Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata...haideti la o ...de fapt va mai las sa dormiti putin. Si eu cred ca mai bag o tura de somnic.

Ieri am dat o tura prin Mall si i-am luat lui Vlad de la Marks& Spencer niste bluzite si de la Leonardo pantofiori. Nu stiu cand o sa le poarte pe toate, daca nu i le lasa cu eticheta lu' fra-su

Pt mamele cu fetitze, aviz si Laurita, aveau niste rochite......de vis, 140 de ron dar meritau din plin, erau atat de frumoase Eram cu sor'mea si mi-a promis ca dupa ce se va casatori "imi" va face o fetitza, si ma gandeam s-o cumpar de pe-acum.

ALI, mami de Vlady si 19+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Alysh, ce matinala esti.....numai bine ca am baut si cafeluta ta.

Lorich, ce nazdravan e Robertel...nici eu nu prea am timp, cand e treaza Delia ma acapareaza pur si simplu, nu mai pot face nimic, imi pune cartile in brate si trebuie sa-i povestesc....sau i-a mai printat tata niste foi pentru colorat si ma pune pe mine sa le colorez...

Desiree, nasol cu fata nasilor, dar si cu nasul tau....nu pot sa cred ca gandeste asa.Pana la urma i-a propus cineva sa renunte la una din ele? Nici nu-mi pot imagina ce e in sufletul nasei tale...

Laura, felicitari pentru Mirci vorbaret! Sis a ta pe unde mai e? Ce mai face Mati?

Fug sa spal vase ca e plina chiuveta...aseara n-am avut chef....

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata.

Ali ms de cafea si de info Daca afla barbatemiu, ma bate!!
Mi-bebelinaam terminat si eu papica acum, e in cuptor...Nu mai scap de el decat daca ii pun o punga de pufuleti in fata...nu sunt de acord, dar cand fac mancare e mai bine asa.
Desiree poate cine stie, va razganditi cu bb2 . Nasol cu nasul. D-aia spun eu ca in barbati nu trebuie sa ai incredere. Poate e si experienta mea care vorbeste, dar si daca ma uit in jur, acelasi lucru. Pentru mine, singura bucurie sunt copiii!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 27+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Laurita, am uitat sa-l felicit pe Mirci pt vocabularul bogat! Desteptu' nostru!
La faza cu barbatii nu sunt de acord cu voi....eu cred in dragostea vesnica si in fidelitate 100%.....si cred cu tarie!

ALI, mami de Vlady si 19+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Neata.

Ali ms de cafea si de info Daca afla barbatemiu, ma bate!!
Mi-bebelinaam terminat si eu papica acum, e in cuptor...Nu mai scap de el decat daca ii pun o punga de pufuleti in fata...nu sunt de acord, dar cand fac mancare e mai bine asa.
Desiree poate cine stie, va razganditi cu bb2 . Nasol cu nasul. D-aia spun eu ca in barbati nu trebuie sa ai incredere. Poate e si experienta mea care vorbeste, dar si daca ma uit in jur, acelasi lucru. Pentru mine, singura bucurie sunt copiii!

si eu te contrazic. Sunt multi barbati mai carpe decat femeile, cica sexul slab e femeia, HAHA. Zise cleo din bogata ei experienta cu barbatii.

Dar exista si suflet pereche, exista dragoste profonda, reala (nu se poa asa ceva fara incredere), exista respect, si sustinere reciproca.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza fetelor!
Laurita al tau e cuminte cu pufuletii, fi-mea a facut o pasiune ptr melodia Change a lui Puya si ma zapaceste, o juma de ora a stat ieri si s-a batzait dupa melodia aia. Hip-hopperitza lu' mama. Multumesc ptr urarile de sanatate.
Lorich mii de pupici, merci, incerc sa nu ma mai gandesc dar fac la fel in fiecare luna cand ma testez, sufar ca un caine...
Doloress, of ce ai mai suferit si tu... Noroc ca uitam... Patrick-utului ii urez insanatosire grabnica!
Desiree, of ce rau imi pare de nasha ta... Nasol ca trebuie sa se ajunga la de-astea. Si mai nasol ca ea a sacrificat bucuria de a avea un bebe al ei. Imi pare sincer rau...
Luminel, haide mai asa de rau te-a durut operatia? Pe mine mai rau m-a durut capul decat taietura Si este adevarat ca si eu aveam insomnii, adica vreo 4 nopti n-am putut dormi calumea. Doua dintre ele deloc. Am ajuns acasa nedormita de 48 de ore
A externat-o pe mama, abia astept sa o vad diseara, ma duce iuby acolo.
Suntem cam suparati cu casa ca de vreo 2 saptamani n-am mai scos niciun aviz. Sper sa iasa azi ala de la cfr (al doilea din 3 avize necesare de la ei)
Pupici multi fetelor!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Ali, Cleo foarte frumos ca ganditi asa! Inseamna ca traiti ceva frumos!!
La noi s-a mai dus romantismul Vineri facem 16 ani de cand suntem impreuna

Mergi la inceput

Ylari de cateva luni tot obtii la avize!! Sper sa fie ultimul de care aveti nevoie. MAma ta e bine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Buna fetele!

Vroiam sa va scriu astazi ca sunt f suparata deoarece Bogdan nu vrea cu nici un chip sa stea pe olita, dar.... din nefericire intre timp am dat peste o belea adevarata, iar acum olita mi se pare o mare tampenie. Incercam sa fac patul, Bogdan tot tragea cearceaful de pe pat, patura, pana s-a impiedicat si a cazut cu capul de calorifer. . "Normal" ca si-a spart capul si in cateva secunde era plin de sange!. L-am luat repede pe sus si m-am dus cu el la baie sa il spal cu apa rece sa vad macar daca e mare spartura sau nu, daca e cazul sa chem o ambulanta sau nu. . "Norocul" meu (daca se poate numi noroc), ca nu are decat o gaurica mica si nu a fost nevoie de vreo cusatura, ceva. S-a linistit repede, si dupa aia era mai preocupat de "mizeria" care o facusem prin baie si pe mine. Acum suntem bine, canta, danseaza si sta la mine in brate la calculator. Doamne ce sperietura am tras! Dupa ce am vazut ca e bine si ca nu e ceva grav, cred ca am tremurat jum de ora. Cred ca am imbatranit 10 ani.

Reallaura felicitari pentru micul vorbaret! Bogdan nu spune decat cateva cuvinte, cred ca mai avem ceva de asteptat!

Desiree foarte nasoala situatia cu nasa ta. Nu mi-as fi putut inchipui vreodata ca un barbat poate renunta atat de usor la sotia lui, care i-a fost alaturi atatia ani si care pot spune ca si-a trait viata numai pentru el si chiar si-a sacrificat fericirea ei. Si sotul meu are o fata din prima casnicie, inca nu e adolescenta, dar sper sa nu se ajunga vreodata aici, desi eu il am pe Bogdan, care oricum este si va fi ratiunea mea de a trai.

Mi-bebelina mi se pare destul de frig, parca as mai sta si astazi prin casa cu Bogdan, macar pana ajunge temperatura mai spre plus.

Mai vorbim, ca "nu-mi mai da voie" Bogdan sa stau la calculator

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Ali, Cleo foarte frumos ca ganditi asa! Inseamna ca traiti ceva frumos!!
La noi s-a mai dus romantismul Vineri facem 16 ani de cand suntem impreuna

romantismul cred ca se mai duce, si mi se pare firesc, dar ramane increderea si dragostea si seninatatea si bucuria de a veni acasa, si de a trai fiecare clipa minunat alaturi!
aici cred ca conteaza si ca noi semanam f. mult. Vic. e clona mea. Sau io clona lui.

Edit: CrinaAndreea, cetii patzania voastra. Uof... exact asha am patit acum 10 zile. Numai ca noi am plecam imediat la spital, ca e Bagdazar aproape. Si a avut nevoie de 2 copci.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput