Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *55*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Techila mami ce te-ai scos cu siportul...si eu as fi facut la fel...fugi repede de dimineata sa nu se dea Sa-i faci o poza sa-l vedem si noi...ca sa nu mai zic ca abia astept sa-i vad pe cei doi crai in el ....aruncand apa in toate partile

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata si de la noi.

Maria
, sincer mi se rupe inima de ce treceti tu si piski cu GP-ul vostru. Ai incredere in instinctul tau de mama si sunt sigura ca Aidan e ok.
Eu as intreba-o poate si pe health-visitor-ul tau ce sa faci cand este constipat..sa stii ca acumm vreo trei-patru saptamani cand am dus-o pe Ruby la cantarire am auzit pe cineva care avea aceeasi problema ca si tine si cerea un sfat de la HV. Am auzit-o vorbind de masaj circular pe burtica de la buricut in sus si de facut bicicleta cu piciorusele.

Raluk, pupam si dintosul vostru. Eu am gasit o solutie super pentru Ruby..i-am bagat un prosopel din ala micut in congelator pentru cateva ore si apoi i l-am dat sa-l molfaie. Tare mult i-a placut si chiar a tinut mai mult decst gelul ala de dentitie.

Luci, am uitat sa te intreb, cum ti-a iesit checul mamicuto gospodina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dimineata si de la noi din Siberia! maiculita ce caldura ... pfiuuuuuu! vine ea si primavara

delia, elenuta multumim pentru cuvintele frumoase. ma faceti sa

cuscra uka ce mai faceti voi?

lucia ma bucur ca ai mai intrat pe la noi. uite ca se poate impaca si capra si varza

manga ai luat o decizie foarte buna. din nefericire pentru mine au mananc tot felul de fructe crude si nu se vede vreun efect la Carol. inclusiv mic dejun exclusiv de iaurt cu cereale integrale.

sa aveti un we cat mai calduros va doresc

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crystina

Luci, am uitat sa te intreb, cum ti-a iesit checul

..foarte bun si foarte putin

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Neata cuscra Ioana!!
Siberia zici? Da cu crivatul de la mare crezi ca ne e rusine? Toata noaptea a vuit si trosnit p-afara, brrr
Carina face biiiine, papa oki in oki, ne-am giugiulit in 3 , asa ii place cand o gadilam si eu si dl ta-su fiecare dintr-o parte... O rasfatata mica este..
Carol s-a trezit? El doarme toata noaptea? Sau intelesesem ca te ttezesti sa-i dai papa!?
Noi in dimineata asta am luat ziarul si ne cautam casuta, poate ne facem vecini cu Selen sa fim iarna urmatoare amandoua sechestrate .
Pupici cavalerului scump, sa fiti cuminti!

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Fetelor eu ma apuc de curatenie si de mancare ...sper sa ma lase Alexutu..(acum e la el in patut,nu scoate nici un sunet,sper sa adoarma si asa sa-mi fac treaba)...Si noi suntem iar singurei inchisi in casa...

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

I-am vazut la fata pe Frederic, Ilie, Costel, Eufrosina, Petrica si Dumbo
Taare draguti prietenii de joaca. Ai nostri nu au nume, trebuie sa ma ocup

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza fetele

si eu vreau sa ma apuc de treaba, dar iar nus e hotaraste a mea ce vrea....parca ii e somn dar nu doarme, si daca o iau cu mine in bucatarie si ii e somn, n-o sa stea....

Crissbebe simpatic tare Alex, asa se cearta si Ebru dar singura

Blankar ce frumos rade Marc bine ai revenit

Delia sunteti niste frumosi toti trei! poate mi se pare mie, dar tati are ceva din Botezatu

Luci eu am inteles ce-ai vrut tu sa zici...eu in schimb mi-am propus altfel, nu sa nu intru cateva zile la rand (ca mi se pare tare greu de recuperat apoi..) ci sa-mi propun o anumita limita de stat pe net in fiecare zi...probabil voi intra dimineata, cat imi iau micul dejun, cafeaua, si o adorm [pe Ebruska pt tura de dimineatza...

Uka ce m-as bucura sa ne facem consatence dar cum o sa rezistati voi fara mall?

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Criss, multumeste Sophie pt bibe...l-a servit la 10, adica tzitzi. Na, ca mi-am tras cuscra. Succesc la curatenie!!!

Am fugit la cumparaturi. Vb diseara, gagicas!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

neata si de la noi!

e frig si la noi dar soare
cred ca ies la plimbi cu Marc
am 2 filmulete cu Marc daca vreti sa il vedeti cum rade in hohote
am fost si cu Eric la dr.
i-au facut scintigrafia la rinichi,rezultatul nu e prea bun
rinichiul bolnav ii functioneaza 39la suta iar celalalt 61 (a preluat
functia celuilalt si e suprasolicitat)
luni vreau sa ii duc urina la analiza ca m-i se pare ca are miros dupa care trebuie neaparat sa ii facem circumcizia
si pe Marc trebuie sa il duc sa il decaloteze ca noi nu am reusit nici un pic si se aduna mizerie acolo
va pupez

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput