Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Castelana, multa sanatate mamei tale! Ne rugam sa fie bine ca doar are nepot de crescut! Cred ca si gandul asta ii da putere... Doamne ajuta sa fie bine!

Cristina, eu una te inteleg perfect si eu am mania asta de a face totul singura si vad ca nu e bine tot timpul si ca nu e asa rau sa ma mai las ajutata; dar sunt stilul heirupist sa fac totul repede si bine, fara mocaieli... Dar acum cu sarcina am vazut si eu ca nu-i chiar groaznic sa mai faca si altii treburi asa ca incearca sa te relaxezi, pentru ca meriti - vorba cantecului

Irinabobe, multumesc mult de raspuns Eu zic ca trebuie sa rezistam cat mai mult ca sa fie bebe cel mai ok. Eu ii explic printesei ca nu are ce vedea acum, ca e urat afara si e frig; mai avem de aranjat in casa; nu e nimic interesant inca... pe cand in martie e frumos, primavara, soare, copaceii infloresc, fetele primesc cadouri, casa e pregatita... atunci e altceva

Diana, acum vad ca ai 27 de ani!!!!!! Cu atat mai mult esti wonder-woman!

Fetelor mai terminati cu kilogramele in minus ca mi-se adanceste depresia... Am luat pana acum vre-o 12 kile... si mai am de luat desi nu mananc aiurea sau mai mult decat inainte si cu toate astea se vede ca m-am ingrasat + celulita vergeturi in cele mai stupide locuri....

Child daca sunt 10 miscari (de oricare) intr-o ora e ok, chiar daca sunt mai slabe nu e panica are si bb zile si zile, mai ales ca acum e mai mare si spatiul e acelasi

Roxana, ce tare e moasa!!! super! vrem si noi

puuup toate mamicile sa fiti cuminti

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Un pup mare pt toate burticutele! Nu v-am uitat, ba chiar v-am si citit asa printre picaturi.
Acum sa fiu sincera stau si citesc din urma si pap floricele cu o ceasca de..bere. M-am trezit asa cu o pofta de bere, ca m-am tot gandit la ea si acum am "clacat". Desi dr a zis ca e voie, parca tot ma simt vinovata, dar nu suficient ca sa las ceasca deoparte
Diana vai ce imi place cum povesteti. Desi ai trecut prin clipe groaznice tu tot reusesti sa ramai calma si pozitiva. in fata ta!
Rebiana tare rau imi pare sa aud ca tot iti este rau
Castelana ieri cand innotam prin zapada (a trebuit musai sa ies) chiar ma gandeam la tine, cum te vaiti tu ca mori de cald! Ma bucur ca mami tau da semne de refacere
Oana si eu am luat un "fasaici" din bamboo tot asa in ideea sa pun spirt si sa dezinfectez pe la baie si in camera la spital
Dayanara asta de care zic eu din bamboo e mai mic, incape in geanta. Ce misto faza cu sfaturile despre soacre pe care le da moasa!!!. Vreau si eu! ca a mea a trecut azi pe aici, si pe langa fatul ca mi-a facut capul calendar cum ca nu e bine ca am inceput sa luam hainute, a inceput sa imi zica ca imi aduce ea pui de la tara sa fac supa la baiat. Si i-am zis ca timp de 6 luni o sa pape numai san, si sa o fi vazut-o cum facea, ca ce vorba e aia doar lapte pana la 6 luni? ca supa de tara e cea mai buna

28+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Diana multumesc mult inca odata si sper sa se faca bine piticii tai cat mai rapid. te admir ca reusesti sa te descurci cu 3 copii.
Fetelor legat de capacul de la wc exista hartie protectoare speciala pt capacul de toaleta ma gandesc ca e mai sigur sa luati din aia eu am gasit pe okazii.ro si ebay.co.uk, iar ca spray mi-a recomandat mie o disperata in ale curateniei , dettol spray, se da pa capac si se lasa cateva minute sa actioneze, si pe ala l-am comandat tot de pe ebay. acum ma intreb daca sa iau si mopul cu mine ca deja zici ca ma duc sa ma angajez menajera nu sa nasc .

31 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Denisa au mai dat vreun semn de viata cei de la farmaciaverde? Te-au contactat sa-ti spuna daca au primit pe stoc absorbantele? Ma gandesc sa comand din alta parte... ca nu prea-mi par seriosi

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

irina da.m si mie link pe ebay cu alea de se pun pe wc
eu mereu am la mine dezinfectant de maini de cand cu gripa, dar nu mi.a dat prin cap sa aplic pe wc, adevarul ca nici nu prea ma duc in locuri publice...dar oricum ideea a fost buna

roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

dayanara asta e hartia , sper sa mearga siteul
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280445778440&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

si asta spray

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230406966989&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

31 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

irina merci, am vrut sa le vad sa.mi vina ideea cum se numesc aici, ca sa stiu unde sa caut, sa nu ma duc pierduta prin magazine :)

roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

.. mi-am comandat absorbantele pe alt site. I-am contactat si telefonic si mi-au spus ca au in stoc si ca le voi primi la inceputul saptamanii viitoare.

Mergi la inceput

Briza
Legat de sfaturile si opiniile celor din jurul tau (apropiati si nu numai) obisnuieste-i cu ideea ca "sfatul cel mai bun este cel pe care-l ceri"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Am venit sa va spun ca azi am fost foarte cuminte, n-am stat la orizontala, in fund. Mie nu-mi place culcata pt. ca nu pot respira. Am mai avut contractii, dar e ok.
Doamne fereste de sindromul cuibului, ca e prea devreme. M-am speriat putin ca si la cealalta sarcina am stat in spital pt. iminenta de nastere exact la 29-30 sapt.

Rebiana recunosc ca sunt lupul moralist. Iertare, dar uite ca eu m-am cumintit.
Irina si eu am senzatia ca merg sa ma angajez de menajera, nu la nascut. E asa pacat ca intr-un moment atat de important din viata noastra trebuie sa ne gandim la prostii.
Cireshka eu am vazut bebei nascuti prin cezariana care au necesitat oxigen sau incubator, chiar multi, dar isi reveneau repede, nici vorba de 7 zile. Nu te mai stresa cu cezariana, poate nu e cea mai simpla solutie, dar daca e cea mai buna pt. voi doi mergi cu incredere.

Daca aveti parole noi , pls dati si mie.

Mihaela29+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput