Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *54*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Selenico, dar cine sta in casuta frumoasa, cu gradina si balansoar in curte? E valabil si pentru Techiluta, ce daca stati departe de oras, aveti casute frumoase, sunteti mult mai norocoase decat astea ca noi de "printre blocuri"!
Doro, poti trimite cateva poze pe mailul comun, ca e mai simplu. Sau poti sa-ti faci un album de poze pe picassa sau webshots dar e un pic mai complicat si iti ia mai mult timp.
Monica, copilasii sunt bine, poate chiar prea bine in cazul lui Andrei! Pe mine ma termina cu energia lui, aseara m-a luat plansul ca nu stiam cum sa il mai potolesc. Cat i-am calcat eu o camasa sotului, el a luat un tub de crema de dat la fundulet si a desenat cu crema tot patul, pe cearceaf, apoi pe oglinda si noptiera. Si pe urma si-a dat cu crema pe toata fata, in strat gros! Si dupa aia a venit razand la mine, imi arata fata si vroia sa ma pupe! Si muuulte, multe altele a mai facut, numai aseara!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Si io care credeam ca m-ati uitaaaat. Moni si mai ales Selenica...io sunt cam instabila in perioada asta si mi-au dat lacrimile ca v-ati gandit la mine. De...daca n-am facut la timp baby blue...Incerc sa pun poze pe mail-ul comun, daca oi mai sti adresa..

Pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Nu mai stiu adresa si parola..Senila, deh! Astept un mesaj privat de la una dintre voi si jur ca pun poze acuma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Offff, ce ma enerveaza pediatrii astia, cum le stiu ei pe toate, telepatic la telefon....grrrrrrrr....si al meu a zis ca nu are nimic copila, sa stau linistita si sa ii dau panadol si dc nu trece pana maine vine sa o vada, dar e convins ca e o "muceala, mai ales ca a fost sotul bolnav"...na, cum a ghicit el din prima!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Doro, ti-am trimis eu PM.
Alex, multa sanatate micutei!
Eu am putina treaba pe afara, asa ca va las. O sa incerc sa nu mai lipsesc mult de pe forum!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor,

La Multi Ani sarbatoritilor de azi!

Va salut si eu pe fuga..mai, ce de incuscriri pe aici si cat de mult puteti sa scrieti. Am vazut multi puiuti frumosi tare

Noi suntem tare maraite, dintii astia ne omoara. Ruby a avut primul dintisor la trei luni si cred ca mai sunt vreo 3-4 pe drum.

Raluk, te rog zi-mi si mie ce zice ceva medicul tau de canini...cred ca si lui Ruby ii ies caninii si am inteles ca dor extraordinar de tare.

Liliana, vroiam sa te intreb de mult, unde stai mamico in Galati?

Am fugit..azi facem curatenie, eu aspir, iar Ruby imi face galerie

Pupam toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Alex o pupam pe Alessia,sa-i treaca febra.
Nu vezi ce telepati sunt toti,te doare mintea...Noi ne agitam de nu mai putem si ei dau un diagnostic prin telefon..
Ce sa mai zic...nu ne ramane decat sa asteptam!

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Offff, ce ma enerveaza pediatrii astia, cum le stiu ei pe toate, telepatic la telefon....grrrrrrrr....si al meu a zis ca nu are nimic copila, sa stau linistita si sa ii dau panadol si dc nu trece pana maine vine sa o vada, dar e convins ca e o "muceala, mai ales ca a fost sotul bolnav"...na, cum a ghicit el din prima!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Pentru voi:

http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Buna si de la mine dupa ceva timp!!!
Mi-e tare dor de voi si cred ca si eu sunt intr-o mica depresie, mai ales ca e si vremea urata si mi-a fost teama sa ies cu Sarah din casa, nu am mai iesit de o saptamana...mi-e dor de oameni si de prietene, mi-e dor de sotul meu, de parinti si chiar si de soacra...eu dorm cu cea mica iar el in alta camera; mi-e dor de cumparaturi, de galagie, de soare, de un concediu. Mi-e tare draga fetita mea, dar e greu sa fii bine dispusa tot timpul, ziua si noaptea suntem doar noi doua De-abia astept caldura si sa iesim afara toata ziua; acum singura plimbare, cand e mai bine afara e pana la piata, la Minis pt cunoscatoare sa iau morcovi

In alta ordine de idei suntem bine, cea mica doarme noaptea de la 10, 11 pana dimineata la 8, in timpul zilei doarme la 2 ore cate o juma de ora, leganata, e drept. Nu mai are colici, coincidenta sau nu, eu am inceput sa ii dau suc de morcovi de o saptamana si nu mai are nici o crampa - recunosc ca pediatra mi-a spus ca e mult prea devreme, dar daca am vazut ca ii face bine, continuam pana la 4 luni cand o sa mai vedem ce mancam. Are cam 65oo si 64 de cm la 3luni jumatate. Fetita mea s-a obisnuit plimbata si sa ma vada langa ea tot timpul, deci, eu nu mai pot nici sa merg la baie, o mai tin in marsupiu si in casa. Nu stiu ce are noaptea, isi freaca capsorul de perna in somn de ma dispera(eu nu pot dormi de grija) - nu stiu din ce cauza, la urechiuse nu are nimic. I-am facut eco la sold, ca asa era procedura la CMU si mi-au zis sa ii pun doi pampersi si sa refac eco peste o luna, probabil ca nu are nimic. A descoperit mandra ca stie sa tipe si da-i
Imi pare rau ca nu sunt mai activa, mi-e dor de voi si uneori mai citesc si din urma; am vazut poze frumoase de bebei superbi

mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2863553040104955882JsCEaJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Monica de ce nu-ti iei un sling? eu as vrea sa comand unul zilele astea, vroiam doar sa ma consult cu sotz asupra culorilor, ca sa nu gaseasca scuze sa nu-l foloseasca si el ca marsupiul nostru e pana la 7.5 kg si in curand nu ne mai incadram...plus ca si mie mi-a rupt spatele de fiecare data cand am iesit cu el....

Cristina asa este cu casuta, ca doar astea au fost si considerentele pt care n-am dat aceiasi bani pe un apart in oras, dar uite ca sunt si dezavantaje destul de mari...bine, daca as fi condus eu probabil ar fi fost altfel, m-as mai fi dus si prin oras, dar daca-s toanta si mi-am luat carnetul de sofer degeaba, ce sa fac?

si am uitat sa va zic ce era mai important!! azi s-a intors si urrsuletul meu de pe spate pe burta !! ma rog, nu chiar de tot, partea de sus ii ramasese intr-o parte asa, ca ii ramasese mana dedesubt, dar e un inceput...si dup-aia am pus-o la loc si s-a mai intors o data

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

CRISTINA sa treaca suparare si sa ne "vedem" mai des...hai nu ne parasiti toate
DORO bine ai revenit,ma bucur ca Sara e bine si o fetita cuminte
LILIANA ma tin sa-ti spun ca tare mi-a placut cum i-ai explicat uneia dintre fete,etapele descoperiri de manuta,pumn la bebelusi
MONICA sper sa nu fie nimic grav cu spatele,cred ca iti trebuie o sedinta de masaj asa cum a facut TECHILA
Eu trebuie sa ma duc,pentru ultima oara,la primarie sa-mi iau indemnizatia si nu am nici un chef,ca ii dau pe toti asa cum ii iau si mai raman si datoare pe langa.Cred ca am uitat sa va spun ca am fost in mall la si am dat 5 mil pe 3 bluze si 2 perechi de blugi,a si o jucarie la pitic ca doar nu puteam sa ma intorc cu mana goala la el.Deci sunt reduceri si de 70% dar tot mi se par preturile mari

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput