Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *139*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

of ilinca, fugi cu el la vet neaparat; e clar ceva in neregula rau de tot, ca altfel nu avea de unde sa fie atata sange; urocultura v-a facut??? nu e infectie urinara??? si daca e da-i sa bea ceva inainte sa pleci cu el, lapte daca-i place, lichid sa fie, ca sa se umple vezica si sa poata sa o vada la eco; tinem pumnii pentru manole, sa se faca bine

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Tufete, aia cu taxa "pe sotz" era banc!! Doar n-ati luat-o de buna?

Oh, ba da, ba da, m-am prins io ca nu poate fi adevarat.
De aia am si trecut-o la categoria "hahaha".
Multa sanatate la Manole!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Eva mik nu vrea sa doarma...asa ca mai bantui un pic pe aici pana i se face somn.Da, taxa pe sot e o gluma.Iar linkul cu filmuletul nu il pot vedea, pentru ca mi-am schimbat hardul la laptop si nu am nu stiu ce player instalat. Si nici sonor A scapat sotul laptopul meu jos si a murit hardul. Pe el aveam o multime de documente, carti, retete toate legate de cresterea copilului si ... fotografiile cu Eva. TOATE. Dar...prin noiembrie am facut un back up. Le-am pus pe CD-uri, noroc cu patania lui Pisik. Sper totusi sa pot recupera si ce a fost facut dupa.Dupa indelungi cautari, am gasit cilindrul muzical. Dupa ce am suflat de am ametit in el, m-am asezat pe covor, cu Eva in celalalt capat, sa ne jucam. Si am rostogolit cilindrul spre ea. Si cand a ajuns in dreptul ei, fata a tresarit si s-a pus pe un plans isteric de m-am speriat si eu. Operatiunea cilindru a esuat la noi. Si ii povesteam sotului incantata ce succes a avut la voi. Si ca e o jucarie ft buna, care o sa o ajute sa mearga in 4 labe. Da' de unde!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Buna seara, cucuiete!
Totul bine pe aici? Vad ca a incetinit ritmul de scris, Ayla ce mai e prezenta si inca vreo cateva fete....ce s-a intamplat? Se vede ca au crescut ghioceii nostri si ca trebuie sa fim cu ochii doar pe ei.

Noi suntem destul de bine , cu greutatea ,cu mancarea,cu vorbitul, cu joaca, cu motricitatea...umblam peste tot, cunoastem lume noua mereu, e totul bine in putine cuvinte.Nu stiu de ce dar nu imi vine sa povestesc detaliat, ceea ce citesc pe aici e cam la fel si in cazul nostru.

Am incarcat niste fotografii mai noi si daca vreti sa ne mai vedeti, sa va mai amintiti de noi....vizionare placuta! Eu va pup pe toate si va doresc un weekend placut, iar bebeilor multa energie, cat sa va sece voua puterile .
8 luni si ceva

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Tufete, aia cu taxa "pe sotz" era banc!! Doar n-ati luat-o de buna?
Of, pisigri, ce ma sperii. Ma enerveaza ca vetul e departe, e ghetzush intre blocuri, n-am anvelope de iarna...dar o sa ma mobilizez!
Pai la eco a zis ca nu vede mai nimic fiindca n-am stiut ca trebuie sa fie nepishat Manole; a zis doar ca posibil hematom la vezica. Analizele de urina i-au iesit bine. La alea de sange aparuse numai ureea usor crescuta.
Mi-e mila de el ca de cel putin o saptamana nu mai bea apa noaptea, el care bea toata noaptea, ca-i e cald, se abtine fiindca stie ca altfel face pe el!! Abia dimineata cand ma vede cu lesa-n mana fuge si bea apa Si de unde dracu' poa sa aiba atata sange?
Acum a fost apogeul. L-am plimbat la 7 seara. I-am dat apa la 9 cu gandul ca pe la 10, cand adoarme Sophiphi, il scot la shushu. Si pe la 9.30 gresia era cu pishu rosiatic

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

seara buna, dragelor!
intru si io rapid, citii de Manole ca nu e ok, dadui o cautare pe gogu si uite ce iesi:

"PROSTATE
Les affections de la prostate sont fréquentes et se manifestent à partir de l'âge de 5 ans. Elles se caractérisent par une augmentation de volume, voire une hypertrophie.
Symptômes : Accumulation des selles dans le côlon, problèmes locomoteurs, mictions difficiles, présence de sang dans les urines et une éventuelle incontinence."

Mi se pare plauzibil, ca Manole nu mai e tinerel... saracutu, ce rau imi pare de catze!
Ilinca, pupa-l si din partea noastra, pls!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Am draci. M-am dus sa fac baie. Dau drumul la apa in cada, ma bag in cada, reusesc sa ud jumate din claia de par... Si apa care la inceput era calda in 2 minute s-a racit Ies furioasa din baie, ma plang soatzei, la care el calm: "pai asa se intampla cand e frig afara" De parca ar fi ceva normal! Si se poarta asa fiindca io m-am opus mutarii in blocul asta, ca stiam ca in blocurile din anii '60 mai sunt probleme cu caldura si apa calda. Dar nuuuu, nu poate sa recunoasca o greseala...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ilinca, eu nu vad de unde hematom la vezica, in absenta unui traumatism destul de serios. Mai e varianta litiazei, daca nisipul e destul de fin poate sa treaca neobservat intr-o vezica goala...

monica, subiectul ala e luuung si stufos...si ma enerveaza pitzi astea de 20 de ani carenu stiu pe ce lume traiesc. Deocamdata m-am enervat la subiectul deschis de popescudora, pe care o stiu de la inceputurile ei pe forum, pe care as inchide-o la fara clanta, sa scap bietul copil de asa parinti

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ilinca, ceea ce zici seamana cu ce-a avut socru-meu si la el era de vina prostata combinata cu o infectie urinara.
Poate ar trebui sa-i pui pampersi?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ana Maria si la noi cilindru e mai mult de blocat accesul in diferite locuri, copilul ii mai trage cate una din cand in cand si gata.
Dar de ce ii spuneti muzical? Al meu nu-i de la chicco, are 3 bile inauntru si e numai zornaitor.
Ce m-ai distrat!!! Si barbatu-meu se inrosise tot umfland la el. Chiar m-am ratoit la el ca se il umfla asa greu si sa mi-l dea mie. Pe masura ce-l umflam, simteam ca ma ofilesc.

Multumesc pt raspunsurile referitoare la salina. Tot nu stiu ce sa fac, dar parca n-am curajul. Plus ca 40 de minute acolo se si plictiseste. Poate il trimit pe barbatu-meu, eu cu prichindeata ne plimbam pe afara.

Si monique spunea de relaxatul la o plimbare fara copil. Eu nu pot si nu pot si nu pot. Parca mi-ar lipsi ceva, ma simt incompleta. Pt mine e relaxanta si plimbarea cu Keutu in carucior, parca nici n-ar fi cu mine. Ca sa se uite la mine trebuie sa-l strig de cel putin 5 ori, se uita dupa fiecare om, fiecare masina, vorba lui barbatu-meu, o batrana curioasa de la piata e nimic pe langa el.

Si apropo, ziua daca apuc sa va citesc asa pe furis e mare lucru. Nu mai pot pt ca e in continua miscare si pt ca imi inchide capacul la laptop. E un fel de "uite-te aici la mine, nu aiurea"!

Cati, sper sa rezolvati ceva discutand, dar indiferent de cum decurge discutia tatal trebuie sa aiba program de stat cu copilul. La noi cand vine de la serviciu ia copilul in primire pana pregatesc mancare, apoi ne jucam toti. Sambata dimineata iar e randul lui ca sa pot face treaba. Are de ales, ori face el curat, gatit, spalat, ori sta cu copilul. Preferea sa stea cu copilul. La pranz pica lat, adoarme inaintea copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Pisigri, ca stiu ca tu citesti si alte subiecte ale forumului. Ai citit cel cu amanta? Ma gandeam prin cate am trecut eu la aproape varsta ei, si la ce ii sta ei capul la 22 de ani.
Cam multe nu-i asa?

Tufetele, dar linkul ce l-am dat cu broasca testoasa care gemea in timpul unui orgasm, chiar nu a vrut sa-l vada nimeni?
Si nici ca se impune taxa pe sot/sotie?

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

eu am citit si vazut filmuletul, dar fara sonor ca dorm astia micii ai mei. mi-am dat seama si fara sonor ce era pe capul broscoiului
maine bag si sonor.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

Mergi la inceput