Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *55*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Neatza si de la noi
UKA ,sa sti ca cred ca chiar o sa ne distram,diseara ne ducem in club si am hotarat o iesire la munte pt 2-3 zile,nu am mai fost de ani(mie nu-mi place muntele)
ANDRA am pierdut dar asta e noroc ca mai avem o pretendenta
DELIA uite m-am gandit eu ca bebei nostri tare s-ar potrivi ca doar amandoi au fost da-ti in ziare asa ca nu poate zice unu ca eu am fost vedeta de mic/mica.Asa ca venim in petit si ii oferim soimitei o si un si mie imi aduce a botezatu cuscru
LUTO ma bucur ca ai intrat la noi,ca Davidelul e bine si ma bucur ca ti-ai facut toate treburile
SELENE spor la treaba daca te apuci,eu am facut ieri,azi am zi de masaj si de iesit in oras
I-a adus sora-mea la pitic,trening,costumas cu insigna de serif,caciuli si pantaloni,o sa pun pozici cu el imbracat
fetele si sa aveti o sambata minunata

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

BLANKAR multa sanatate pentru amandoi copilasi

IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80
Uka ce m-as bucura sa ne facem consatence dar cum o sa rezistati voi fara mall?

Mmm,da..pai ce..nu prea m-am gandit la asta ....ia sa tai Cumpana de pe lista
Eee, nu-i bai, avem masini, ne deplasam, e mai important aerul curat si spatiul...da...gradina, iarba..o gaina o bibilica
Apropo de asta, imi recomanzi? Adica nu regreti? Cam cat faci vara pana in Cta ? Pe mine asta ma sperie, aglomeratia de pe soseaua spre Eforie (am gasit o casuta si acolo, in Eforie Nord).

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blankar

neata si de la noi!

e frig si la noi dar soare
cred ca ies la plimbi cu Marc
am 2 filmulete cu Marc daca vreti sa il vedeti cum rade in hohote
am fost si cu Eric la dr.
i-au facut scintigrafia la rinichi,rezultatul nu e prea bun
rinichiul bolnav ii functioneaza 39la suta iar celalalt 61 (a preluat
functia celuilalt si e suprasolicitat)
luni vreau sa ii duc urina la analiza ca m-i se pare ca are miros dupa care trebuie neaparat sa ii facem circumcizia
si pe Marc trebuie sa il duc sa il decaloteze ca noi nu am reusit nici un pic si se aduna mizerie acolo
va pupez

http://community.webshots.com/user/blanka75

Of, sanatate multa puiutilor, tinem pumnii.
Am vazut filmuletele, e adorabil Marc.
Apropo de bebei razand, e aici un www.youtube.com/watch?v=yE6PNps5N9I" target="_blank">filmulet foarte taaare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna dimineata,

Intru repede ca azi si maine avem program de socializare, la pranz masa la socrela ca de obicei si seara zile de nasteri.

Vreau doar sa scriu reteta de la spaghetele cu creveti pt Elle.
In toata reteta asta secretul sunt ingredientele, adica tb sa fie de foarte buna calitate.
Crevetii i-am luat de la mega, cei mari congelati cruzi. Se pun direct asa congelati 10 min in apa clocotita si se fierb. Apoi se curata de cochilie (ei sunt doar partial decorticati). Se face un sos cu ulei de masline, usturoi si rosi cheri, se pun crevetii si apoi jumatate de pahar de vin alb si se lasa sa mai fiarba asa putin pana se evapora alcoolul din vin.
Spaghetele cu cerneala de sepie, eu ii primesc din Italia dar am cumparat si de la mega, se fierb si apoi se amesteca cu sosul cu creveti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

Neatza si de la noi
UKA ,sa sti ca cred ca chiar o sa ne distram,diseara ne ducem in club si am hotarat o iesire la munte pt 2-3 zile,nu am mai fost de ani(mie nu-mi place muntele)

Cu bebe sau fara bebe la munte?
Si pe noi ne bate gandul...io-s taare sperioasa, desi mi-am promis ca n-o sa fiu si ca o sa plec cu bebe peste tot..
Distractie placuta diseara, o meriti..Sa te faci frumoasa si sa vii sa ne povestesti cum a fost, eu una nu mai tin minte cum e (si culmea, fratele meu e patron de club , sunt ca acasa acolo da nu prestez, spre disperarea sotului care zice ca de-asta m-a luat de nevasta ca sa bea moca la club )..In tinerete mergeaaam...of ce mai mergeam . O s-o duc pe Carina cat de curand

Mergi la inceput

UKA cu bebe mergem la munte.Ioi ce super ca fratele tau e patron de club,las ca se face Carinuta mare si te duci si in club

IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Azi prima noastra printesa, Lisa Maria, face 6 luni, o jumatate de an! Nu-mi vine sa cred! La multe lunite si la multi ani! Aceleasi urari si lui Calin de Adela!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Ce mai faci Ralukule? Alex e mai bine? Pana la urma caninii erau?
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Monica si Delia mii de multumiri . V-am trimis pm, as alege varianta care va deranjeaza cel mai putin.

Ioanna, andraiulia, monique, delia, crystina multumesc mult pentru sprijinul cu bebeloiul meu cu greutatea. Ieri am mai trecut printr-un impas. Nu voia sa suga decat laptele de inceput, care ii curgea usor, asa ca i-am dat acel lapte din ambii sani. Greseala, pe seara nu prea mai facusem productie si bebe plangea de foame. Nu a vrut sa bea laptic din bibe decongelat, desi l-am gustat si avea acelasi gust. Dar stiti ca al meu nu bea din bibe. Si poate nici nu plangea de foame ca a dormit dus. Noroc ca asa mi s-a mai refacut lapticul. Dar azi iar a vrut sa suga doar asa. Nu mi-as fi imaginat ca asa de usor si de repede ne pot scadea proviziile... de la o zi la alta! A fost si o saptamana mult mai obositoare decat pana acum. Dar credeam ca scade laptele treptat si daca il pui pe bebe la san produci din nou. Se pare ca daca esti obosita nu! Va spun ca m-a luat prin surprindere, ca eu credeam ca daca n-am avut probleme la inceput, atunci pana se intarca el singur tot am lapte.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput