Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 16
Doloress spune:
Belllanne as incerca si supozitor, insa aici nu am vazut. Poate imi zic fetele din Canada. Numai supozitoare cu eucalipt, care se dau de la 2 ani jumate si eu tot i-am dat ca ne-au terminat mucusorii. INsa a luat si advilul, l-a convins sotul. A si papat binisor, biscuiti, iaurtel, acum doarme mititelul
Am uitat sa zic ca m-am delectat iar cu pozici, am vazut mai intai pui frumos de Fecian wow, ce ochi frumosi are el! apoi o burtica frumoasa-mov de Laura, apoi am vazut si jucariile Victoriei ma inspir si eu sa-i mai iau piticului.
Edit, am uitat sa zic ca am vazut si Luxemburgul si pe Robertel cel simpatic! Ce bine era el imbracat, i se vedeau numai ochisorii! Nu ca mine, mama denaturata, ca de asta cred ca s-a agravat gripa, am scos copilul duminica la sarbatorile zapezii, l-am plimbat vreo doua ore pe acolo desi erau in jur de -10 cu vant, dar uitasem sa-i iau chestia aia de pus la gat si cred ca i-a fost cam frigut.
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"
belleane spune:
Da si eu am vazut poze cu Robertix la LUXEMBURG ...e musai sa mergem si noi. Deci ne-au placut mult si personajele si decorul. si ce de jucarii am vazut ....
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
aelita spune:
SIMONIX-e o frumusete Robertel!! ce ochi si ce par si ce sprancene arcuite are !!
eu l-am tuns pe Andrés dupa botez eu acasa cu masina de tuns,nu zero! apoi dupa motz,la frizer doar din foarfeca,si acum o luna la frizer doar din foarfeca .eu acasa ii mai taiasem bretonul de cateva ori ca ii intra in ochi,dar desi il tund frumos,e tunsoare defata ce fac eu(la Sofia merge),breton drept rotunjit...pe cand frizerul il ia asa in suvite,ca la barbatei,au ei stilul lor,fiecare cu meseria lui!!
caut pozele Lauritei!!!
BELEANE super pozele retro!!!!
PIGGY intreaba medicul ce poti sa iei pt gastrita.sunt unele medicamente care se pot lua.
schimbarea semnaturii:
mergi la profilul personal(stanga paginii),acolo dai la Editeaza Profil.iti cere sa bagi iar parola.iti apare pagina de Editeaza Porfil Personal.dai in joooos,si vezi Optiuni Profil,acolo dai la +(plus),si iti apare Semnatura.in casuta aia scrii intre paranteze drepte [] gravi si langa paranteze scrii 10+ sau cate saptamani ai.saptamanal intri si schimbi.
LAURAAAA am gasit in sfarsit pozele !!!!!! vai cat de bine iti sta gravida ! esti o frumusete!!
Ma bucur ca e fetita !
10+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
Simonix spune:
hello hello - ma ustura ochii de nu mai poci
dar tot am citit rapidos ce ati scris :) Multumim de complimente :) sunteti tare dragutze si eu sunat ca si Cleo acum, cu pipotamaremare
Dolores - of, ce ai mai patimit si tu cu patrick la inceput - dar uite ce comoara ai acum :) Ai toate motivele sa faci si tu pipotamaremare
Cu imbracatul de Robertix hmmm... era mama pe aici, ca altfel nu vedea el atatea haine
E drept ca era frig si vant, iar el e cuminte si ii place sa stea cu fularul pe guritza, se ascunde acolo si nu zice pas. Iar la un moment dat era asa de vant, ca i-am pus toate glugile in cap 
Cam multicel... Aici sa stii ca vad copii foarte sumar imbracati chiar si pe asa frig, ce sa zic, eu nu pot sa il las asa, e oricum sensibilos. Am vazut diferenta cu Mara de Cleo: ea era in capul gol, nu avea nici o treaba, al meu era infofolit. Nu a racit fifitza, nici al meu, dar sigur daca il lasam asa de lejer ca pe Mara ... hmmm...
Sanatate pentruu Patrick. E greu cu febre asa mari dar bine ca nu are nimic altceva. Noi am avut nenumarate episoade asa si uite,, nu i s'a "prajit" creierashul, cum am asigurau prietenii din tzara hmmm :D Si eu fac ca tine: il duc la doctor, doar sa se uite la plamani si la urechi. Nasol cu asteptatul la Urgente, si eu am experimentat, desi niciodata chiar asa. La noi mergea f bine Paracetamol alternat cu Nurofeni de bebi la 4 ore + supozitor cu eucalipt (exista si in variante pana la 1 an). O sa fie cateva nopti grele, caci saracutzul nu va dormi prea bine, deci nici voi ... uf. Vestea buna e ca trece 
Ina - bine ai revenit :) In fond si la urma urmei ai fost "deschizatoare de drumuri" ![]()
![]()
Dana - mama eroina iti zic
Imi face placere sa citesc despre voi si ma incurajezi asa, de la distanta, pentru bebe 2 :)
Lily - hmmm ... nu stiu daca vine bb2 acum, ar cam trebui sa vina uratii, am simptome (sanii cam durerosi si marii
), parca sunt mai obosita, dar inca astept. Test nu voi face decat daca imi intarzie mai mult. Ce sa zic, la serviciu acum am avut sedinte si discutau de misiuni - se prevad niste plecari interesante, in tot felul de zone pe unde nu prea am cum sa ajung: Tokyo, Lima, Africa si altele. Si as cam vrea sa ma bag si eu
Parca nu m-as risca gravida sa fiu - deci poate mai asteapta bb2 ![]()
Laurita - esti SUPERBA 
De-abia astept sa te vaz prin aprilie, sper
Cu burtan cu tot !!!
Gata, fug acasa, i-am luat cizme piticului de la reduceri
+ aparat de aerosoli hmmm de la farmacie
Va pup !
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Lorich spune:
Vai de mine..nu mai am timp...
super scurt, am citit doar cateva mesaje:
Alysh eu sunt profesoara, am experimentat toate anesteziile: la mine rahi a fost foarte nasoala, raaau..cu de toate, voma, dureri de caaap , picioarele alea paralizate, brr..; generala a fost ok, nu mi-a fost deloc rau cand m-am trezit, doar ca esti nitel ametita ; peri cea mai ok pt nastere parerea mea, nu esti amortit, nu te doare capul la mine au fost doar niste probleme cu tensiunea, in rest tot asa as face i pe mai departe... Sa-ti pov si de anestezia locala d ela dentist?
Inais este chiar tabu ce zici tu, cel putin in Romania, ca in afara, mai ales SUA lumea e altfel..am vazut filmuletele alea de pe you tube cu nasterile in piscinute de copii, asa ca nu mai vb. In schimb cu nasterea dupa ceza, ginecologi de la noi sustin sus si tare ca e extra risc de rupere a uterului, risc ce nu prea ar merita..nu stiu.
Ina78 mi-era dor de voi, sa mai scrii pe acilica
Ylari
hai nu te mai gandi la el, ca atunci va veni. Gandeste-te doar ca nu mai ai nevoie de contraceptive, restul va veni.
Pup, ma bag la nani, eu n-am timp, Robert e intr-o faza suuuper cataratoare, e peste tot, dar nu oricum, ci in locurile cele mai periculoase de peste tot..gatesc, fac pipi sau ce mai fac numai cu tensiue 17 ca in 3 secunde ecatarat pe frigider...sper sa tin mai bine pasul cu voi.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Alysh spune:
Doloress, sanatate multa lui Patrick....nasol ca tb sa asteptati atata...eu am stat o ora cu Vlad o singura data la medicul de familie si mi s-a parut cosmar. Si stiu ca asteptarile la dr sunt frecvente in strainatate, din pctul asta de vedere sunt multumita ca stau in Romania.
DanaH, ce frumos ai descris relatia copilasilor tai...ei, de-asta mi-am dorit si eu 2, macar 2
...chiar daca e mult stres, merita, zic eu, sa se aiba unul pe altul, sa se sprijine, sa se iubeasca, conteaza atat de mult. Din pacate in viata reala exista multe cazuri nefericite cu frati certareti, uraciosi...si te gandesti unde e vina. Gena? Educatia? Altceva?
Simonix, dul;ce foc Robertelu' si mosto Luxemburgu'...hmm, acolo n-am ajuns...imi dai idei
Aoleu, Lorich, ma sperii, eu oricum o sa aleg intre rahi si epidurala, o sa vb cu dr meu sa vedem ce spune. Imi pare rau ca a tb sa treci prin atatea experiente..."anestezice" 
VA PUPEZ
ALI, mami de Vlady si
19+ cu
Luca
Reallaura spune:
Mama, fetele, sunteti niste scumpe!
Va
pe toate: Ylari< Fecian, Alysh, Lily, CrinaAndreea, Mi-Bebeina, Luminel, Belleane, DOloress, Aelita, SImonix POate m-am dereglat eu unde sunt sarcinile una dupa alta, mie mi se tot pare burta imensa si ma inspaimant cu gandul ca mai sunt 3 l si cat poate sa se mai faca??..
Alysh iar sincorn 

Simonix Lima, Tokyoo, Limaaaa???
Nu care cumva sa ratezi, Moama Limaa! Succes, sper sa ajungi acolo sa vad si eu poze.
Ylari recuperare rapida mamei tale, ca tot suntem la subiectul operatii!!
Doloress sanatate lui PAtrick. Nu-mi vine sa cred ca ati luat-o de la capat
Belleane ai avut deci si rahi si rahi peri si ai preferat rahi...hmm cred ca o sa cer si eu la fel
DanaH ce frumos descrii discutiile cu alex. E asa dulce!!
Desiree nasol cu fata nasilor...ooof ce ne asteapta! - ma refer la efortul de a preveni k nu vreau sa ajungem acolo!!! Misto jucariile! Astept si eu fetitza sa iau craticioare si altele
Mirci si-a dat drumul la vorba zice de toate: pilaf, carne, cartof, ulei, porumb-pomb, ou, apica, morcov - mo-, aspirator-ato, lumina- numica, stele- tele, putza- pica de la putzica, mamica, tatica, mamaie, tataie, David- Dadi, Daria - dada, Teo,bradul- badu, codita - codi, suc-toto, luna-nuna, baubau- de la melodia aia "nu-mi e frica de baubau", pata- de la Cleopatra Stratan, perete -peete, lego - dode, bila - la mingie, bleu, verde - dede, pestii-petii, iarba- aba, kk, pipi, stie toate culorile si numara pana la 2
. Ah, si baterii, cum nu merge o jucarie, cere bateiii![]()
De vreo 3 zile imi mananca f bine, sa nu-i fie de deochi! Maine fac chiftelute la cuptor cu piure, ii place piureul cu unt..
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
27+
Ilinca Sabina
Lorich spune:
Alysh ti-am spus, asa a fost la mine si in plus doar o experienta anestezica cum zici a fost d enastere
Noapte buna mamicutelor!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Victoria_mami spune:
In primul rand: Simonix, am vazut Robert frumos foc!
Doloress, imi pare rau sa aud ca tot bolnaviori

Incearca, daca te lasa, sa-i faci baita calie, nu calda, dar nici rece, ii scade febra.
Multumim tuturor de complimente, Victoria se joaca mule cu bucataria, cat spal eu vase la ghiuveta mare, ea spala vase si legume si fructe si ce mai apuca la ghiuveta ei. Cleo, io te adopt, da' stii ca-i bai daca te joci si le lasi imprastiate, o sa-ti spuna Victoria urgent "Away", ca si mie, de altfel, daca iau ceva si nu pun la loc in secunda in care termin ![]()
Legat de nasi, e super-complicat, ea a vrut un bb, dintotdeauna, nashul nu a vrut; nasha a renuntat la a avea un copil al ei, sa-i creasca lui fetele; aseara s-a intalnit daddy cu nashul dupa servici s nashul a fost foarte clar ca daca-i sa aleaga intre nasha si fiica-sa, nasha e pa-pa...
dupa 13 ani de casnicie, dupa ce i-a crescut fetele, dupa ce a renuntat ea la atatea in 13 ani ptr. ei si acum ar renunt ala ea, no questions asked...
imi pare tare rau ptr. nasha si am impresia foarte tare ca asta e sfarsitul casniciei lor... din pacate; ei se iubesc si ei s-ar intelege, dar fata aia numai belele le face de aproape un an. Ea s-a-ncurcat cu un baiat care a si batut-o, au ordin de restrictie impotriva lui si acum EA (W., fata nasului) il cauta si a ramas gravi intentionat, gandindu-se ca asa nu le va mai sta nimeni impotriva. Asa credem noi, cel putin... om vedea ce va fi cand se va intoarce nasha din Florida. Pleaca in febr. ptr. 2 saptamani, singura...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Am vazut-o si pe Laurita si tare mib se face dor de burta de gravi cand vad atatea gravidutze frumoase...
vhhvghvvvggddftgn myghbvjyumvbn mhjuuuuvb jhnmkvjgvhbgnnnnnnnnn
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!