La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 248

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miri bre, tu n-ai somn? sau te tine bb jeremy in priza?

azi daca tot am ajuns la mall, i-am luat si evei pe fifi vorbitoarea si pe bondarel care stranuta si miroase a polen .. e lesinata eva dupa fifi, daca o uita prin casa si isi aduce aminte de ea, incepe sa strige si sa miorlaie .. "fufa mea, ude e fufa?" de bondarel nu prea e atasata .. mi-a spus ca-l da annei ..

laurici ziceai ca thea e lesinata dupa veronica .. si eva la fel .. ne-a capiat, una doua isi pune "ica" la dvd .. nu-ti spun ca alearga prin casa cu mainile in sus si striga "rataaaa meaaaa" .. deja stie replici din film, stie ce urmeaza .. cred ca l-a vazut de sute de ori ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

MIHAI

Multi ani traiasca, multi ani traiasca,
LA MULTI ANI!
Multi ani traiasca, multi ani traiasca,
LA MULTI ANI!
Cine sa traiasca, cine sa traiasca,
LA MULTI ANI!
MIHAI sa traiasca,
MIHAI sa traiasca,

LA MULTI ANI!

Sa fii sanatos iubit mic si frumos, sa fii destept si sa ai mult noroc in viata!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

RALUCA

La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de fetita ta, de baietelul ce va veni pe lume in curand, de tati si de cei dragi!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

e lesinata eva dupa fifi, daca o uita prin casa si isi aduce aminte de ea, incepe sa strige si sa miorlaie .. "fufa mea, ude e fufa?"

Eva
Anna
papa bun

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

si ca veni vorba....

La multi ani, rlc.sandor! sa ai parte de o viata implinita, stralucitoare alaturi de cei care iti sunt dragi si de cele doua minuni care te-au ales sa le fii mamica! muuuuah!

multi ani traiasca, mihai!

si elle, da, jeremoiu nu ma lasa in pace si nici sotul care sforaie, sacha care a bonganit in usa sau brunoc are vorbeste, de fapt canta in somn. ma u!t la crime la csi si la nik. cuat pe net tampenii si mi-e ciuda ca dormiti:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.25
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Of, of, of...da mai Miri, in sufletu'meu ma consum rauuu si imi vine sa-l dau de pereti si pe el si pe mine...da incerc sa nu vada, insa sunt convinsa ca ma simte ...o sa incerc si cum zici tu acolo, ca sunt la faza in care m-as duce si pe luna doar sa manance si el ceva .
Si la noi, la fel ca la voi...vor la masa impreuna, unu langa altu, si se inghiintesc, isi trag farfuriile, se ajunge la urlete si Andrei il urmareste indeaproape pe Marc. Daca Marc zice "asta nu-mi place", imipinge si el farfuria inainte de a gusta. Si Andrei sta in scaunu lui cu tablie, dar tb sa-l mut rapid ca a inceput sa se ridice, sa se zbata, astfel incat era de 2 ori sa se dea pe spate cu tot cu scaun.
La tine e mai misto ca primul a fost nemancacios, ca stii ce sa faci la al2-lea. Eu cu Marc am belferit-o, ca el pana pe la 3 ani manca si pietre. Si oricum, si acum la gradi mananca de sparge, deci nu prea-mi pasa ca acasa face figuri, da ma enerveaza ca-l infuenteaza pe pici.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

roli, mie-mi vine sa rad:) ghici la ce ma uit: la biggest loser:)))) sa-i vezi ep aia ce se infometeaza:))) si la noi e circ la masa, dar daca se porcesc, ii separ si-i inchid pana se calmeaza. nu scapa fara mancare. sacha haleste oricum, dar bruno refuza sa se atinga de mancare daca frac'su a termiant inaintea lui. cea mai buna pedeapsa e fara desene animate,d eocamdata. si numaratoare pe lingurite:))) nu-ti spun cum arata masa dupa ce pleaca ei... dimineata nici nu insist sa manance. nu-i pot tine locului si isi fura tartinele si pleaca in sufragerie la tv. am impus de doua zile fara tv, ca atata vreme cat bruno nu se imbraca singur ca e lipit cu ochii in tv si alalt tipa ca nu se uita si butoneaza tot...e cazul sa ne disciplinam un pic. a, si ii laud, pt micile cuceriri pe car ele fac ii laud. sacha dcaa-mia duce coaja de banana sau sticla d elapte sau de suc, bruno daca-l ajuta pe sacha sau daca il "paraste" pozitiv. la inceput mis e parea un pic debil dar functioneaza. mor cand zice sacha "mersi" si da, mami, da:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Miri, azi noapte de la 3.30 nu am mai putut dormi...la un moment dat m-a traznit foamea, am zis ca nu mananc nimic la ora aia...dar s-a facut 4.45 si eu tot nu dormeam. asa ca m-am dus si am mancar putin. pe la 6.30 am reusit sa adorm dar...s-a trezit Daria "mami, pipi" ok...am pus-o pe olita, a adormit repede. si eu. ...doar ca..la 7 a sunat ceasul sa plec la serviciu( ca tot intreba Alina de CT).
re rezistat eu sper sa mai rezist, inca ma descurc cu burtoiul, e putin mai greu acum ca a venit iar zapada si gerul napraznic si nu mai pot merge cu masina la serviciu. si sper sa reusesc sa merg pana pe 15 martie, cam asta e termenul pe care mi l-am propus.

Cati
, incepusem sa-ti scriu aseara un mesaj dar m-a intrerupt Daria si apoi am uitat de el pt ca ne-am dus la nani. Doamne, Doamne a avut grija de voi toti, inclusiv de sot care a reusit sa vada la timp ceva in oglinda. bine ca nu a fost decat sperietura. Va pupam pe toti 3

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 30+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

la multi ani, clopotel MIHAI sa cresti mare si sanatos.

la multi ani, zuzica RALUCA nastere usoara si bebe sanatos. refacere rapida si bebe mancacios

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 30+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

'neatza, fetelor!

multumesc mult pt urarile adresate Mayei :) va pupam pe toate

asaa...noi am facut petrecerea sambata, am avut casa plina de pitici, mamici si tatici, veselie mare, rasete, tipete (se mai intampla sa vrea 2 copii aceeasi jucarie :P )...cu o zi inainte, cand i-am zis ca vor veni multi copii la ziua ei stiti ce-a zis? "muute cadoui" adica multe cadouri :) materialista fata dupa ce i s-a cantat la multi ani, mai treceau 10-15 minute, ea isi canta singura "aaa mutiii aaani" ne-am amuzat copios, a fost totul frumos. ieri au venit ai mei sa stea cateva ore cu ea, s-au jucat frumos, a fost o zi frumoasa si plina si ieri. Ca jucarii a primit casuta Primulei si a Violetei, magazinul lui Poppy, o casuta de dulciuri a unui ponei foarte frumoasa, cu tot felul de prajituri, inghetate si torturi in miniatura, o tablita magnetica cu carioci, stampile si cu magnetul ala colorat,adica daca scrii cu pixul magnetic pe ea, are 4 culori astfel incat desenele ies gata colorate...ma rog, nu stiu daca ati inteles, oricum nu e asa important ...una peste alta, mi-am amintit de ce se intampla in urma cu doi ani, cum am nascut-o, cum am vazut-o, cum ma topeam de dragul ei nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut si cat e de lejer acum ca ne intelegem bine, stie sa zica ce vrea, intelege de ce nu are voie, de ce facem ce facem, comunica in propozitii, etc.

Elle, si Maya e fan Fifi, dar inrait cat ai dat pe Fifi vorbareata? si ce propozitii zice? te rog fa-ti timp si raspunde-mi si mie ca tare i-as lua-o si eu ca noi inca nu i-am luat nimic si pe net n-am gasit-o, nu e in stoc pe niciun site. (O avem pe Violeta, pe Bondarel, figurinele mici, un rucsacel cu Fifi, carti, reviste, un tricou si acum si 2 casute. Deci e un adevarat cult pt Fifi la noi ) Multumesc!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu raza mea de soare
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput