La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 248

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

La multi ani fericiti Mihai! sa fii sanatos si toate dorintele tale sa devina realitate!

La multi ani fericiti Raluca! Sa fii sanatoasa, sa ai multe impliniri si bucurii! tot ce-ti doresti sa devina realitate!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu raza mea de soare
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

si pentru ca ne apropiem si noi de 2 ani, sa va spun coordonatele Dariei, care nici ea nu se omoara cu mancatul, dar ceva-ceva papa, adica lapte dimineata si seara(250 ml), fructe, la pranz felul 1 sau 2 (200-250 gr), iaurt si inca ceva dupa somnul de pranz.
la 2 ani, Daria are: 88 cm si 12 kg. eu zic ca e bine.

dar avem o mica problema, ii cam miroase gurita dimineata, probabil de la viermisori, spune doctora. trebuie sa ne ocupam si de acasta problema.

intreba Elle de intalnire; si noi vrem, dar la fel ca si Laura, dupa ce dispare zapada. de care zapada Daria este indragostita, nu ar mai intra in casa, numai cu mainile si picioarele sta in ea.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 30+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaa !!!!

Brrrrr cat de frig poate fi afara cat de departe este primavara... cum visez la serile de vara cand abia la 10 seara plecam din parc iar acum suntem in pat de la 20.30 iar orele 21 ne prind dormind deja ....
eu pana joi o mai am pe mama la mine asa ca am lasat din nou copiii acasa. de joi... cu Dumnezeu inainte!!! la gradinita/ la cresa pe gerurile si nametii astia!!!

cati, offfffff Dumnezeule prin ce ati trecut.... milimetric pe langa o tragedie. Bine ca nu a patit nimic scumpul de el!!! trebuie atentie, este adevarat, langa un copil insa... experienta mea de pana acum cu 2 copii din care unul de aproape 7 ani mi-a demonstrat ca oricata grija as avea tot se pot intampla lucruri urate . Dumnezeu si ingerasii sa-i vegheze pe micuti si noua multa atentie!!!
laura cu mult drag mateiasul mic si scump !!!

wow, mirikule,... ca in vremurile bune si trecute... conferinte la miez de noapte la zuze!!! Daca stiam ma bagam si eu ca aseara am baut o cafea pe la 7 seara si nu a fost chip sa adorm pana la 12 noaptea. Dar eu am stat cuminte in pat cu lumina stinsa, ascultam "muzica" produsa de sotul meu la fel de mare "cantaret" in somn ca si al tau , imi mai mangaiam fata, o mai pupam, strangeam in brate, mai faceam planuri pentru azi, maine si zilele viitoare... ce bine era daca stateam si eu pe forum cu voi

madalina, "nana " o striga pe vara-sa pana acum... pe sora mea o cheama roxana asa ca de ceva vreme ii spune "nana" lui roxana si ioanei ii spune cumva "manana"

elle, de "fufa mea, ude e fufa?" scumpa de ea.... eleni spune la papusa "paputa"
aseara se juca la ea in patut cu lumina stinsa iar eu ma uitam la televizor. avea o "paputa" pe picioare si odata i-a ridicat piciorusele in sus, a mirosit-o la fundulet si i-a zis: "gasule, cacacioacio, a tacut (facut ) caca, gasule"
ii spune mama ei ziua cand o schimba: grasule, cacaciosule" iar ea seara o face pe paupsa...
Doamne cat sunt de minunati copiii !!!!

ioanact, eleni sta pe vasul de toaleta lasa capul jos singurica si se spala pe maini la chiuveta.

nemary, wow... fata ta nu mai poarta pampers noaptea ???? ce bine de voi!!! eu nu cred ca vom avea norocul sa scapam de cheltuiala asta in plus prea curand...
mi-aduc aminte ca in primele luni dupa ce dimitrakis a renuntat la pampers ma simteam tare bogata cu suma aia de bani care-mi ramanea in casa daca nu mai luam pampers...astept din nou cu nerabdare acest moment

miutza, am incercat de ieri sa-ti scriu pe blog faptul ca mi-au dat lacrimile citind ce i-ai urat fetei tale de ziua ei... jos palaria in fata ta, nu am realizat pana acum ca si tu ai un "har" deosebit in ati exprima ideile, sentimentele... pe langa frumusete mai are fata ta ce sa mosteneasca de la tine...
si PO-ZE, PO-ZE,PO-ZE !!!!!

Eleni a mea are 14 kg dar nu stiu cati cm. are..
Am tacut zilele astea in privinta sfaturilor referitoare la pofta de mancare a copiilor pentru ca eu ma lupt cu eleni la polul opus... ar manca si pietre fata asta

a, si, in alta ordine de idei... stie cineva cum as putea sa intru pe blogul meu...? nu-mi mai amintesc cum ma "numesc" si nu reusesc sa-l gasesc

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Laurici, multumesc mult comentariile pe blog nu merg mereu din prima incercare, dar daca mai dai o data click pe posteaza comentariu, sigur merge.
Nu stiu cum ai putea ajunge pe blogul tau daca nici nu mai stii cum l-ai botezat, poate cautand cu adresa de gmail, la optiuni, la profil pe undeva...fetele mai experimentate sigur te pot ajuta
Poze nu prea avem edificatoare, Maya nu mai pozeaza de mult, in toate apare cu spatele, nu sta la poze cum am vrea noi, e in continua miscare e normal, e copil :) doar ca tare as vrea s-o surprind sa am amintiri multe, multe cu ea
Eleni ia f bine in greutate, bravo! ;)

Cati, offf, bine ca n-a patit nimic Matei... cand se intampla asa ceva, te simti tare norocos ca ai fost la un pas de o tragedie si ai scapat cineva acolo, sus, va iubeste

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna dimineataaaaaaaaaaaa!

e foarte buna dimineata asta dupa ce mi-am vazut moartea cu ochii la cativa cm de portiera mea la un 70H! (pe scurt era sa intre unu in mine care nu ma vedea cand alta treaba nu avea decat sa dea prioritati ca el o lua la stanga, dar cretinul s-o fi gandit ca poa sa treaca din demaraj in tromba prin fata mea, cand eu veneam lansat...)

lauraD, pai nah, mai bine decats a fii huhurez ca maine pana la 3; la 6 eram in picioare oricum. i-am dus pe banditi la scoala si chantal, acu pic cu nasu in taste dar trebuie sa ies si nu am chef. vorba ta... vremuri bune de conferinte noaptea... mama lor de vremuri, vreaus a dorm:)))nu sa ma uit la biggest loser si sa ma gandesc ce loseritsa sunt eu cu cele 92 de kile care le am!!!!

e cazul sa ma pun in pat....

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

MIHAITA
iepuras frumos si scump!!!
RALUCA
mamica de fetita frumoasa cu fratior in burtica !!!

LA MULTI ANI SI MUUUUULTA SANATATE SA VA DEA DUMNEZEU !!!!

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Laurici, zuza esti , poftim blogul : http://cuclita200.blogspot.com/

Esti de coma

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

vai, Laurici, zuza sunt si eu, puteam sa caut la bloguri pe care le urmaresc si iti vedeam blogul :P

Mergi la inceput

incepeti si voi sa ma cunoasteti...
eu ma cunosc de mult si stiu cat de zuza, ametita, aiurita, de pe planeta Marte pot sa fiu

lalaD! de fapt in tine "batea" mesajul meu anterior si intrebarea...
stiam ca tu ma vei rezolva si-mi vei da adresa blogului
gata. l-am salvat la favorite acum si mi-am amintit si parola...ceea ce este mai mult decat extraodinar pentru mine

am o problema ce ma cam framanta si enerveaza in acelasi timp ca ma simt presata...
barbata-meu pleaca weeek-end-ul acesta la niste cursuri la sinaia platite de o firma.
la alte cursuri pleaca tot la sinaia si sora-mea. il ia si pe barbate-sau si pe ioana ei.
culmea este ca s-a hotarat si merge de mini vacanta - tot la sinia - si o prietena draga mie tare mult cu fetitele ei...
se strange o gasca mare si mi-ar placea sa fiu cu ei, sa iesim seara la restaurant, sa ne distram ..
DAR... nu pot merge pentru ca nu suport frigul, nu suport iarna, m-am saturat de zapezi... Doamne... cred ca am innebunit si imi alimentez singura si-mi maresc nebunia pe zi ce trece..
Nu am mai patit chestia asta in nicio iarna pana acum...
Ce ma fac?!
iannis m-a inteles. sora-mea si prietena trag insa de mine si ma enerveaza faptul ca o fac pentru ca mi-e tare greu sa refuz pe cineva dar, in acelasi timp, mi-e tare greu sa zic DA cand de fapt nu-mi place si ma va enerva teribil si drumul cu masina pana la sinaia.. sa iesi vinerea din bucuresti, sa te intorci duminica in bucuresti...aglomeratie, copii in masina atatea ore...
cred ca am imbatranit

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Laura DU-TE la Sinaia!!!
Las' ca acolo e alt frig decat asta din Bucuresti!
Nu rata ca-i pacat.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput