Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *55*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Blankar, multa sanatate puiului. Imi pare tare rau sa aud ca treceti prin asa ceva. Sanatate multa!

Delia, o sa ma uit si eu de girafa aceea. Si imi pare bine sa te vad.

Fetele miresici, cand va aud ca vorbiti de nunti ma apuca jalea... ca ma gandesc ca eu nici macar poze soft nu am de la nunta, asa de mult timp a trecut de cand am facut-o. Am, in schimb, ca toata lumea ce se respecta, caseta video cu nunta noastra!!! Prea tare! Pe care o sa o revad cand ma duc in martie acasa, de abia astept!

Noi suntem bine, still alive.
De abia il astept pe sot sa se intoarca luni. E greu singura cu Ana. Singurele momente pe care le am numai pentru mine sunt acestea, cand Ana isi face somnicul. Am avut si perioade mai plangacioase, si perioade somnoroase, mai presus de toate ii multumesc lui dumnezeu ca suntem bine si am supravietuit perioadei fara tati, singure.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

si ink una: bun venit acasa sora de mada.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Maria, te sarut! (Ce-mi place cum suna, asa, stilat, a'la Mama si pisa)
Da, masinuta e pentru Anuska babuska... tati e la volan, eu langa tati si Ana e aia mica ce topaie din spate, din rulota...
A luat foarte bine Aidan in greutate, se vede treaba ca o sa fie un barbat bine.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Hello!!
Nu sunt asa organizata incat sa mentionez pe toti, dar..Mada, plimbare placuta (imi rod unghiile, vreau sa vin si au ). Mely, felicitari pentru cata energie ai si cat de descurcareata esti...
Manga...as vrea eu, de unde atata ridicat singur?? Nuu, al meu ca si al tau, se ridica daca il ajut, dar sta cu spatele mai drept, nu mai e cocosat tare cand il tin in fundulet. Pup si pe Piski, ai luat o decizie foarte buna!
Luto, te asteptam cu drag. Si eu am incercat sa ma indepartez, vorba ellenutei, dar nu am rezistat. Acum deschid forumul dupa ce imi termin de facut ce mi-am propus pe ziua respectiva: gatit, spalat, jucat cu bib,etc.

L-am cantarit pe Loris aseara, si a luat putin in 3 saptamani, cam 250 g...are 6250 g, dar ca lungime cred ca a ajuns la 65 cm...As vrea sa vad ca ia mai mult. Dr a "prezis" ca pe 12 febr o sa aiba 7500g...da de unde?!?

Luto, si checul ala e Monti???Eu l-am innebunit pe sotz, umbla disperat sa caute faina integrala, fructoza, tarate... A zis ca se duce sa caute la un magazin pentru pasari [:-))]

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Techila, cum e scaunelul de baita, ai reusit sa il iei?
Imi place tare mult cum le zici tu alor tai: bebe cu ochi si bebe cu falci, ma gandeam zilele trecute la dus (numai chestii din astea, profunde, gandesc in timp ce fac dus...) ca Ana e bebele meu cu PICIOARE, ca alea sunt din tot corpuletul ei, picioarele... nu degeaba ii ziceam eu strutza in sarcina.

Dragelor, gata, eu ma retrag la somnic.
Va urez un weekend placut!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Nela, si eu am un strutz!
Somn usor!!!

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Trec si eu usurel sa va salut ca sa nu ne dati disparuti.
Aici este un ger naprasnic si parca mi-e frig cu toate caloriferele date la maxim. Am o stare usor disconfortanta...si sper sa treaca iarna asta cat mai rapid.
Parca azi il boteaza moni_iulia pe Tudorita. Ii tin pumnii sa iasa totul bine. Eu n-am curaj nici macar sa scos nasul pe geam.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

Neatza si de la noi

DELIA uite m-am gandit eu ca bebei nostri tare s-ar potrivi ca doar amandoi au fost da-ti in ziare asa ca nu poate zice unu ca eu am fost vedeta de mic/mica.Asa ca venim in petit si ii oferim soimitei o si un si mie imi aduce a botezatu cuscru

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Bun atunci, batem palma . Mai mult decat vedetismul , puiutii nostri au avut aceeasi DPN, iar tu ai bioritmul setat la ora Canadei ,deci zic eu ca se potriveste de minune .

Mai, si eu as zice ca tati seamana un pic cu Botezatul, acum ca ati mentionat, dar stiu ca pe el il irita personajul, ceea ce e de inteles la urma urmei, cati barbati il plac pe Botezatul ?

Cuscra (ah, ce bine suna ), arunca incoace niste poze cu ginerica intolit .

hai pupici si buna ziua la fete, ca am uitat sa dau binete

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Maria, te sarut! (Ce-mi place cum suna, asa, stilat, a'la Mama si pisa)
Da, masinuta e pentru Anuska babuska... tati e la volan, eu langa tati si Ana e aia mica ce topaie din spate, din rulota...
A luat foarte bine Aidan in greutate, se vede treaba ca o sa fie un barbat bine.

_

are cu cine semana.fratele meu are 1.92m. nu spun cate kile ca e un butoi. dar barbatii din familia mea sunt toti inalti. ai lui sergiu sunt pitici hihihi.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Dragelor, bun gasit!

Intru scurt ca mai am de recuperat inca! M-am intalnit cu Monique si e f finutza, delicata si are o voce placuta tare.

Ralukule, Natalia e data ungurasului red]Erik[, dar cum ta-su vrea ca fata lui sa aiba experienta nu zicem nu, nici lui Alex, nici lui Aidan[/red].

Va pupa fata, revin!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput