Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *55*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Neatza fetele!
Am intrat sa va salut, sa va ofer un ceai verde si sa va urez un we minunat!
Pupa Dana toti sarbatoritii de ieri, azi si maine! (si le rog pe mamici sa ma ierte ca nu-i nominalizez)
Ma pregatesc sa merg la piata

pupici, cu drag!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Of si ce porc sunt! Am uitat sa va spun BUNA DIMINEATA!!
Buculica ne-a auzit probabil vorbind ieri ca vrem sa-i maritam leganusul ca nu mai sta in el si azi a adormit in 2 minute si de 40 min o pandesc, doarme dusa
Ce chestie.. Bine ca n-am apucat sa-l promit nasei mele, naste in feb un bajetel !! Abia astept!
Va pup pe toate, sper sa fie o zi frumoasa desi e asa rece afaraaa
Uitati cafele la discretie:

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna dimineata fetelor....V-ati trezit?
Cine vine la o ? ma duc sa-mi fac si eu cafeaua si revin la recuperat...

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48

Mergi la inceput

he he...sa intelegem ca noi am fost norocosii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna dimineata,
multumim de cafele uka
ma duc la mothercare in feeria ca mi-au rezervat aia sunportul de baita pt gemeni pe care il vazusem in catalog si e chiar mai ieftin decat in anglia asa ca ma duc repede ca sa nu raman fara el
si ma duc si la kika ca sa imi cumpar cuier
pup special pe manga...sa-ti fie de bine deciazia luata...eu sunt sigura ca a fost cea corecta

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

he he...sa intelegem ca noi am fost norocosii?

DAAAA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Neatza, apropos...

Eu ma pregatesc sa plec la cumparaturi pt Sophie...toate cele legate de botez. Sa-mi caut si mie toaleta, din astea. Sper sa gasesc tot ce caut.

Mergi la inceput

Cred ca azi noapte Alex a vb cu Sophie in vis de mi-a dat al meu baiat trezirea asa dimineata... ptr noi e dimineata...
Andra ,Alex o invita pe Sophie la un bibe de lapte...s-a trezit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata
Acum si voi mai fetelor nu mai exagerati ca nu m-am retras nicaieri....doar ca incerc sa vad daca merg 3-4 zile fara forum. Nu e usor dar posibil
Intr-o singura zi am intrat "pe furis" sa vad despre ce era vorba si ce mai fac fetele.....in schimb ma pot mandri cu maturat, chec, mancare, chiuveta goala, Davidelu jucat si plimbat etc......dec merita din plin decizia mea.

O imbratisez si eu pe Mangulica cu mare drag si stiu ca ea ca mamica cu suflet imens va face ce e mai bine pentru scumpicul de Piski pe care-l iubeste toata lumea.
Ellenuta stiu ca toti avem cate un pitic vanjos si bine plantat in creierul nostru....aseara a vorbit Adi cu sora lui si dupa ce a prezentat situatia noastra a primit sfaturi cum ca trebuie sa trecem la diversificare si la sucuri/ceai si multa apa ca vom face copilul obez.....Iar eu care am o noua strategie in ceea ce priveste sfaturile am spus: ei na
Si mai e faza aceea care-mi place mie la nebunie cum ca fiecare-si creste copilul cum vrea
Si atata vreme cat eu stau cu al meu bot in bot 24 de ore din 24 am sa fac exact cum cred eu ca e mai bine.
Am zis am zis
Miresicilor de anul asta le doresc cate o nunta ca in povesti...si cand spun ca in povesti ma refer la incarcatura emotionala si nu cea financiara care conteaza mai putin. E o zi minunata si indiferent de rochita, restaurant, pampoane o veti trai la intensitate maxima....cel putin la biserica (asta a fost cazul meu).
Selenica are mare dreptate cu muzica si vinul...fac oamenii sa se simta bine.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Ahhh...si mai eram curioasa si eu ce mananca Aiduca si vroiam sa o felicit pentru decizie...sper sa o tina mult si bine ca eu aseara deja cautam prin dulapuri sa pap ceva dulce si nu am gasit nimic. Am mancat o plasuta de madarine dar glicemia mi-era tot la pamant ....cred ca azi mai fac un chec

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput