Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 9
oanaiacovita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Oana mi-ai placut mult in sedinta foto de la 33+ saptamani! A crescut bine burtica! ![]() Mami de Luca again ~ Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!! |
Multumesc.
Oana
35+
Eric Nicholas
AMR 4+(sau mai putin)

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
child spune:
OANA, doar a incercat sa dea party, nu a avut cu cine, l-am potolit cu niste mangaieri.
Si eu mai schimb semnatura cu o zi inainte, imi face bine la psihic ![]()
33+ 
oanaiacovita spune:
Uite aici, Roxana. E cam maricica pentru geanta, dar cred ca se gasesc si mai micute.
Oana
35+
Eric Nicholas
AMR 4+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
ah da oana acum stiu de care e, intr.adevar una mai mica e mai buna pt geanta , merci
child eu imi schimb semnatura cu o saptamana inainte :)))
roxana
30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
child spune:
Dragelor, eu ma retrag, ma pregatesc sa plec la cursul de mamici, azi avem ora de pediatrie la care trebuie sa vina si taticii
. No, acum sa-l vedem pe tati cum schimba pampersul ![]()
Va pup, sa fiti cuminti 
33+ 
dayanara spune:
ah apropo de orele prenatale, noi pe 10 februarie avem ore cu taticii :)
si moasa , inainte de ziua asta, ne intreaba cam ce am vrea noi de la soti, cadouri in spital, cum am vrea sa se poarte, sa ne dea masaje si ea isi noteaza si pe 10 le spune chestiile astea indirect, ca si cum vin de la ea si ca asa trebuie sa procedez :))) si le zice vreo 2 si despre soacrele noastre 
roxana
30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Roxi am luat cosulete de plastic, de la produse de menaj, pana la urma. Mi-am zis ca le pot folosi si-n alte scopuri dupa ce nu voi mai pune lucrusoarele minuscule ale bebelinei in ele.
Ce dragut ceea ce fac moasele la cursuri!!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
babyangel spune:
Cireshka eu nu prea cred sa aiba legatura cu cezariana problema micutului....Mai ales la cezarienele facute dupa declansarea naturala a travalilui si bebe e pregatit pentru noua lume. Am citit in schimb ca la cezarienele programate, fara sa se declanseze natural procesul, bebe ar fi usor traumatizat, pt. ca el nu e pregatit sa iasa, dar nicidecum ca ar avea probleme de sanatate din cauza asta..
Nu stiu ce sa zic!
Kossir iti admiram si eu lucrusoarele, si m-am uitat la termometru unde scrie mare 5 SECONDS, si eu ma bucuram ca al meu e super cool la 10 secunde
Asta e! Si ce de paturici frumoase ai pt Sofia
. Trebuie neaparat sa mai cumpar si eu o paturica subtirica !
Andira e ciudat ce "incurajari" primeai tocmai de la peroane apropiate...
Important e ca ai reusit sa fii tare, si la 27 ani, uite ce minuni ai reusit sa faci
3 copilasi

Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 34 saptamani
AMR 6+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
Bumbitza spune:
Am lipsit un pic si n-am apucat sa recuperez decat pe sarite![]()
Eu sunt disperata cu toaletele publice, in special cele de spital
Imi voi lua la mine servetele de bucatarie (ca-s mai late si acopera bine colacul) si spirt. Ma-ntreb daca spray-urile alea antibacteriene Touch sau Protex dezinfecteaza mai bine (scrie pe ele ca 99% toate bacteriile inclusiv de pe colacul toaletei) - mi se par mai practice decat sa iau pompitza dupa mine.
Dayanara, eu n-as rezista atata vreme sa nu le spun alor mei vestea cea mare...esti f tare ca poti face asta, e decizia ta
pe mine cred ca nu m-ar ierta mama daca as face asta ![]()
Child, a mea are zile in care e f f linistita si misca f finutz. Eu sunt obisnuita sa faca valuri in burta si sa isi gaseasca niste pozitii incordate de merg prin casa cu mana pe burta. Prima data l-am pus pe ta-su s-o trezeasca (ca eu m-am rugat ore bune de ea) si a functionat, asa ca mi-am zis ca mai are si ea micutza zile si zile si cand e asa cumintica sa o las in pace
Plus ca ei tot cresc si nu mai au loc in burtoi sa faca tumbe ca pana acum.
Nu stiu daca mai intru in seara asta, ma duc la epilat si apoi le fac o vizita alor mei. Asa ca s-aveti o seara frumoasa si lipsita de greturi, arsuri, dureri de oase, contractii si alte neplaceri specifice

29+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!
nibi_niki spune:
oana iti raspund eu in locul lui Carmen.Sunt pansamente elastice pentru buricul lui bebe.
32+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/