Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *55*
Raspunsuri - Pagina 15
crissbebe spune:
Mada asa il cearta mereu pe tati ca sa il ia si sa-l puna sa topaie si sa faca genoflexiuni ...cand e cu mine nu face asa ca stie ca eu nu il las sa faca asa...e prea mic dar te intelegi cu el? 
De ziua mea chiar a facut pasi,nu topaia ca acum...am sa caut filmuletul si am sa vi-l dau ca sa vedeti si voi ce duracell am...
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48
Ellenuta spune:
hihi .. ce ma bucur cand vad cate un capitol cu 20 de pagini .. ![]()
ia uite .. m-am zapacit de tot .. am gasit un post al meu intr-un capitol pe care il credeam necitit .. off .. uite asa fac zilele astea (imi trebuie niste lecitina) .. unu la primarie, doua la scoala de fete .. ![]()
nela iti trimite multi pupici febletea ta!
sabina
multumesc ..
multumesc mult pentru urarile la adresa evei! va trimite cate un 
monica cine te-a suparat, mami? eu zic ca fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare .. uite, eu fac comparatii intre eva si anna .. eva la varsta ei apuca si se juca cu jucarii, se intorcea de pe spate pe burta, isi apuca picioarele .. anna nu apuca jucarii, nu se intoarce decat de pe burta pe spate, ce sa mai spun de picioare ca nici nu stie cum arata (cred c-o tine burta) .. si multe altele. e normal sa fii un pic mai precauta si mai atenta dar sunt sigura ca dragoselul este un baietel perfect!
ioana tare frumosi sunteti in pozele din revista!
liliacho tu vrei sa-ti fac declaratii de amor aici pe forum? superb i-ai scris monicai .. 
monique foarte draguta ajutorul de bucatar!! arata bine spaghetele alea cu creveti .. ne dai reteta?
acum .. fiecare cu piticii lui .. eu am un pitic ca anna e cam plinuta .. are 8200g la 3 luni jumate .. o sa intreb dr daca e ok .. stiu ca la bb care papa numai san nu e problema, dar totusi .. piticii nu-mi dau pace ..
hai ca pana mai citesc eu pe aici, poate mi se incarca si picassa sa-l vad pe dragutul meu gogo davidosul ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
crissbebe spune:
Aici : http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72
Ellenuta spune:
iulika felicitari pentru MAMA! conform traditiei populare, s-ar putea sa vina o bebelusa ..
nu mi se incarca pozele cu gogo .. si luci am inteles ca ne-a parasit ..ajung eu si acolo. oricum, imi pare tare rau dar ea stie mai bine .. adevarul e ca forumul asta ne rapeste din timpul cu copilasii nostri, din timpul ptr facut diverse treburi in casa, din somn .. eu am mai avut intentii sa ma retrag insa am renuntat dupa 1 saptamana .. pur si simplu nu am reusit sa stau departe ..
cristina am dat de shaorma ta ..
mor aici .. mai ales ca mi-e o foame de lup ..
mary acum vreo luna si ceva mi-am gasit jurnalele .. prima intentie a fost sa le arunc .. ma gandeam in sinea mea ... Doamne ce proasta si copilaroasa eram, dar le-am pastrat .. stau bine in sifonier ..
uka tare dulce e carina cu palariuta ..
alex si la noi e jale cu somul ziua .. cate 30 minute si alea trase de par .. nu stiu ce mai fac cu copilul asta .. ea dormea 2 reprize de 2-3 ore / zi si acum ma "chianueste"
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
crissbebe spune:
Fetelor va las ca e tarziu...va urez noapte buna si va dau cate un
la fiecare..
Andra nu uita sa vb cu Sophie sa o intrebi daca s-a hotarat...![]()
Sa nu ne mai tina aici pe jar...Uite un
si o
pentru o dulceata mica..
Ellenuta spune:
clau imi dau lacrimile cand povestesti de alessiuta ta si comportamentul fata de isa .. e o scumpa si o dulce!
despre chestiunea tati .. ma abtin .. al meu cu doua joburi ajunge ff tarziu acasa .. dar, cand e mai liber, sta cu eva, se duce cu ea in parc, la circ etc ..
hai ca pana recuperez eu inca 4 capitole, va gasesc la cap 60 ..
acum ma indrept vertiginos catre pat .. sa ma incalzesc de sotz caci tare frig mi se pare ..
pupici
noapte buna!
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
MangaGirl spune:
fetelor va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase de aici si de pe mess. daca mai era vreo indoiala, acum e limpede totul: NU ma duc nicaieri cu Piski. oricum azi a facut kk de 2 ori jumate. a doua oara pana la gat de a trebuit sa-l schimb de toate hainele. desi o sa-mi mai trebuiasca vreo 2 zile sa-mi recapat increderea totala, sunt convinsa ca Aidan e ok si ca aia bate campii tare.
am sa ma opresc si din mancat portocale ca vad ca acum nu-l mai pot opri pe el din caca. fetele cu copilasi constipati...liber la portocale si ceva prune uscate.
va scriu maine mai multe ca mi-au pierit ideile. va pupez pe toate. si multumesc inca o data pentru sustinere.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
andraiulia spune:
Vai, am recitit inceputul odiseei noastre. Am gasit si primul meu mesaj...eram in 17+. Cate visuri avea fiecare, cate temeri avea fiecare, ce trairi "pe intuneric"...Cat aveau sa ni se schimbe vietile.
Criss, singura metoda pe care o gasesc de selectie este norocul. Sophie nu poate decide, pt ca ii sunt dragi amandoi puii. Asadar, cine se nimereste sa intre primul maine aici, va fi sortitul ales.
Celuilalt ii se rezerva o soarta la fel de buna, tot langa o Sofia(din cate inteleg). Asadar, toata lumea castiga.
Somn usor, gagici!!
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina84 UKA multumim de clatite,eu le impart cu sora-mea ca a ajuns,m-a mintit ca mai are asa mult ca sa-mi faca surpriza |
Bine ai venit, sora lui Mada! Ce frumos ca i-ai facut surpriza
Sa petreceti frumos da?
Uka, cea mai fericita mamica de
C a r i n a - 14 septembrie 2009
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl fetelor va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase de aici si de pe mess. daca mai era vreo indoiala, acum e limpede totul: NU ma duc nicaieri cu Piski. oricum azi a facut kk de 2 ori jumate. a doua oara pana la gat de a trebuit sa-l schimb de toate hainele. desi o sa-mi mai trebuiasca vreo 2 zile sa-mi recapat increderea totala, sunt convinsa ca Aidan e ok si ca aia bate campii tare. am sa ma opresc si din mancat portocale ca vad ca acum nu-l mai pot opri pe el din caca. fetele cu copilasi constipati...liber la portocale si ceva prune uscate. va scriu maine mai multe ca mi-au pierit ideile. va pupez pe toate. si multumesc inca o data pentru sustinere. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 ![]() www.mariaciubotaru.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Bravo Aidan!! Asa baietel, atata-le tu ca esti cel mai tare!!!
Ce ma bucur Maria, super vesti si buna decizie ai luat. Pacat ca sunt oameni de-astia care ne distrug nervii...
Eu mananc fff multe portocale ( si kiwi, si mere si banane) si niciodata nu a fost constipata pitica. Acum am aflat si motivul, f bine de stiut.
Va pupam si sa aveti un weekend frumos.
Uka, cea mai fericita mamica de
C a r i n a - 14 septembrie 2009