La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 248

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

La multi ani Raluca! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de toti cei dragi!

Multumim tuturor pentru urari si vi le intoarcem cu drag! Va oferim astazi o felie mare de tort si multi pupici!

Noi i-am serbat in avans ziua sambata si duminica, a fost frumos si ne-am simtit super...Sper ca mai tarziu sa reusesc sa pun si cateva poze.

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

LauraD, mergi la Sinaia. avand parte de distractie sigur nu vei simti frigul si zapada la fel ca in Bucuresti.
nu mai stiu daca ti-am spus ca am vazut pozele cu Eleni, scuza neuronul gravid, e o dulce si sigur va fi un ajutor de nadejde in bucatarie. sa ne pui poze cu jucariile pecare i le-ai cumparat din Niro.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 30+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani Mihaita!
Sa-ti bucuri parintii ca pana acum dulcinel si sa fi sanatos!
La multi ani Raluca!
Sa fi sanatoasa alaturi de cele doua comori si de cei dragi!

Cati mi-a stat inima in loc cand am auzit,clar DD va iubeste, eu am un caz la noi pe scara cand tatal a dat masina cu spatele peste fetita de 4ani care se juca in nisip la roata din spate si a omorat-o pe loc, au urmat consiliere psihologica amandoi iar acum in mai vor avea un bb mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

aaa, si am uitat...ca intreba Laura de pampersul de noapte, Daria poarta noaptea pampers si cand iesim afara. doar in casa sta fara. dar s-a obisnuit sa spuna ca face pishu si afara cand are pampers si mai spune fff rar si noaptea, depinde daca se trezeste si daca doarme cineva cu ea, sa aiba cui spune.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 30+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik
oaaaaa, irlandeza, pai tu ai o voinicica ce asimileaza super! ptiu pe ea, s an-o deochi, e soi bun , cum zicea bunica:) nu trebuie s amanance non-stop ca sa isi faca plinul de ce are nevoie. grozav! s-apoi... tu cand esti bolnava, te ustura in gat si ai nasul infundat.... mai ai chef sa mananci? isi revine fata, si sigur are resurse pt o saptamana de "dieta".

Pai mananca prost de pe la 1,5 ani, are 3-4 feluri de mancare care-i plac si atat. Poate ca asimileaza tot din putinul care-l mananca.......Imi fac probleme pt. calciu, fier, minerale......Maine merg la dr. sa cer niste teste de sange, sa vedem cum e........
Ti se pare ca e cam.....grea la varsta ei ? Ca grasa nu este, ai vazut-o in poze. Am un tabel de crestere in greutate si ea este peste maxim. Trebuie sa o si masuram sa vedem lungimea.

ALEXIA - petrecere 2 ani

Alexia la1 an si 11 luni

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

am ajuns cu eva la dentist .. petele nu sunt carii de biberon ci pete de la o bacterie din lapte sau din mancare .. trebuie sa-i schimb laptele, s-o spal pe dinti de 2 ori pe zi, mai ales seara dupa lapte, sa-i curat dintii zilnic cu un betisor de urechi inumiat in apa oxigenata .. chestiile alea de pe dinti se curata, insa, eva n-ar sta in veci s-o faca dentistul cu peria aia .. revenim peste 6 luni ..

acum, el a zis sa-i dau pe dinti betisor inumiat putin in apa oxigenata dar pe ea scrie ca e ptr uz extern .. sa-i dau?

o alta problema .. i-am luat pasta de dinti de la colgate, cu continut scazut de fluor .. pe ea scrie de la 0 la 6 ani .. e ok s-o spal cu ea in conditiile in care ea inca mananca pasta de dinti??

miutza eu i-am luat-o pe fifi vorbitoare de 50 cm la 130 ron. spune 7 propozitii .. hello / i am fifi forget me not / wow / you are my best friend / come and play / bye bye dont forget to come back soon / si inca vreo doua propozitii ..
ma bucur ca ati petrecut frumos la ziua frumoasei maya! poze de la party nu ne arati??

nemary da, abia astept sa ne vedem. e ok in afi palace caci fix langa locul de joaca de la noriel sunt mese unde putem servi un suc cat timp picii se joaca. eu cred ca e super ok dariuca la 88 si 12 kg. eva e uin pic mai grasuta si mai scunda ..

laurici vai ce scumpa e eleni a ta si ce-i merge gura .. si eu zic la fel .. du-te la munte .. acolo zapada are farmec .. nu pierde ocazia!

mirikule Doamne fereste .. bine ca nu s-a intamplat nimic .. off ..

ceska am rezolvat azi cu banca! scuze de intarzire!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Vlad Mihai
Maya Ioana
Clara Sophia
Mihai Alexandru

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ellenuta, eu pe Andrei inca il spal cu Nenedent, din motiv de inghitit pasta. Nu are deloc fluor. Pe Marc l-am trecut pe alte paste dupa ce a invatat sa scuipe si a inteles sa nu mai inghita.
Si eu stiu ca e esential spalatul seara dupa lapte.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Laurici, du-te la munte si distreaza-te cu gashka! daca stai acasa, te vei gandi la ei, te vei intreba "oare ce faceam acum daca eram si eu?" etc. insa daca chiar ti-e groaza de drum mai bine ramai acasa dar fa si tu ceva interesant sa nu le duci dorul prea tare (niste filme, o prietena, etc, atat cat te lasa copiii )
! orice hotarare ai lua, va fi ok ;)
Elle, daca nu este specificat pe pasta de dinti ca poate fi inghitita nu cred ca e ok s-o speli cu ea. cauta una organica/bio, astea merg de obicei folosite la copii si fara clatire. la cate magazine bio/naturiste aveti, sigur gasesti. daca nu, sunt pe net. noi folosim de la The Green People, si stau linistita ca daca o inghite nu-i problema. Multumesc pt info @ Fifi. avem si noi una de 50 cm dar nu vorbeste, parca n-ar fi asa interesant sa aiba doua, chiar daca una vorbeste, cealalta doar asculta . am sa caut varianta mica sau casuta lui Fifi ca si aia imi face cu ochiul
Am sa pun si poze dar nu prea am reusite pt ca nu sta cu fata spre aparat

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu raza mea de soare
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani, Mihai!

La multi ani, Raluca! Sa te bucuri mereu de familia frumoasa pe care o largiti in curand.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput