Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 8
child spune:
Si eu vreau sa-mi aleg o doctorita de familie care sa aiba specializare de homeopatie. Cunosc un astfel de medic, sa vedem cum intru in contact cu ea.
Eu sunt convinsa ca datorita remediilor homeopate avem minunea de la semnatura.
OANA, dupa cum vezi, codul morse functioneaza si la noi, mai ales cand tati spune "hai, da-i lui tati una in dinti" bebeul se conformeaza imediat
. Dar azi dimineata, parca nu avea putere sa loveasca, poate dormea, ca azi-noapte avea chef de petrecere, dar nu avea cu cine.
33+ 
oanaiacovita spune:
Rebiana vreau sa pun spirt in pompita si sa o iau cu mine la baie. Nu mi se pare safe sa pun doar hartie.
Eu am predispozitie mai mare la infectii, dupa cum bine se vede, si nu vreau sa culeg vreun croncobaur de pe acolo.
Oana
34+
Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Rebiana27 spune:
Ce pupacioasa am fost in mesajul de mai sus ;))
Mai am de dat un pupic.. Roxanei
ca sa gandesti pozitiv! Nimic rau nu se va intampla cu micuta Aroa, ok?
Sunt sigura ca mama ta va fi bucuroasa sa afle ca mai are o nepotica chiar daca va fi surprinsa.
Eu n-as fi reusit sa tin atat timp secretul.
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Rebiana vreau sa pun spirt in pompita si sa o iau cu mine la baie. Nu mi se pare safe sa pun doar hartie. Eu am predispozitie mai mare la infectii, dupa cum bine se vede, si nu vreau sa culeg vreun croncobaur de pe acolo.![]() Oana 34+ Eric Nicholas![]() AMR 5+(sau mai putin) ![]() Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Ma dusese pe mine gandul la asta! E o idee f buna! Nici mie nu mi se pare safe doar sa aplic hartie igienica pe colac. Eu si acasa sunt maniaca cu curatatul vasului WC si al colacului.
Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
oanaiacovita spune:
Child pai daca azi noapte a tzopait, normal ca dimineata era obosit.
Asa e dupa party-uri.
Si la noi tot homeopatele au ajutat.![]()
Rebiana acasa nu sunt asa maniaca, ca deh, suntem numai noi 2, si musafiri am ffff rar. Dar in spitale, am oroare.
Oana
34+
Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Bebe mic 
Rebiana27 spune:
Oana mi-ai placut mult in sedinta foto de la 33+ saptamani!
A crescut bine burtica! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
happyjoy spune:
Diana, bine ca sunteti amandoi bine si ca tu te-ai refacut intr-un timp record
Esti un om puternic si asta se vede!!! Te admir tare si pe tine si pe Andra in primul rand pentru ca sunteti optimiste si curajoase 
Andra, asteptam si de la tine vesti bune, ca totul s-a rezolvat si esti acasa cu Ianis
Noi suntem aici si ne rugam sa fie totul bine
30+ 
oanaiacovita spune:
Am trisat un pic si am schimbat de azi semnatura. Sa nu ma ziceti.
Oana
35+
Eric Nicholas
AMR 4+(sau mai putin)
Bebe mic 
Rebiana27 spune:
Oana eu si acasa am un fix cu curatatul toaletei pt ca si Luca foloseste WC-ul si vreau sa fie protejat el, in primul rand. Mai vin si musafiri...
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
dayanara spune:
rebiana
unde ai gasit cosulete pana la urma? sunt tare curioasa sa vad cum le.ai aranjat 
oana chiar ca e buna ideea cu pompita, dar eu nu stiu de care e vorba am sa ma uit la poze, si nu doar pt nastere ci in general sa tin in geanta si cand merg prin centre comerciale la wc sau in alte locuri nu strica
roxana
30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE