Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *54*
Raspunsuri - Pagina 8
Danuta1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_iulia Buna! Uraaaaaaaaaaa!Baietelul meu iubit nu mai are nimic la inimioara,e sanatos tun! Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009) Romania- The land of choice Poze |
Felicitari! Sa dea DD sa fie sanatos tun toata viata!
Petrecere frumoasa la botez!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
madalina84 spune:
MONI_IULIA felicitari sa dea D-zeu sa nu mai aiba nici o problema toata viata
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
vik-cj spune:
fetele iarasi la amiaza dar efectiv a zburat timpul pina acum...
Deci..LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi! Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
Mai apoi...Techila ..dupa studii indelungate si "interogat" mamarutza si al sau tata s-a decis ca mai vrem un Stefan in familie...ca doi nu ne ajung. Asa ca l-am adjudecat pe Stefan...(desi tot tragem cu ochiul si la fratele sau...ca amindoi is tare dulci )...dar nah..sa stii ce ramine pentru Alessia lui Alex sau alte doritoare
Vad ca se reactiveza fetele...mai apar din cind in cind pe forum...Cristina..vai ce pofta mi-ai facut de chec!
Eu cred ca voi proceda ca si Luto...mai rarutz pe forum desi tare mult imi lipsiti cand nu pot intra, ca am de lucru mult si dead line-ul e aproape. Si..apropos de ce va plangeati fetelor..eu ma plang de al meu sef si de colegi...ca nu ma simt deloc in concediu de ingrijire al copilului pentru ca tot timpul am ceva de facut .
Ieri am incercat o lingurita de suc de morcov...m-am distrat de numa...mai mai ar fi mancat mamarutza linguritza asa i-a placut. Azi incercam suc de mar copt..sa vedem cum vom reactiona.
Mada...sa le porti sanatoasa hainutele...
Si la Cluj sunt reduceri DAR eu am iesit saptamina trecuta joi cica la shoping sa imi iau ceva de ziua mea...si am luat o groaza de haine mamarutzei iar mie mi-am luat ...o oja! No comment. Deci am decis ca mai bine nu ma mai duc ca tot la magazine de copii trag
Acum va , ma duc sa gatesc si eu ceva...
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
madalina84 spune:
VIK_CJ daca ai sti ce bine te inteleg si eu tot timpul ajung numai in magazinele de copii dar marti mi-am repetat "azi e ziua mea,azi e ziu mea" adica o sa-mi cumpar doar pt mine caci deja nu mai am unde sa pun hainutele lui si crede-ma ca am haine pana la varsta de 2 ani.Am o prietena care in fiecare sapt ii cumpara cate ceva,sapt asta ia luat blugi si un body iar de sora-mea nu mai zic.
Fetelor dar astia la machiaje nu fac reduceri??
LILIANA(totusi mie imi place mai mult sa-ti zic liliac) sper sa-ti priasca iesirea
Ma duc sa vad pozele lui DORO si revin
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
suede spune:
Uve de cand nu te-am mai vazut!
Astfel de sentimente am si eu cateodata,dar hai ca nu mai e mult si vine primavara si ne vedem in parc la IOR .
Am vazut-o si pe papusica ta,e o dulce .
Liliana sincer nici eu nu sunt de acord cu diagnosticul prin telefon.Ideea este ca ceva are la gingie.Daca pana luni nu-i trece cu miraculoasa glicerina,ma duc la ea sa vad ce are.
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Pentru voi:
http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp
selen80 spune:
felicitari Moni pt vestea buna!
uf, cand sa ma duc si eu sa-mi fac ceva de papica, m-a sunat o colega, si ea insracinata si am vorbit vreo ora cu ea...mi-a prins bine insa convrobirea...cu putin exercitiu, mi-am imaginat si eu ca-s la birou, in pauza de masa ....intre timp s-a trezit si pitica...e tare fericita ca se tot intoarce pe burtica si rade si tipa si vorbeste
acum chair trebuie sa ma duc sa-mi fac ceva...nu stiu ce...
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
madalina84 spune:
DORO ce scumpete de fetita ai,imi place rochita ei.Si cea mare e o frumoasa...de fapt toate trei
MAMI_SI_PISA ti-am vazut si mandretea ta de baiat,are niste ochii superbi,imi place poza in care zambeste
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
suede spune:
Moni ma bucur sa aud ca Tudorita este bine.
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Pentru voi:
http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp
madalina84 spune:
DORO ce scumpete de fetita ai,imi place rochita ei.Si cea mare e o frumoasa...de fapt toate trei
MAMI_SI_PISA ti-am vazut si mandretea ta de baiat,are niste ochii superbi,imi place poza in care zambeste
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
madalina84 spune:
Deci vad ca si lui SELENE ii merge forumul ca si mie
Sa ai pofta SELENE si pentru Ebru
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL