La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 248

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Alexandru Mihai
Rares Ioan
Beatrice
Maria Ilona
Stefana
Amandine
Matei
Vlad Mihai
Maya Ioana
Clara Sophia

LA MULTI ANI! Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si fericiti!

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Doamne .. cati am citit cu lacrimi in ochi si cu pielea zbarlita ce ati patit ieri .. aveam inima cat un purice .. bine ca Dumnezeu a vegheat si l-a aparat pe Matei. va imbratisez strans si sper sa nu mai treceti niciodata prin asa momente!

of .. eu cred ca astia mici au un inger pazitor .. si mie aproape ca mi-a stat inima mai demult cu eva .. urcasem cu ea si sotul in lift si cand am ajuns la etaj, ea nu a vrut sa coboare .. si ta-su i-a inchis usa la lift .. socrela, aflata la parter, a chemat liftul care a plecat cu eva .. problema e ca noi avem lift cu usi pe care le inchidem noi, nu cu usi automate .. putea sa puna mana si sa se agate de vreo fieratanie de la usi .. in secundele alea pana a ajuns liftul jos, mi-a inghetat inima .. nici nu puteam sa ma misc de frica .. am rasuflat usurata cand am auzit-o pe socrela .. ce faci eva aici ... ce i-am facut lu' ta-su si ce a fost la gura mea, nu va imaginati ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Elle ! Da, maaa..sa stii ca astia mici au ingerasul lor! cate n-am auzit si vazut cu treceri milimetrice pe langa cate o tragedie! Doamne! Of! Sa-mi fie invatatura de minte si sa fiu mai vigilenta (eu ziceam ca sunt..dar realitatea mi-a demonstrat altceva)!

UIte asa, cum zici tu ca ai inlemnit de spaima si nu mai puteai reactiona, asa am simtit si eu ieri cand am realizat ca Matei a fugit in garaj si ca taica-su facea manevre... Ce mai..am simtit ca mor... Imi dau seama foarte bine ce ai simtit si tu! Doamne! Sa plece liftul cu copilul in el! Pe mine oricum ma terorizeaza ideea asta cu liftul si cu cazutul liftului si alte d'astea..asa ca cred ca mureamn si inviam pana ajungea liftul cu copil cu tot, cu bine la parter! Nu-ti imaginezi ce urlete au fost si la noi, in masina (acuze care este vinovat..parca mai conta)..De obicei evit sa tip cand este Matei in preajma (desi, cateodata, mai uit)...
Sa ne apere Dumnezeu pe toate si sa nu mai traim clipe din astea groaznice!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

La multi ani iubitilor mici sarbatoriti zilele acestea si azi!
Sa fiti sanatosi si sa va apere Dumnezeu de toate relele de pe lumea asta!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Roli,Miri,Ellenuta

Madalina,nu stiu ce sa zic,nu a fost nimic planificat,bebe asta a venit cand a vrut el,avand in vedere ca dpn e la o zi diferenta mi s-ar parea frumos sa fie din aceeasi zi/luna.Bineinteles ca fiecare vor avea invitatii lor,torturile lor cand vor fi aniversati;mi se pare mai ciudat sa fie la cateva zile distanta si sa fie aniversati impreuna,cu un sg tort si invitatialesi "pe spranceana"

Am vazut poze cu Eleni si Eva,un mare de la noi

Miri,sotul va ajunge prin Belgia,pana nasti tu,daca vrei te pot ajuta cu batista bebelusului sau orice mai ai nevoie,chiar ti-am lasat un pm inainte de sarbatori,dar cred ca nu a ajuns la tine

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si 35+Andrei Casian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25
Am decis sa-i dau vitamine, pt ca el nu pune gura pe nici un aliment, in afara de lapte.

Problema asta am avut-o si noi, si i-am taiat din portia de lapte. Dimineata l-am scos , la pranz 100 - 120 ml, seara 240 -260 ml, ca sa nu se trezeasca noaptea din cauza de foame.
Si a inceput sa manance mai bine, nu stralucit, totusi. Carne nu mananca deloc. Si nici legume nu prea mai vrea. Si cu toate astea are 15.300 kg. De unde ? Nu stiu.
Zilele astea cred ca o duc si eu la dr., pt. ca de sambata , de cand a racit, nu mai mananca nimic, un ou dimineata si laptic.

ALEXIA - petrecere 2 ani

Alexia la1 an si 11 luni

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

cati... asta da sperietura! dar impune-ti si spune-ti ca a fost o sperietura. se putea termina dramatic, dar NU e cazul. prin urmare, ia-o ca pe un avertisment, cum ai spus-o si tu, dar treci peste. nu e cazul nici sa te transformi in mama supraprotectoare, nici sa astepti sa pice drobul de sare. sunt convinsa ca si matei a simtit pericolul! au si ei un radar al lor. si mai cred ca si Cineva Acolo Sus are grija de ei! capul sus, a trecut! sa ramana in trecut ca o experienta care va ajuta sa deveniti mai buni si mai vigilenti! pupici gramada!

rlc. sandor, n-am primit nici un PM de sarbatori! ciudat:( eniuei, daca sotul tau trece pe aici, lasa-mi de stire! batista mi-a trimis-o azi elle:) (wonderwoman) ramane doar sa reglam datele transferului si alea alea:)

nemary nush cum rezisti tu, dar io innebunesc inca doua luni! si sunt din ce inc e mai convinsa ca copilul asta vine mai repede pe lume decat vor medicii, si vine cu nabadai. prefer totusi sa mi-o iei inainte:)))

ioanact, te cred ca abia rasufli. sa ma veiz pe mine cand tre s aurc la etaj cu sacha in brate (mai nou urca el pe scari eu il imping de fund cand il lasa balamalele), sau cu un cos d ehaine la calcat, sau cand aspir covorul meu frumos si pacatos....o locomotiva cu aburi e nimic pe langa mine, sau un dragon care sufla rateuri pe nari:))))

elle, sacha iar s-a dus in vizita in time-out:) mai nou arunca cu mancarea pe jos de nervi si imi trage pumni. ia sa vezi ce ma zburlesc:)))

oaaaaa, irlandeza, pai tu ai o voinicica ce asimileaza super! ptiu pe ea, s an-o deochi, e soi bun , cum zicea bunica:) nu trebuie s amanance non-stop ca sa isi faca plinul de ce are nevoie. grozav! s-apoi... tu cand esti bolnava, te ustura in gat si ai nasul infundat.... mai ai chef sa mananci? isi revine fata, si sigur are resurse pt o saptamana de "dieta".

roli, uite, ar fi o idee sa faci ca irlandeza. mai taie din laptic. dar ia sa t eintreb eu pe tine ceva. tu cum mananci? ce mananci? cand? si care e atitudinea ta fata de mancare? ca sa-mi dau seama de und evine inversunarea asta pe ce mananca sau nu mananca marc si andrei....

la mine e... noapte. micii dorm. traiasca sfanta zi de luni cand sunt rupti amandoi. cit ca se trezesc la 6, s-au pus in pat la 7juma, respectiv 8. si sotul cu ei. m-a luat si pe mine,d ar sforaie atat de tare de obosit ce e ca existau doua solutii: sau il sinucideam, sau plecam. am optat pt a doua din comoditate:)))

si daca iar ma apuca inevitabilele insomnii... ar fi cazul sa fac ceva productiv... dar n-am nici inspiratie, nici chef, mi-e lene pur si simplu:d

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.25
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Miri,nu pot trimite pm

Nu am intrat azi pe forum,de abia acuma seara am citit mesajul.

Iti las adresa de mess:ionutsandor2006@...

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si 35+Andrei Casian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Cati, slava Domnului ca nu s-a intamplat nimic. Te cred si eu ca ai intepenit de spaima. Dar lucruri din astea se intampla...trebuie sa fim intotdeauna cu ochii in 7. Si eu era s-o patesc odata cand l-am dat pe Marc jos din masina si l-am lasat pe trotuar pana l-am scos pe Andrei.

Irlandeza, Miri, ce sa-i mai tai din portia de lapte? Bea max 200 dimineata si max 100 seara. In timpul zilei nu-i dau.
Miri, imi pun mancare si ma asez cu el. Fiecare mananca din farfuria lui...ca dumnealui nu accepta sa i se dea in gura...decat f. rar... Cand ar fi ora de gustare imi iau fructe...se uita ce mananc...il intreb daca nu vrea si imi intoarce spatele.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

roli, ma refeream la atitidinea ta fata de mancare. de ce trebuie neaparat sa manance? cu laptele, scoate-l de dilmineata. incearca tartine cu branza, felii se filet de mancat cu mana. daca te pui cu el la masa sa mancati, nu-l pistona sa manance. incearca sa-l lasi sa faca ce vrea, cum vrea, cat vrea, cu tot cu riscul de-a avea bucataria de vreo doua ori intoarsa pe dos. daca puteti manc aimpreuna in weekend, faceti-o. daca nu, nu e catastrofa. (paranteza, lui bruno cuc at ii repetam ca trebuie sa manance, cu atat se icnapatsana mai rau. m-am uitat la super nanny si aia a zis sa nu-l pistonez... eventual daca e bandit sa-lpun singur la masa, un feld e pedeapsa, in alta incapere. daca nu vrea sa manance, pedeapsa. il privezi de ce-i place lui mai mult vreme de doua minute. noi n-am ajuns la mancatul in alta camera, dar recunosc ca eu sunt vinovata in mare masura pt cum e bruno. diferenta de atitudine e atat de mare la sacha si bruno incat imi venea sa-l dau de pereti pe bruno pt cat nu manca...) acum se cer unul langa altul la masa. dar cum sacha e neastamparat, nu-l las inca pe scaunul lui singur la masa-masa, sta in scaunul lui cu tablia lui lasata, dar langa bruno. deci... cand nus e mananca... e clar ca se bat:) sa nuf aci o fixatie pe mancare, si per ca tu nu esti la cura de slabire:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.25
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput