa ne lase sufletul sa pocnim copiii daca vin sa dea un ciocan in minunatul scaun de masa Moama, ce face banu din om !

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Sa prezentam si noi urarile noastre de sanatate si gandurile noastre bune celor care azi isi sarbatoresc inca o lunita:
Lisa-Maria bb de Devylla
Calin bb de Adela

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

O, si multumesc de pontul cu girafa Sophie! Am dat o cautare pe google si e minunata! Cea mai buna jucarie de dentitie, mai ales ca o si pot apuca bebeii bine! Si snoaba din mine a mai observat multe poze de pui de vedete cu ea in mana . Si este de vanzare si la noi! Multumesc mult

Fug ca s-a trezit fomistul.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Salutare de la mare!

Raluka, ce tare ai fost la faza asta!
Ma bucur sa te vad, mi-a fost dor de mesajele tare super ordonate si cu mult bun simt, ca de obicei.
M-ai pus pe ganduri cu laptele.
Te rog sa te odihnesti, sa te relaxezi mai mult (stiu ca e greu cu un plangacios in casa, dar trebuie), sa bei poate ceiuturi, sa iti revina productia.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

M-am bucurat si eu cand am gasit atatea mesaje de la tine. Te admir tare mult cum te-ai descurcat tu fara Sorin singura singurica! Numai tu si bebe cu picioare (mi-a placut tare mult asta , mai ales, vorba ta, ca i-ai zis strutza toata sarcina ).

Apropo de cuscre pe aici, oare ce mai face cuscra ta, Adi? Parca vad ca la vara puneti de-o intalnire

Cu caseta de nunta eu sunt undeva intre tine si tinerelele noastre, pentru ca am dvd de nunta, dar cand vorbesc de el (sau orice alte filmari) ma refer la "caseta". "Hai sa vedem caseta de nunta, de Botez, etc" si toata lumea ma intreaba "da nu aveti dvd?" . Eu inca nu m-am putut obisnui, ca si cu leii noi

Iar cu soarele e dovedit stiintific. Eu am avut in vreo 3 ani SAD (seasonal affective disorder). De prin octombrie pana in martie plangeam zilnic, eram o epava, depresii adanci de tot. E vorba de lipsa vitaminei D si apoi dereglari de tiroida, rezultand depresii. Deja planificam sa-mi cumpar din strainatate niste lampi speciale pentru SAD la care trebuia sa stau cateva ore pe zi. Dar vara nu ma complicam cu asta, iar iarna eram prea deprimata sa vreau sa misc un deget sa ies din butoi. Mi-am revenit cu stat mult la soare pe timpul verii si mers la inot iarna, ca sa am impresia ca sunt intr-o tara calda in ciuda frigului de afara. Mi-a fost tare frica de iarna asta sa nu imi revina, amplificata de depresia postnatala, mai ales ca nu am avut timp sa merg sa inot. Deocamdata sunt ok, si daca am trecut in an nou tot imi bag in cap ca imediat vine primavara si incerc sa nu ma las prada gandurilor deprimante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Maria pai la IBS nici la adulti nu li se face biopsie, e nebuna doctorita aia. Nici macar nu se da tratament, decat in cazuri foarte foarte grave de diaree, in rest regim alimentar, ceea ce la el nu se pune problema. O idioata...

Ce m-ai emotionat cu fetita aceea bolnava! Intr-adevar, cred ca e groaznic sa ai copilul bolnav, un sentiment greu de suportat. Si doar acuma il inteleg.

Ai mai zis tu o data ca de cand esti mama esti tare sensibila. Si eu la fel. Cu astia din Haiti imi tot imaginez cum ar fi sa ni se intample noua si ma apuca plansul. Atatia copii orfani... Daca iti spun ca azi dimineata la stiri am plans ca aia din Calafat nu au caldura si apa calda nu stiu de cand pe gerul asta si arata un bebelus super infofolit in casa! Oriunde se intampla ceva, acum ma gandesc la copiii mici si sufar. Inainte nu eram asa afectata.

Sa nu-ti spun ca intr-o zi cand vedeam ca piticul meu isi mai rareste suspinele cand ma vede, m-am gandit dintr-o data ce se intampla cu el daca noi toti patim ceva, Doamne fereste! Ce s-ar face el, cat e de amarat si dependent de atentie, intr-un orfelinat. Si am plans si cu gandul la asta, si la sarmanii copii din orfelinate...

Inainte nu imi era frica de moarte. Acum insa sunt foarte speriata daca ma gandesc, ca n-as merge cu sufletul linistit, m-as gandi numai cum s-ar descurca piticul fara mine.

No, da oare de ce vorbesc chestii asa triste? Depresie nu e, , ca aia mi-o recunosc ca nu vorbesc nimic cu nimeni si plang continuu fara motiv.

Mergi la inceput