Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *139*
Raspunsuri - Pagina 14
pisigri spune:
Vai, Monica, nu-mi spune...am vazut acum citeva saptamini la o emisiune de-aia cu tatuatori un cuplu care a venit ca el sa isi tatueze chipul bebelusului lor, mort la 4 luni de SMSS. Am plecat sa vad cum doarme Pisilinca, daca e ok...
Am vazut un film pe HBO f dragut, ma rog, un copilut parasit care sustine ca e de pe Marte, nu stiu cum se cheama...iar am luat-o pe Pisilinca in pat cu noi desi nu se trezise inca...
Mai vad/aud/citesc drame de-astea... si de fiecare data simt ca nu as mai putea trai daca i s-ar intimpla ei ceva. Nu inteleg cum as putea sa trec peste asta, cum as putea sa imi amintesc tot fara sa mor, si nu stiu cum as putea sa uit cit sa traiesc. Atitea gesturi, expresii, obiceiuri, mici tabieturi pe care le are ceva, spaimele ei, lucrurile care o fac sa rida in hohote...sint atitea...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
anamariame spune:
Buna seara!Eva e mofturici ca am amanat-o suficient cat sa recuperez vreo 2 capitole, asa ca nu stiu cat o sa ma lase sa scriu, ca am muuulte de spus.Le iau si eu intr-o ordine pur intamplatoare, oricum nu am retinut tot, dar vorba cuiva de pe-aici, eu in gand am raspuns la toata lumea
Aris, daca vii la Iasi, fac tot posibilul si vin si eu. Mi-ar placea tare mult sa ne cunoastem, si uite ca impreuna cu mababei si pisigri, facem si noi o minigasca la o miniintalnire.Ayla, eu savurez absolut ce scrii tu, din carti sau nu. La sfaturi legate de bb, ma refer. Asa ca eu as aprecia in mod deosebit daca ai acorda ceva timp unor rezumate din cartile citite de tine. Am aprins si eu o lumanare, si de acum o sa o fac mai des, promit!
Ma mustra si pe mine constiinta, in moduri diferite fata de cum va sacaie a voastra pe voi, dar tot nasol e. Eva e inca relativ cumintica, se deplaseaza dar pe distante mici si pe sistemul fund-burta-fund, asa ca mai am ceva timp sa pierd, ba pe net, ba pe la bucatarie, ba rasfoind o carte. Si ma tot gandesc ca nu o stimulez suficient. Intr-o zi am petrecut mai mult timp CU EA decat de obicei, si ori am luat-o eu razna, ori am invatat-o sa arate telefonul si ursuletul
De cand nu v-am mai scris, am inregistrat prima cazatura din pat
, in totalitate din vina mea, asta e, creste fata. Nu va ganditi ca nu mi s-au inmuiat genunchii si ca nu mi-a batut inima intr-un ritm record vreo 30 min dup-aia!Cu AP-ul, nici eu nu-s lamurita inca pe deplin, dar studiez. In cele din urma oricum fac cum imi trece mie prin cap, oricat as citi. Important e sa fiu eu lamurita ca e decizia cea mai buna pentru copilul meu. Eu, spre deosebire de Aris, vreau sa fiu eu-mama, ca doar EU, in raport cu Eva, mi se pare ceva abstract si insuficient.Am citit, de la linkul postat de pisigri, o poveste a nasterii superba, exact asa cum mi-as fi dorit si eu, daca ...Ilinca, ce-mi facusi, ca eu sunt intr-un program intens de economisire, dar musai trebuie sa imi iau si eu niste produse de machiat, mai ales ca stocul trebuie refacut. Nu v-am spus, dar in fiecare dimineata, eu ma machiez impreuna cu Eva. Mai exact, tin toate produsele intr-un saculet, ea le scoate unul cate unul, eu le intind pe fata (mea). Sigur ca multe au sfarsit aruncate, prin urmare fardul l-am gasit pe covor/parchet/manute/haine/ochi/etcDeci, tinand cont ca nu mai are fata mea cu ce se "machia", musai sa fac si eu o comanda. Brazelton a sosit, astept cu nerabdare sa bag gandacul la somn, sa rasfoiesc si eu cartea. Daca vin si eu la Bucuresti, va intalniti si cu mine? Nu vin cu Eva decat daca mergem in Bulgaria la mare, asta undeva in iulie.Hai ca fata e tot cuminte, dar eu ma tem sa nu pierd ce am scris, si dau send. Sa aveti ce citi maine dimineata la cafea. Revin oricum.Aaaa, inca ceva. A cazut Eva, v-am spus, a plans cam un minut, am linistit-o, iar la 3-4 minute de la intamplare, intra taica su pe usa. Si s-a pus fata pe un bocet, ziceai ca-i sfarsitul lumii. Era ca si cum ii povestea si lui ce a patit ea, sa primeasca o dubla consolare, ca a mea nu i-a fost suficienta.Si...eu merg la birou aproape zilnic(3-4-5 h). De cand era Eva mica, nu ca acum ar fi tare mare. Dar...sunt atat de dezamagita cand vin acasa. Intind bratele sa vina la mine si ea se intoarce si o strange cu dragoste pe tanti care sta cu ea. E o verisoara de-a mamei mele, prietena foarte buna cu mine (ei ii spuneam tot ce nu ii spuneam mamei cand eram mai mica), am incredere foarte mare in ea, si ma bucura faptul ca Eva o iubeste. Dar de ce nu vine la mine in brate cand ajung acasa? M-as topi sa o vad plina de incantare cand sosesc, dar de unde!!! 

Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Ilinca_M. spune:
Si eu am strigat o data la Manole si a plans Sophiphi cu lacrimi cat boabele de fasole...Teribil ce-l mai iubeste pe pampalau care, apropo, a luat-o raznacu rinichii/vezica ce stiu io ce. El care era scos de 3 ori/zi si rezista fara pishu de la 6 seara la 10 dimineatza, acum nu rezista mai mult de 3-4 ore. De 3 zile il scot de 6-7 ori pe zi. Ieri dimineatza la 6.30 eram cu el afara. Azi: la 6 fara 15, pe bezna si ger, asta dupa ce a avut un "accident" pe la 2 noaptea. Si acum nu mai face zeci de pishi la fiecare copac ci unul mare cand e scos, iar dupa aia doar picuri de sange. Am dat degeaba bulioanele la vet. Pisigri, tu ce zici de treaba asta? Are vreo sansa sa-si revina sau va ramane pe veci un mosh care se scapa pe el?...
Cu salata orientala, daca n-o vrei de regim: cartofi fierti, oua, castraveti in otzet, ridichi, ardei roshu, ceapa (de preferintza verde), masline, ulei de masline, otzet. Iese ceva de vis
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
dyana27 spune:
monica... eu nu am putere sa ma uit la pozele fetitei

; stiu ca nu rezist la asa ceva, si ultima data cand intamplator am dat peste o prezentare de genul asta pe youtube... mi-a venit rau, abia am ajuns la bucatarie sa beau ceva rece... si mai eram si singura cu mutzu acasa, noroc ca el dormea; deci eu nu pot s arezist sa aud, dar sa mai si vad

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
anamariame spune:
Doamne cat am scris in mesajul precedent! Ma scuzati! Acum urmeaza partea a II-a
Sunt intr-o stare relativ buna, dar ma distrug efectiv drame auzite sau citite. De multe ori incerc sa imi creez un scut, sa nu mai sufar atat. E greu, imi curg lacrimele siroaie numai cand imi amintesc diferite cazuri si e imposibil ca mama sa nu iti pui intrebarea: daca, Doamne fereste...ma cutremur la propriu si imi strang puiul in brate cat de strans pot, ma rog la Dumnezeu sa mi-l apere de tot ce-i rau, si daca e sa sufere cineva, sa sufar eu, nu puiul meu drag!!!

Hai ca daca ma mai gandesc mult la asta, imi schimb starea...Duminica am dormit la pranz la mama, cu Eva. Motanul meu e la ei acum, si nu a suportat-o niciodata pe Eva, i-a fost tot timpul frica de ea. Dar duminica Eva dormea in pat, iar el in sifonier. S-a trezit primul si a venit la ea si a mirosit-o, a prins-o linistita. A mirosit vreo 5 min si a vrut sa se intinda intre noi doua la somn, dar s-a razgandit si a plecat. Si cand s-a trezit Eva, a venit la ea si a mangaiat-o cu boticul si cu coada. Lui ii era frica pentru ca nu reusise sa isi dea seama care era exact treaba cu ea. Si acum is prieteni buni! Eva il mangaie cu doua degete (nu intrebati de ce doar cu 2 degete
) si el o atinge cu coada. Is haoisi rau!Chiar, bbii vostri nu apuca tot cu 2 degete? Eva e foarte tacticoasa cand prinde ea finut intre degetele o bucatica de paine sau portocala si o duce la gurita. Aaa, si scame de pe jos, la fel!!!Ana-Maria, mami de
Ayla21 spune:
Pisigri, ca stiu ca tu citesti si alte subiecte ale forumului. Ai citit cel cu amanta? Ma gandeam prin cate am trecut eu la aproape varsta ei, si la ce ii sta ei capul la 22 de ani.
Cam multe nu-i asa?
Tufetele, dar linkul ce l-am dat cu broasca testoasa care gemea in timpul unui orgasm, chiar nu a vrut sa-l vada nimeni?
Si nici ca se impune taxa pe sot/sotie?
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
anamariame spune:
Off, am uitat iar ceva. Monnvas, citisem de foarte mult timp articolul ala cu rusinea, si mi-a ramas intiparit in minte. Sa ma vezi cum sar la cine indrazneste sa ii spuna Evei ca "nu-i cuminte fetita"!Ma duc sa incalzesc mancarea, vine sotul rupt si eu stau pe forum. Noroc ca-i facuta, altfel era jale.Poate reusesc sa mai intru mai tarziu.Pana atunci,
Ana-Maria, mami de
pisigri spune:
Ilinca, io zic ca e nasoala treaba
.
Singele ala nu stiu de unde e, dar vetul ar tb sa stie. i-a facut analize pipi, singe? Eco? Ce a reiesit?
Sa faca des ar fi una, poate are pb cu prostata, ca la oameni, dar singerarea aia nu e buna deloc.
multam de ingrediente, o las pe miine ca nu am "di tati' acuma...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Tufetele, dar linkul ce l-am dat cu broasca testoasa care gemea in timpul unui orgasm, chiar nu a vrut sa-l vada nimeni? ![]() Si nici ca se impune taxa pe sot/sotie? ![]() |
ah, bine ca mi-ai adus aminte:::

; este total broscoiul ala!!!

; sa mai zica cineva ceva de broascoi ca sunt blegi.... ca le dau filmuletul direct... sa le sara gelozia pe ochi

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni

PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
Ilinca_M. spune:
Tufete, aia cu taxa "pe sotz" era banc!! Doar n-ati luat-o de buna?
Of, pisigri, ce ma sperii
. Ma enerveaza ca vetul e departe, e ghetzush intre blocuri, n-am anvelope de iarna...dar o sa ma mobilizez!
Pai la eco a zis ca nu vede mai nimic fiindca n-am stiut ca trebuie sa fie nepishat Manole; a zis doar ca posibil hematom la vezica. Analizele de urina i-au iesit bine. La alea de sange aparuse numai ureea usor crescuta.
Mi-e mila de el ca de cel putin o saptamana nu mai bea apa noaptea, el care bea toata noaptea, ca-i e cald, se abtine fiindca stie ca altfel face pe el!! Abia dimineata cand ma vede cu lesa-n mana fuge si bea apa
Si de unde dracu' poa sa aiba atata sange?
Acum a fost apogeul. L-am plimbat la 7 seara. I-am dat apa la 9 cu gandul ca pe la 10, cand adoarme Sophiphi, il scot la shushu. Si pe la 9.30 gresia era cu pishu rosiatic

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni