Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *54*
Raspunsuri - Pagina 7
uve_got_mail spune:
Si Sarah isi roade manutele si orice prinde baga in gura, o dor gingiile, saliveaza ingrozitor; eu ii mai dau noaptea cu Calgel cand urla de durere, acum cand ii dau biberonul prinde tetina si o roade si incepe sa planga, intai trebuie sa o calmez....
mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2863553040104955882JsCEaJ
techila spune:
monica, si eu eram rupta in doua de spate, ma ridicam din pat asa...pe-o parte (ca in perioada sarcinii), medica de familie mi-a recomandat masaj si maaaare dreptate a avut. acum merg o data pe saptamana (si abia astept pt ca e cam singura mea iesire din casa) si ma repara don'soara Cami (foarte draguta, tanara si priceputa)intr-un mare fel. plus cand intru in cabinet acolo sunt singura si stiu ca juma' de ora e numai pt mine. chiar e minunat, cam singura ocazie de relaxare perioada asta deprimanta. e adevarat ca pt tine e departe unde fac eu, dar poate gasesti undeva aproape de tine...
vroiam sa mai zic ceva...am uitat
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
madalina84 spune:
UVE_GOT_MAIL ti-am vazut scumpica,e o frumoasa mi-a placut rochita ei roz si poza in care se uita la broasca
MONICA exact cum a spus si Techila poate gasesti un centru ceva prin apropiere sa faci masaj sau chiar sa vina acasa daca nu poti tu sa ajungi.Eu am o prietena care vine acasa si imi face si dau 20 ron pt o ora,presupun ca in bucuresti e mai scump dar merita crede-ma
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina84 UVE_GOT_MAIL ti-am vazut scumpica,e o frumoasa mi-a placut rochita ei roz si poza in care se uita la broasca MONICA exact cum a spus si Techila poate gasesti un centru ceva prin apropiere sa faci masaj sau chiar sa vina acasa daca nu poti tu sa ajungi.Eu am o prietena care vine acasa si imi face si dau 20 ron pt o ora,presupun ca in bucuresti e mai scump dar merita crede-ma D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI BOTEZ IRINEL o perioada din viata mea Rasplata a sosit |
Multumim, frumoasa mamica!
Irinelu' grasunelu'!
http://family.webshots.com/photo/2143370030104955882aauRPk
moni_iulia spune:
Buna!
Uraaaaaaaaaaa!Baietelul meu iubit nu mai are nimic la inimioara,e sanatos tun!
Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze
liliac1 spune:
Sal'tare si de la noi!
La si eu azi niste si niste ca doar face flacaul meu 3 lunite.
Si La Multe Lunite Karolina, Razvan si Mattia Va cu mare drag si pe voi si pe mamicile voastre!
Luto sa stii ca te inteleg f bine. Eu de cand tot forumesc am avut cateva pauze luuuungi. Simteam ca si tine, ca ceva nu-i in ordine. Am revenit de cate ori am simtit nevoia. Eu te si ori de cate ori simti ca vrei sa ne spui ceva, te asteptam
sa nu ma uiti cand vii sa-l botezi pe David
crystina Galatiul nu e fff mare dar eu stau la margine Adicatilea cum vii dinspre Braila te impiedici in blocul meu. Fac recensamant la cei ce intra in oras si cei ce ies. Daca stii unde-i "Om bogat, om sarac" ei, eu stau chiar la blocul din spate. Poate cand vii "acasa" punem de-o cafeluta ceva.
suede Lasa baiatul in pace ca n-are nimic. Pur si simplu descopera. Nu mai puneti diagnostice inchipuite sau date prin telefon. Trebuie sa intelege ca si copilasii nostri au personalitate si pana nu descopera n-o sa cunoasca. Acum e in perioada in care si-a dat seama ca are manute si ca pot folosi la ceva. Si-al meu parca ar avea manutele date cu miere, asa si le mai suge si si le roade si e fericit nevoie mare iar la controlul medical era f bine. Fara stomatite sau alte chestii de genul asta.
techila ce fain ca te duci la masaj. Deci ai luat bebeii cu tine. Si cred ca au fost si f cumintei. De fapt...am zis eu bine ca ei deja au grija unul de altul asa ca tu nu mai ai asa multe griji
mada sa-ti fie de bine cura de shopping!!!
Selenica felicitari pentru evolutia ursulicei!!!
Eu ma pregatesc sa ies din casa si ma simt atat de fericita ca o sa dau ochii cu "uameni" vb techilei asa ca ma duc sa ma varuiesc pe fata ca sa arat si eu a "uom".
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui Danuta1979 Stiti ca in weekend se face ff frig, nu? Minus 25 in tara, minus 14-16 in Bucuresti...parca asa am inteles. Si noi vrem sa mergem la munte pe Valea Prahovei:)) |
Si noi avem botezul duminica. Dar daca suntem sanatosi nu mai conteaza nimic.E una dintre cele mai fericite zile ale mele.
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui moni_iulia Buna! Uraaaaaaaaaaa!Baietelul meu iubit nu mai are nimic la inimioara,e sanatos tun! Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009) Romania- The land of choice Poze |
Ma bucur ca ati scapat de grija!
http://family.webshots.com/photo/2143370030104955882aauRPk
techila spune:
citat din mesajul lui moni_iulia Buna! Uraaaaaaaaaaa!Baietelul meu iubit nu mai are nimic la inimioara,e sanatos tun! Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009) Romania- The land of choice Poze |
BRAVOOOOO!!!!!
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia