Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *55*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Ce mai faci Ralukule? Alex e mai bine? Pana la urma caninii erau?
Pupici!

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

la canini avem numai mugurei. Cei care ne sunt aproape afara sunt molarii de dupa canini.

Multumim mult de intrebare. Dupa ce intr-o zi e foarte foarte rau,apoi daca revine doar la stadiul de "rau" ni se pare ca suntem in Rai .

ti-am vazut pozele de mireasa! Superbe pozele, tu arati extraordinar, iar rochia e de vis!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Meli multi pupici ! Sper ca te descurci. Chiar voiam si eu sa spun cat va admir pe voi care sunteti studente, ca va descurcati cu bebeii (uite, tu chiar cu doi!!!), cu casa, si cu facultatea! La fel, toata admiratia pentru doctorande . Al meu era la ff la cluj, eu lucram la baia mare si l-am inghetat inainte de sarcina, ca nu reuseam sa tin pasul nici atunci. Ajungeam acasa de la servici la 8 seara, dusa de dimineata. Daca mai mergeam la sala, bazin, etc, si la ai mei in vizita (zilnic, ca sa-mi iau merindea pe ziua urmatoare de la mami), ajungeam acasa la 11 seara.

Mergi la inceput

Alex sper ca sunteti mai bine cu febra

blankar multa sanatate si voua! ii pupam pe Eric si Marc

Maria offf ce mi-a crescut tensiunea! Pai cu testicolul si eu stiu ca mai are vreme sa coboare! De constipat si al meu face o data la 2-3-5 zile (la 4 niciodata ). Chiar daca seara pap numai portocale, mandarine, mere, etc. Dar si eu sunt o mare constipata si asa am fost de bebe, deci probabil ma mosteneste. Si uite ca i-ai tot rezolvat problema asta! Sper sa-i faci reclamatie scorpiei! Si vorba Nelei, nici nu ti-a spus de ce i-ar face biopsie ca sa poti pune in balanta riscurile! Dar Doamne, ce nestiutoare, fara niste analize, niste simptome, cum trage ea concluzia ca trebuie sa faca procedura asta??? Cu anestezie generala! brrrr bine ca ai luat decizia asta! Te imbratisez cu drag!

Eu tocmai ieri am aflat ca ametita de pediatra care i-a recomandat lui Alex antibiotic (la varsta mica si la un bebe care vomita, mi-a zis nasa lui Relu care e pediatra ca i-ar fi distrus definitiv stomacul. Daca era neaparat necesar un antibiotic, trebuia sa-l recomande injectabil. Ca sa nu mai spun ca bebe nici nu avea rosu in gat, nu avea nimic) ca a fost in state cativa ani si ca a venit de acolo ca a murit un bebe din cauza ei. Deci tot timpul trebuie sa ne ascultam instinctul, fetelor!

Mergi la inceput

Le pup pe mirese sa-si gaseasca rochia potrivita si sa aiba o nunta minunata!

Mada ti-am admirat pletosul, ce fain se admira si el in oglinda . Sa ai niste zile minunate alaturi de sora ta draga!

luhtien in afara de treaba cu sanul, si noi avem probleme cu kk si cu dormitul numai pe noi. Eu sper ca vor trece toate relele. In legatura cu preferinta lui pentru un san, poti sa incerci sa-l duci intr-o parte, in aceeasi pozitie ca de la sanul preferat, si la celalalt san. Adica daca-i place la dreptul, sa-l duci tot culcat pe partea lui stanga, la sanul stang. Daca asa ii place, vezi daca nu-i infundata nara care e deasupra la sanul care nu-i place. Sau ceva la urechiusa. Daca tot il refuza, poate de la ala ii vine mai greu laptic.

Mama_si_pisa m-a impresionat postul tau. L-am citit de cateva ori, ca sa ma emotionez de fiecare data

Crystina genial pontul cu prosopelul, ca asta micu stie sa-si duca prosopele la gura, dar cu inelele de dentitie nu ajunge unde trebuie. Multumesc mult

Mergi la inceput

Delia vad ca daca am lipsit ieri am pierdut enorm! O nora asa frumoasa si speciala! E drept ca noi ne-am mai oferit mai demult Nataliei de raluca, dar am impresia ca ea isi exprima preferinta pentru Aidan . Dar uite ca e oricum prea tarziu. Chiar sunt curioasa daca o faci vegetariana, desi stiu ca inca nu e cazul, ca numai dupa un an se introduce carnea.

O, si multumesc de pontul cu girafa Sophie! Am dat o cautare pe google si e minunata! Cea mai buna jucarie de dentitie, mai ales ca o si pot apuca bebeii bine! Si snoaba din mine a mai observat multe poze de pui de vedete cu ea in mana . Si este de vanzare si la noi! Multumesc mult

Fug ca s-a trezit fomistul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

O, si multumesc de pontul cu girafa Sophie! Am dat o cautare pe google si e minunata! Cea mai buna jucarie de dentitie, mai ales ca o si pot apuca bebeii bine! Si snoaba din mine a mai observat multe poze de pui de vedete cu ea in mana . Si este de vanzare si la noi! Multumesc mult

Fug ca s-a trezit fomistul.

Salutare de la mare!

Raluka, ce tare ai fost la faza asta!
Ma bucur sa te vad, mi-a fost dor de mesajele tare super ordonate si cu mult bun simt, ca de obicei.
M-ai pus pe ganduri cu laptele.
Te rog sa te odihnesti, sa te relaxezi mai mult (stiu ca e greu cu un plangacios in casa, dar trebuie), sa bei poate ceiuturi, sa iti revina productia.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata dragele mele,

tot nerecuperata sunt si sergiu mi-a aruncat si foaia cu notitele.

techila, luci, raluk, nela, uka, mada, selen, mimika, delia, dana, roxy, raluca, iulika, ioanna, alex, monica, suede, kiki, croco, luhtien, liliac, monique, vik. va pup pe toate. am stat io si m-am gandit aseara ce sindrom putea fi vorba si cred ca e cel ce aici se numeste irritable bowl syndrom si in romania megacolon. aici e foarte frecvent din pacate si cred ca la asta s-o fi gandit si ea. anyway, nu mai are nici o importanta. o a doua opnie nu pot cere pentru ca eu primesc prin posta programarea la diversi doctori din spital. daca vreau alta opnie trebuie sa merg la privat, unde e fff scump.

gata. sa trecem la lucruri mai vesele. l-au cantarit si avea 6.600kg si 62.8cm. a mai pus 320g in ultimele 2 sp, ceea ce inseamna ca iar mai pune aproape un kil si luna asta. not bad. a facut gusita si e un scump. mai ales cand rade.

am vazut poze cu rapitoarea Carina si cu palaria cu boruri largi. foarte huschita gagica. si pe mama ei mireasa intr-o rochie superba. uka ai fost o mireasa foarte frumoasa.

vik sa stii ca si Aidan are notp icand suge de 3 ori. nu stiu dk e neaparat laptele. dar daca ai indoieli, pune-o me Mamaruta mai des la san ca sa-si regleze iar productia. cel putin Spock asa zice.

am vazut ca au reaparut Blankar si Aida e care le pupez.

de asemenea am vazut poze cu doi frumosi mimikosi. Doamne, sunt asa simpatici de-ti vine sa-i mananci.

kikice ma bucur sa te revad.

delia iti multumesc ca ai intrat special pentru mine. ma intrebam in sinea mea pe unde esti. mereu fac recapitularea la fetele care apar mai des, dar ca si Luci si Selen mi-am propus un timp limita pe forum pentru ca nu mai ajung sa fac nimic. mai ales miscare pe afara. asa ca doar un pik dimineata si un pik seara. ritmul de scris e ametiotr si as vrea sa raspund si eu la fiecare in parte ca asa mi se pare firesc si pentru ca stiu cat ajuta, dar nu cred ca e posibil fizic.

roxy multumesc pt pentru PM.

claudia ti-am trimis PM. adresa de email pe care mi-ai dat-o imi ice ca e gresita.

clau m-am topit toata cand am citit despre Alessia si Isa. mi s-au umezit ochii de cat de frumos vorbeste cea mare despre cea mica. aveti o familie superba. abia astept sa va cunosc.

of si cate aveam pe foita aia. omu' asta cu excesu' lui de zel. nu mai itn minte ce am vrut sa spun.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

cum ralukule dintisori? eu sunt in urma 7 capitole, deci nu stiu nimik. abia sunt pe la postul lui Luci despre emisiuena lui Sergiu. deci de acum o sp.

dar vad ca v-ati pus rau pe petit mai fetelor. ce-mi place.

Dana multumesc mult mami.

Crystina dinpacate asta e sistemul sanitar englezesc. uneori ai vrea sa te ajute si nu o fac, alteori te ajuta de te termina. cu masajul stiu si eu. multumesc mult. il si practic.

ma duc sa scot plodu' afara ca face scandadal.

luhtien spr sa se regleze cu kk. ca stiu cum e.

blankar of of. Doamne, multa sanatate ii doresc. cel mai dureros e sa ai copilul bolnav. ma uitam joi in spital. era o mamica cu o fetita pe brate care nu se misca deloc. avea si ceva fir la nas si mamica o pupa mereu pe fata si fata zambea. dar era inerta. mi-au dat lacrimile. plec plange pustiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Monique, sa stii ca e testata pe mine teoria cu soarele, ca daca ai parte de cat mai mutl soare in an esti mai binedispus si mai sanatos. Chiar vroiam sa iti zic de ieri. Eu de cand sunt aici, in sud, sunt mult mai relaxata decat atunci cand locuiam in Shanghai, cu cele 4 anotimpuri, climat asemanator cu cel al Romaniei.
Aici este soare cam trei sferturi din an.
Si eu cred cu tarie ca terapia prin soare functioneza.

Elle, ma bucur sa te vad. Ce mai face febletea mea? O pup si eu cu tonc! Cand am vazut ca si tu ai piticul cu greutatea Annei, m-am gandit ca noi, mamele, n-o sa fim niciodata in totalitate linistite. gasim noi ceva care sa ne framante! Eu zic ca Anna o sa inceapa sa se lungeasca in curand si o sa incetineasca si ritmul in care pune gramele.

Aaaa, si am vazut-o si pe Lucia. Lucia draga, ma scuzi, eu am fost cea care am exagerat cu retrasul... in glorie.
Glumesc, insa daca stiam ca ai vrut un pic de detasare de pe forum ca sa iti ramana timp sa faci mai multe checuri o rugam pe ralucapaun sa iti trimita "neste" cozonaci, ceva, pe Uka "neste" clatite iar Iulika ti-o trimitea pe tipa aceea ce spala vasele supermeserias... Glumesc, stii ca mi-esti draga si nu e forumul la fel fara tine. Poate te organizezi ca Selen, cu programel ne net, si ne incanti cu prezenta mai des.
Vezi tu, oricum, cum iti prieste tie mai bine.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

am uitat sa felicit pe mely eru ca o studenta eminenta in timp ce ne-a arata ca stie sa se si distreze. mamica de doi puiuti, studenta, gospodina...ce mai...ce si-ar putea cineva dori mai mult?

deci se anunta nunti in anul asta? Da Doamne cat mai multe. sa fie cu noroc, reusite, cu mirese frumoase si cu muzica de calitate. are dreptate Selen. muzica e baza. si beutura dupa.

Nela ce-mi place mie de tine si cum lasi un mesaj cald la fiecare. si masinuta e super. cred ca e special pentru Ana, nu? casuta pe roti cu care sa vada ea lumea.

gata. plec. urla din toti rarunchii.

a nu, voiam sa mai zic lui kemsyc il admir pe Loris cate face la 3 luni si 3 sp. al meu a inceput sa aruncew din picioare si sa se tina batos cand il tin la veticala. dar nu se ridik singur.

Mergi la inceput