Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Doloress, imi pare rau sa aud de Patrick cel neastamparat bolnavior…Sanatate multa va doresc!

Jozsaerika, daca fata e sanatoasa….n-ai de ce sa-ti faci griji.

Laurita, ti-am vazut si eu burtica. Esti frumoasa, ca de obicei!

Lilly, parca mai pusesei tu link cu puzzle-urile si l-am pierdut. Am zis ca gasesc prin oras…..si n-am gasit. Sau nu stiu eu unde sa caut. Mai pui o data link-ul?

Dana H, ce frumos povestesti tu despre puisorii tai. Aia cu “ssss” mi-a placut cel mai tare, e o scumpa Odo

Crina, nici noi n-am iesit de duminica. Azi tot asa frig o fi? Ca parca macar 5 minute sa scoatem nasul afara…..

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

Ma bucur ca au mai trecut pe aici:Jozaerica, Ina78 si ca am auzit vesti de la DanaH.

DanaH:Superb descris cum incep dimineata sa misune si cum se iubesc copilasii tai. Cred ca e insa complicat cu un copilas la scoala si unul mai mic. La noi cea mica vrea exact creionul sau stiloul cu care scrie cea mare sau exact caietul/cartea. Si asa ca trebuie sa ne ascundem de ea ca sa putem scrie sau desena, picta. Sper insa ca pana la anul cand va incepe scoala sa mai creasca si Elena si sa devina mai intelegatoare.

Reallaura, Alysh: La mine avand o ceza nu m-a intrebat nimeni daca vreau sa nasc altfel. Toti au zis din prima cezariana. Si inca am fost programata si la 37 saptamani ca sa nu existe riscul unei rupturi uterine. Acum ca am aflat care e diferenta intre rahi si peri-rahi vreau sa spun ca la a 2-a mi-a fost mult mai rau decat la prima ori au fost cantitatile mai mari de anestezic sau corpul meu a reactionat mai rau fiind mai batrana cu cativa ani. Nu stiu..
Oricum Laura arati senzational.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Doloress: Sper sa-i treaca repede repede lui Patrick cel luptator viruseala. Doamne ajuta. Poti sa-i dai un supo cu nurofen CHIAR DACA este recomandat de la 2 in loc de Advil daca nu-l ia. Mai ales daca Patrick sta bine cu greutatea pentru varsta lui. Noua doctora ne-a zis ca e foarte periculoasa febra mare. Pe langa convulsii poate declansa si boli autoimune sau diabet. Asa ca ne-am invatat minte. De exemplu cand a trebuit sa ia antibiotic ii dadeam cu seringa de la Nurofen cate putin aproape juma de ml ca sa nu scuipe si incet incet il lua pe tot. O tineam de barbie si-i puneam intr-o parte in falcuta putin cate putin.

Mergi la inceput

Desiree: ce jucarii frumoase si nici prea scumpe nu-s. Cat despre nasa voastra e tare complicat. Complicat atata timp cat copila nu constientizeaza ca e viata ei. Probabil face totul ca sa pedepseasca pe cineva. Oricum e tare greu daca intra intr-un grup rau sa=l mai aduci pe calea cea buna pe copil. Cateodata este bine sa fii permisiv si ingaduitor cu copilul macar sa nu-ti ascunda anumite lucruri...sau poate ca nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

in primu rand, welcome bec dragile mamici: ina78, joserika.

despre jucariile lui Desiree, vrei sa ma infiezi? sunt cuminte, pap tot, dorm singurica, ma invatz si ordonata sa strang tot. Cat despre nasa ta si fetele ei si adolescenta, si io zic ca Belleane, ca e o perioada furtunoasa, cand incearca limitele si pretentiile de maturitate. E trist, pt tine e inca copil, care evident, are probleme de comunicare si perceptie a ceea ce e bun/rau. Si nu parintii decid ce e bun/rau, ci tre sa il lasi pe copil sa le testeze. Ei, si aici depinde de mediu, situatie, anturaj, parinti, copil.

De ex. pe mine m-au marcat divorturile din sala de tribunal. A fost f. greu sa explic vecinei de la et. 4 sa nu se casatoreasca la 18 ani (ca a divortat peste 2 ani e altceva..). Cred ca mai bine as fi luat-o cu mine sa vada cum se cearta si scuipa cei care s-au iubit candva.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salutare!

mama cat ati mai scris!!! si ce bine imi pare...asa-mi place sa citesc!!!

Doloress, imi pare tare rau de Patrick, ca iar a facut febra!!! si asa mare!!! bietul de el...mult sa-i treaca repede...si pe tine sa te tii tare...

Simonix, superbe pozele (ca de obicei)...e frumos in Luxemburg...sa va fie de bine iesirea!

DanaH, ce frumos povestesti de ispravile puilor...te admir ca faci fata la atatea greutati...felicitari!

Laura, esti frumoasa ca o vedeta de cinema...iar burtica nu e deloc prea mare, e asa cum trebuie...super!

Desiree, si tu o faci pe Victoria "mare maestru bucatar"? Vad ca-i creezi toate conditiile
Naspa faza cu fata nasilor...dar nu e nici prima nici ultima...mai rau e ca s-a apucat de droguri, cred eu...anturajul are o mare influenta negativa...poate ca au lasat-o prea libera sau poate au avut prea multa incredere in ea...oricum ar fi, trebuie sa-i fie alaturi.

Bine ai revenit Ina78!...m-am bucurat sa-l vad pe cel mai "batran" muguras din Club..foarte frumos cu ochii lui migdalati si ce bine seamana cu tati

Legat de nasteri, e adevarat ca dupa nasterea naturala te refaci mult mai repede ca dupa cezariana...chiar daca durerile sunt mai acute (daca nu faci anestezie locala)..cel putin cand am nascut eu baiatul nu stia nici dracu de epidurala si am urlat 3 ore continuu...dar dupa a fost floare la ureche...ei, la cezariana (pe care am facut-o la indicatia expresa a medicului cardiolog, deci n-aveam cum sa evit) n-am simtit nimic in timpul operatiei...dar dupa, mama-mama ce m-am mai chinuit...ma durea de muream taietura...nu puteam nici sa ma ridic din pat ca nu sufeream sa-mi incordez muschii abdominali...in spital am dormit in fund pe marginea patului ca sa ma pot ridica la nevoie la fata ca eram si singura in salon...acasa trebuia sa ma traga cinea din pat ca sa ma pot ridica...asta a durat cam o luna...cred ca si daca as mai fi putut sa fac copii, experienta asta m-ar fi determinat sa renunt la inca o nastere...

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumim de urari! Speram sa ne treaca repede

Lily nu mi-a venit CM, acusi se fac 2 saptamani de intarzaiere, insa cu alaptatul meu nu ma mira daca nu m-am dereglat de tot si n-am mai ovulat. Asa ca acum sunt total pierduta in spatiu, nu stiu cand si cum ar trebui sa incercam. O sa lasam si noi in plata Domnului. Cand o fi, o fi, nu ma mai stressez.

Dana ce frumos ai povestit de copii tai! De aceea abia astept bebe2, presimt ca o sa se iubeasca mult, al meu deja pupa orice copil de pe strada, dar apoi pe frate-su sau sora-sa.
Ce fain a nascut cumnata ta! Asa visam si eu, ma uitam la Discovery Health si visam o nastere in armonie, in muzica si pace, sa vina bebe in contact prima data cu un mediu cald si linistit, insa n-a fost sa fie. Oricum nu prea as fi avut curaj sa nasc acasa.

Eu una cred ca daca as fi avut cezariana m-as fi refacut mai repede. Dar tot natural as alege sa nasc. Cum va ziceam, am avut o taietura oribila, nu puteam sa stau jos, ma ustura si cand mergeam la baie, urlam de durere efectiv. SI a mai trebuit sa stau si imbracata si pe scaun, pentru ca Patrick a ramas 3 saptamni la spital, asa ca stateam toata ziua pe un scaun tare langa patutul lui, stateam de fapt asa pe o parte ca muream de durere. Isi mai faceau asistentele mila de mine si-mi mai aduceau nu stiu de unde un scaun mai moale, aveau doua mari si late si le dadeau la mamicile care stateau mult cu bebeii lor. Of greu a fost, cand ma gandesc ma ia cu frisoane.Eu pe toata lumea incurajez sa nasca natural, insa cand le povestesc patania mea, nu mai vrea nimeni, hahaha

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Multumim de urari! Speram sa ne treaca repede

Lily nu mi-a venit CM, acusi se fac 2 saptamani de intarzaiere, insa cu alaptatul meu nu ma mira daca nu m-am dereglat de tot si n-am mai ovulat. Asa ca acum sunt total pierduta in spatiu, nu stiu cand si cum ar trebui sa incercam. O sa lasam si noi in plata Domnului. Cand o fi, o fi, nu ma mai stressez.

Dana ce frumos ai povestit de copii tai! De aceea abia astept bebe2, presimt ca o sa se iubeasca mult, al meu deja pupa orice copil de pe strada, dar apoi pe frate-su sau sora-sa.
Ce fain a nascut cumnata ta! Asa visam si eu, ma uitam la Discovery Health si visam o nastere in armonie, in muzica si pace, sa vina bebe in contact prima data cu un mediu cald si linistit, insa n-a fost sa fie. Oricum nu prea as fi avut curaj sa nasc acasa.

Eu una cred ca daca as fi avut cezariana m-as fi refacut mai repede. Dar tot natural as alege sa nasc. Cum va ziceam, am avut o taietura oribila, nu puteam sa stau jos, ma ustura si cand mergeam la baie, urlam de durere efectiv. SI a mai trebuit sa stau si imbracata si pe scaun, pentru ca Patrick a ramas 3 saptamni la spital, asa ca stateam toata ziua pe un scaun tare langa patutul lui, stateam de fapt asa pe o parte ca muream de durere. Isi mai faceau asistentele mila de mine si-mi mai aduceau nu stiu de unde un scaun mai moale, aveau doua mari si late si le dadeau la mamicile care stateau mult cu bebeii lor. Of greu a fost, cand ma gandesc ma ia cu frisoane.Eu pe toata lumea incurajez sa nasca natural, insa cand le povestesc patania mea, nu mai vrea nimeni, hahaha

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Vai Doloress ce-ai mai patimit si tu!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

fetele!

am uitat sa va spun de o perla de a lui alex:

in ultima perioada mi s-a parut mie ca e cam nervos, cam smucit. m-am tot gandit la cauze si nu prea le-am gasit, dar am zis sa incerc sa le iau prin eliminare. asa ca am stabilit de comun acord cu el sa nu se mai uite la desene animate o vreme, pt ca a cam exagerat in ultima perioada. si a fost de acord baiatul meu.

drept urmare, acum vreo doua zile, cand mergeam cu masina, nu stiu de ce m-am suparat eu pe ei. si eram cam nervoasa. la care alexandru imi spune: "mami, cred ca nu trebuie sa te mai uiti la televizor, ca esti cam nervoasa."

prin urmare acum tv-ul nostru merge numai pe animal planet.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DanaH

fetele!

am uitat sa va spun de o perla de a lui alex:

in ultima perioada mi s-a parut mie ca e cam nervos, cam smucit. m-am tot gandit la cauze si nu prea le-am gasit, dar am zis sa incerc sa le iau prin eliminare. asa ca am stabilit de comun acord cu el sa nu se mai uite la desene animate o vreme, pt ca a cam exagerat in ultima perioada. si a fost de acord baiatul meu.

drept urmare, acum vreo doua zile, cand mergeam cu masina, nu stiu de ce m-am suparat eu pe ei. si eram cam nervoasa. la care alexandru imi spune: "mami, cred ca nu trebuie sa te mai uiti la televizor, ca esti cam nervoasa."

prin urmare acum tv-ul nostru merge numai pe animal planet.

Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)
Poze

ti-a platit cu aceeasi moneda! foarte tare!

Mergi la inceput