La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 248

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mada28 ma duc la mall sa vad de fifi .. ai tel inchis .. suna-ma urgent. ai nr meu pe mess

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

la multi ani MATEI pitic urias ce maine -poimaine va fi doar urias. sa cresti mare si sanatos si sa-i incanti pe parintii tai cu mateicuvintele tale. ...si scuze de intarziere

CLARA SOPHIA
VLADUT MIHAI
MAYA IOANA

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 30+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Darene, foarte corect ce spui tu. Numai ca al meu copil refuza absolut orice mancare. Nici macar nu are vreun aliment preferat. Programul de mese este foarte exact. Nu mancam niciodata aiurea.
Lucrurile sunt clare. Mic deun, dejun, cina, la ore fixe. Despre gustari ce pretentii sa mai am, cand el nu se atinge de nimic nici macar la mesele principale. Nu exista notiunea de rontait diverse intre mese. Nu bea ceai/suc/apa...ca sa imi pun problema ca ar avea stomacul plin.
Ref la ou/lapte...cred ca m-am exprimat gresit. El bea biberonul la trezire (8.30-9) si pe la 10-10.30, cand iau eu micul dejun, vrea la masa si foarte rar, vrea si el ceva de la mine. Pai nu a mancat un ou de nu mai tin minte. Ia o lingurita si gata.
Nu mananca fructe sub nici o forma si in general de nici unele. L-am lasat nemancat de nenumarate ori. Nu-i pasa. La urmatoarea masa are aceleasi mofturi. Nu stiu daca iti poti imagina ca mesele lui de pranz inseamna 1-2 lingurite de ciorba si eventual 1-2 lingurite de fel 2. Nu exagerez. Chiar asa e.
Am decis sa-i dau vitamine, pt ca el nu pune gura pe nici un aliment, in afara de lapte.

Miri, ar fi frumos sa fie cum zici, dar din pacate nici nu s-a inaltat. Are 86 cm de mult.

Ginette, merci mult, dar constat ca nu se mai gasesc nicaieri.

Ellenuta, stiu exact cum e cu bataia. Daca ai sti cata bataie a luat Andrei de la Marc....acum s-au inversat rolurile ...fetele stiu ce spun. Fratele mai mic e intotdeauna mai descurcaret cu greutatile ca le infrunta de mic. Nu prea ai ce sa faci. Miri zice bine...asa faceam si eu...il trimiteam pe Marc in alta camera, drept pedeapsa. Acum s-au mai domolit lucurile.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani picilor sarbatoriti azi!
Maya Ioana
Clara Sophia
Vlad

Elle multumesc mult inca o data, eu cu tel meu descarcat, pe drumuri, ametita!Ti-am raspuns si pe mess.

Raluca te-am intebat pt ca din punctul meu de vedere nu as dori asa, as vrea ca fiecare sa se bucure de ziua lui cu prietenii lui, oricum nu conteaza data ci sanatos sa fie.Culmea am o prietena f buna forumista si ea (Aniast) este insarcinata cu cel de-al doilea copil si tot asa s-ar putea sa nasca de ziua primului

LauriciD, Eleni este o scumpete dulce, dulce, Ioana la fel, iar Dimi un cavaler in toata regula.Apropos cum o stiga Eleni pe Ioana?Sofia o stiga pe vara-sa Nana.Pe mine m-ar apuca nervii sa vad atata faina pe jos prin bucatarie fiind o obsedata incurabila, dar totusi merita incercat numai pt distractie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

roli, insist, uita-te pe curba lui! 86 de cm e bine! sacha nu are decat 82. daca a fost mereu pe curba asta de ce-ti faci griji? sunt convinsa ca ia cat ii trebuie. daca e vioi se joaca, nu e moleshit, nu e leshinat... asta e felul lui de-a fi. nu e un mancacios. nu-l intereseaza placerile culinare:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.25
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Roli parca ai descris-o pe Ioana la ora mesei..tot asa si ea accepta 1-2 lingurite de mancare (uneori nici pe alea), dar in schimb bea apa/ceai, suc (facut de mine din fructe)..daca tot nu mananca ii m dau sa rontaie cate ceva, macar atat..alune..etc.
Ei, inca nu i-au iesit cele 4 masele ..o fi asta motivul? M-am hot sa-i fac analize (chiar daca nu are nimic, sa fiu eu sigura)
Am masurat-o si eu pe Ioana are tot 86 cm..si vreo 11,800 kg..
In rest e vioaie, se joaca, doarme ..cum are Miri pb cu somnul, copiilor ..macar ea doarme..
Aaa..ca tot ai intrebat Miri ce facem..
Suntem bine..m greu in unele nopti cu somnul, deoarece respir greu..
De pe 11 Ian sunt in concediu medical..pana pe 14 Febr..iar de pe 15 Febr voi intra in prenatal.
Nemary tu m mergi la servici? sau esti si tu in concediu?
Ellenuta am vazut si eu cele de 2 poze.. cat se poate schimba in 2 ani!
Laura_dimitris frumoase pozele!
La baie ai un inaltator pt Eleni? sau aveti ghiuveta la niv ei?

La multi ani , Vlad, Maya, Sofia!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 28+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

La multi ani! Clara,Maya, Vald

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Buna fetele!

Sunt inca socata dupa ziua de ieri, zi care era sa se transforme intr-una tragica...Am intrat sa va impartasesc si voua experienta traumatizanta prin care am trecut ieri si care ne-a trezit si ne-a fost invatatura de minte sa nu ne bazam, in toate situatiile, pe rutina...Credeti-ma ca am simtit a nu stiu-cata-oara in viata interventia Cuiva acolo sus...
Ieri dimineata ne pregateam, ca de obicei, sa mergem la biserica. Eram pe picior de plecare, la usa, ne imbracam...Noi stam la parter si la noi se intra direct de afara, nu exista usa de bloc, ca sa zic asa. Sotul a iesit primul ca sa mearga sa pregateasca masina, mi-a lasat cheile in usa sa incui eu cand parasesc apartamentul. Eu n-am stiut ca masina ramasese in afara garajului peste noapte (tot timpul o bagam in garaj). El, asigurat pe deplin ca, copilul ramasese in grija mea a plecat fara sa se gandeasca sa mai inchida usa de la intrare si usa de la garaj (de obicei, cand plecam undeva, masina este in garaj, Matei se duce si el dupa Alex, dar masina este oprita tot timpul, garajul inchis..nu este nuiun pericol)...De data aceasta a fost altfel si era sa ne coste viata copilului! In secundele de dupa plecarea sotului, am terminat de imbracat copilul si m-am intors sa iau de jos cateva carticele pentru a le avea la mine sa "entertain" copilul in timpul slujbei, ca de obicei...In timpul cat m-am intors sa culeg carticelele copilul a zbughit-o pe usa, dupa taica-su, direct la garaj! In timpul asta, sotul se urcase in masina si dadea sa intre cu spatele in garaj (afara ploua cu galeata) ca sa ne putem urca, fara sa ne udam! Nu vedea mai nimic in oglinzi pentru ca era si perdeua de apa care se scurgea de la poarta garajului, plus aburirea de rigoare...Si acum..deznodamantul...Matei alerga la masina si sotul dadea cu spatele fara sa vada prea mare lucru..bine mergea f. incet dar, totusi...Marele noroc al lui Matei a fost ca a vazut, la un moment dat, sotul ceva alb fluturand in spatele masinii (era caciulita lui matei) si a franat brusc iar Matei a venit in dreptul portierei lui...I s-au taiat piciorele instant si a inceput sa tremure..Intre timp, eu cand am vazut ca Matei a tasnit din casa si am auzit manevrele sotului am realizat instant la ce pericol se expune Matei (parca o mana invizibila m-a manat) si am ieist urland la Matei sa se opreasca...Matei era deja langa portiera lui taica-su...Cand am vazut amandoi ca am fost la un pas sa ne omoram copilul, initial ne-a venit sa ne strangem de gat reciproc iar apoi sa ne imbratisam! Eu am plans toata ziua si n-am fost om..M-am simtit parca ma lovise in inima un tren! Si acum am inima grea si rememorez filmul evenimentului, creierul meu fabricand scenarii care mai de care mai tenebroase! Aveti grija, o data in plus! Aici sunt nenumarate cazuri de copii ucisi de parinti (accidental, desigur) pe driveway caci o zbighesc in spatele masinii iar parintii, bunicii whatever, nu-i vad si dau peste ei...Of! Multumesc, inca o data Doamne, pentru ca ne-ai ferit copilul de asa o tragedie!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Catimi-a stat inima citind. Off, ce sperietura ati tras.
Va imbratisez pe toti 3,bine ca nu s-a intamplat nimic.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Off, Lala mea draga! Asa este..bine ca nu s-a intamplat nimic! A fost chestie de sansa..nici macar de fractiuni de secunda sau ceva..Noroc ca Matei nu s-a dus in spatele masinii si a mers mai pe langa..ca altfel..clar nu-l vedea sotul si dadea peste el! Si acum cand ma gandesc imi tasnesc lacrimi din ochi...

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput