Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *55*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ralukule toate aceste trairi sunt normale la o mama. Si asa o sa o tii toata viata. Din pacate nu-ti pot da vesti imbucuratoare in domeniu. Dar eu ma incapatanez sa nu patesc nimic si sa imi pastrez optimismul si bunavointa pentru copiii mei. Nici nu mai am curaj sa plang cu lacrimi in fata lor.
O sa vezi ca abia de-acum incep emotiile adevarate, bucuriile mari pentru lucruri mici si necazurile imense pentru orice chestiuta micuta care ar putea sa creeze un disconfort puiului tau.
De exemplu, eu sufeream si daca stiam ca o gadila pe Andra o eticheta si stateam toata ziua si ma gandeam cat de tampita am fost de-am lasat-o acolo, in timp ce copila se acomodase bine-mercic.
Te si iti doresc forta (si mie) sa trecem peste nebunia asta de iarna.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

A, Maria, am uitat sa-ti spun de dinti: ni-s aproape afara primii molari, cei de sus si stanga si dreapta. Mami se tot mira si-mi spune ca sigur n-o sa iasa, ca o sa stagneze asa pana le vine vremea (dupa ce ies toti incisivii).

vik, apropo de dinti mi-ai amintit. Am mai dezbatut odata asta cu fluorul eu (si citisem numai de rau), tu (tot asa, intrebai si voiai sa iei cea mai buna decizie pentru dintii fetitei) si Adi (care a spus un "nu" hotarat si a venit cu multe argumente si linkuri utile). Deci eu am citit multe rele, si nimic de bine. Eu zic ca totul e genetic. Nu pot spune ca am avut in viata asta mare grija la igiena, doar o data pe zi de obicei, nu dupa fiecare masa, nu ata dentara, nu apa de gura, nu guma de mestecat. Si singura mea carie am avut-o dupa ce am terminat facultatea parca... Si nu mi-a dat nimeni fluor. Aspectul in schimb lasa de dorit. Cand eram mica mi-a fost frica de aparat dentar, iar acum mare nu am mai vrut din ala fix (ca betty cea urata), ca diagnosticul stomatologului arata 3 ani de purtat fara sa pot sa-l dau jos deloc pentru o zi mai speciala. Si m-a mai infricosat faptul ca nu au loc unde sa-i indrepte (de asta s-au strambat) si trebuia sa-mi scoata o masea. Asa ca m-am gandit "maritata sunt, lumea s-a obisnuit cu mine asa, dintii mi-s sanatosi, de ce sa stric unde nu e nevoie?"

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Raluk,Liliacule, mi-au dat lacrimile citind mesajele voastre. Asa este, si eu sunt tare sensibila la tot ce e legat de copilasi.
Cand ma apuca nervii aia nervosi, vb Techilei, din varii motive ma gandesc cat de neajutorata e matza mea si cata nevoie are de mine calma si linistita.

Vaaai,Liliacule ce draguta ai fost cu eticheta..si eu am grija sa le verific si dc mi se pare mie ca e ceva sifonat si-ar putea s-o deranjeze ma macina rau

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Ralukule toate aceste trairi sunt normale la o mama. Si asa o sa o tii toata viata. Din pacate nu-ti pot da vesti imbucuratoare in domeniu. Dar eu ma incapatanez sa nu patesc nimic si sa imi pastrez optimismul si bunavointa pentru copiii mei. Nici nu mai am curaj sa plang cu lacrimi in fata lor.
O sa vezi ca abia de-acum incep emotiile adevarate, bucuriile mari pentru lucruri mici si necazurile imense pentru orice chestiuta micuta care ar putea sa creeze un disconfort puiului tau.
De exemplu, eu sufeream si daca stiam ca o gadila pe Andra o eticheta si stateam toata ziua si ma gandeam cat de tampita am fost de-am lasat-o acolo, in timp ce copila se acomodase bine-mercic.

D'ale Andrei

Vremuri

deci abia acum simtim ca traim, asta e fericirea adevarata, dar si suferinta adevarata. Nimic trait pana in octombrie nu se compara. Eu nu am vocabular si inspiratie, dar ma mir ca mamele nu ajung sa scrie poezii din cauza noilor sentimente. Cred ca n-au timp

Mergi la inceput

Ralu uite ca ne zice Liliana ca asta inseamna sa fii mama , Doamne, ca n-am stiut prin ce treceau mamele noastre.

Fetelor, sa stiti ca nu ma bag la facut capitol ca piticul trebuie sa se trezeasca, trebuia sa pape la 9... Sa nu va suparati. Aceeasi explicatie e daca dispar in ceata.

In legatura cu impasul de la noi de pe forum, apropo de ce a zis Dana, pe care o imbratisez inapoi , sper ca nu l-am declansat eu cand am spus ca nu mai povestesc necazurile noastre ca am impresia ca plictisesc.

Nu ma asteptam ca optimista noastra Iulika sa aiba greutati, dar eu as fi fost demult la pamant acolo, cu asa putin soare. Deci ma mir ca e asa optimista de obicei .

Luci pana acum te invidiam ca ai copil cuminte, intram pe aici si imi mai reveneam din supararile mele citindu-te. Acum nici nu o sa ma faci sa rad si imi va creste si invidia, ca pe langa un bebe cuminte vei avea mancare, casa aranjata, etc. Treaba-i asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

La multe lunite!! micilor sarbatoriti de azi, sa cresteti frumosi si sanatosi

Ce frumos v-ati exprimat despre ingrijorarile de mama . Si eu sunt mai sensibila de cand cu Soimita in viata noastra. Iar situatia din Haiti m-a bulversat multe zile la rand, tare urat ce li s-a intamplat .

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buna seara,frumoasele mele!!

Ne-am baitzat, am papat si acum incercam sa adormim...sper sa n iasa.

Greu d gasit hainutze de botez. Am gasit totusi o varianta cu paltonas de blanitza. Cu lucruri speciale pt botez, n-am gasit decat Cherry Accesories in mall. Daca mai stiti magazinase cu lucrusoare frumoase pt acest eveniment,let me know, va rog! Probl e ca pe la magazinele de la care gasim in mod normal hainuzte(zara, z, kiabi, etc....)nu prea am gasit nimic potrivit. La un sg magazin pe calea Victoriei am mai gasit o rochita f frumoasa, nu prea incarcata. Era un roz frumos. Nush...mai cautam.

Acum ma pregatesc de o salatica de andive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

hello again,

pustiul meu s-a culcat pe la 6, cu noi langa el si vad ca s-a trezit la 8 pt papa si s-a culcat la loc.

raluk, liliana mi-a placut mult cum ati scris. Intr-adevar simtim altfel si cel putin pe mine fiecare plans ma cam doare, desi situ ca uneori o face pentru ca cerseste atentie. ma duc la el ca s-a trezit.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

D'ale Andrei

Vremuri

deci abia acum simtim ca traim, asta e fericirea adevarata, dar si suferinta adevarata. Nimic trait pana in octombrie nu se compara. Eu nu am vocabular si inspiratie, dar ma mir ca mamele nu ajung sa scrie poezii din cauza noilor sentimente. Cred ca n-au timp

raluk !liliac ! subscriu si la acest mesaj si la cel anterior, nu pot sa cred cat de sensibila am devenit si de cele mai multe ori ma gandesc cum sa fac sa o protejez tot timpul, ce se intampla cu ea daca eu nu mai sunt, si da , desi au existat clipe frumoase si inainte, din 31 august simt ca traiesc la intensitate maxima!

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello

intru la cap nou ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput