Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Oanka, bafta azi la analize, tinem pumnii sa iasa bune si tu sa fii linistita!

Kossir, si eu am vazut azi ca la urcare si la coborare la volan...ma deranjeaza cand trebuie sa ridic un pic piciorul, mai este si pardalnicul de drept ce-l folosesc! Ai grija de tine si hai ca poate termini cu achizitiile!

mihaelagrosan ce harnica esti!!!! eu inca nu stiu daca sa iau un sifonierut la baiat si asa nu-l mai golesc pe cel existent, inca masuram si stidiem aspectul! relax si nu exagera cu treaba!

cireshica, nu am mai auzit de asa complicatii la bebe din cauza op de cezariana, dar nu comentez, nu sunt medic, nu pot sa-mi dau cu parerea. Tu nu te mai incarca de ganduri negre, aici sunt multe fete ce au nascut cu cezariana sa stii! Fii mai optimista! si eu vreau sa nasc natural, dar dr a zis ca e de vazut: greutatea copilului, pozitie, eu ce si cum ma prezint in mom respectiv. Nu sta de pe acum infricosata, lasa bebele sa vina linistit, nu-l crispa!

Ioanact, sanatate Ioanei, fetita cu ochi superbi! Nu te mai stresa cu vitaminele, asa este Peritolul este dat si pentru efectele sale secundare: pofta de mancare, si da stari de mare moleseala...stiu de la prietenele mele de acasa, asa le dadea si lor dr pediatru!

Stefimic, merci, sunt bine ce sa zic, serile trecute nu am putut sa ma tin asa bine si am plans mult, dar ziua ma pot controla, nu ma recunosc acum in sarcina sunt tare sensibila (de felul meu nu pish ochii), ma iau cu una, alta. Azi sper sa-mi mai revin, acum astept sa iasa mama de la dializa si sa o pot suna sa vedem cum se simte azi! te pup si ai grija de tensiune!

miria, ai interzis de la mine la ganduri negre!!!!! Fii mai relaxata si va fi bine, nu te mai alimenta!

Andira, ce fac fetele frumuselele tale? sanatate si vezi cu zapada aia!

oanaiacovita, hai ca mai este putin si scapam de atash. asa e, noapte excursia la baie este cam deranjanta, pana ma diric, pana toate cele, pana vin pac a fugit si somnul. te pup

fetele scuze, mai voiam sa sciu da imi este teribil de somn si trebuie sa si papam de cina ( e 8 seara la mine) si sa sun acasa!
Va pup si pe maine, nu va suparati ca nu am scris la mai multe!

castelana fericita 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDRA - Bine ca i-a dat tratament fetei. Si ia dat din aceeasi grupa de medicamente din care este TOBRADEX-ul de care iti ziceam eu.

KOSSIR - Sunt frumoase lucrusoarele si dulci. Parca pentru fetite sunt mai frumusele, ca-s culorile calde. Asa imi pareau, cel putin mie, cand ii luam prima data Damianei. Paturicile imi plac mult.

CHILD - Nu trebuie sa te sperii, desi stiu ca nu prea conteaza ce-ti zci, ca bebe alterneaza joaca cu somnul si creste pompieristic. Acuma o fi, saracutul, pe loc repaus sa mai creasca nitel. da-i pace ca in 1-2 zile isi reia activitatea.

Cristina +25 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

castelana ma bucur pt vestile bune despre sanatatea mamei!

child nu.ti face probleme, e bine ca se misca, oricum nu intotdeauna e la fel si eu ma sperii destul de des, dar cum simt un pic cum imi revin :)

kossir foarte frumoase lucrusoarele , si culorile foarte variate
sa le poarte sanatoasa sofia

roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

OANA - Bafta la analize astazi si la cumparaturi in general.

Si eu am de comandat/cumparat vreo 7 canapele, deci caut un magazin sau depozit unde sa-mi permit negociere la o asemenea cantitate. Si mai sunt si pretentioasa pentru ca stiu excat ce-mi foloseste si nu vreau altceva.

CASTELANA - Multumesc de sfat! Nu vreau sa-mi fac ganduri negre, doar proceseaza mintea mea intr-una. Iar cand este ceva care ma supara nu stiu cum sa fac sa nu ma mai las afectata. Poate imi dati si o metoda ca pe-asta nu o gasesc. Incerc eu sa fac ceva sa nu mai fiu cu gandul acolo, dar tot o iau pe aratura.

Din pacate sunt genul care se baga sa le faca ea pe toate si de multe ori ma simt extenuata, dar nu cedez si continui sa rezolv problemele constiincioasa.
De fapt, daca mi-ar lua cineva obligatiile din carca m-as simti frustrata, asa m-am obisnuit cu ele.

Cristina +25 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Castelana, , sanatate in continuare mamei tale, refacere cat mai usoara si rapida.
Ai dreptate, din mesajele Dianei reiese asa un calm si o liniste .
Ca si din mesajele tale de altfel. Asa este, ne descurcam noi cumva, nu mai e mult. Sa porti sanatoasa perlele, fac asa bine la suflet asemenea cumparaturi. Pofta buna si odihna placuta.

Andira, sanatate lui Nati . Conjunctivita e o pardalnica, dar nu trece asa greu .

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 34+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Pisoii mei nu mai tusesc asa rau, le-am dat Oscillo de 3 ori/zi si le-am facut aerosoli. Suntem pe drumul cel bun si cred ca in 1-2 zile vor fi gata.

Multumim inca o data pt. urari, nu mai nominalizez insa va dau cate o floricica. Sunteti tare dragute.

Ioanact, eu n-as da Peritol pt. nimic in lume...e unul din medicamentele "bun la toate", adica si sedativ, si pt. dureri, si pt. pofta de mancare ...Ioana isi va reveni singura cu mancarea, toti avem perioade din astea. Doar rabdare sa ai.

Delia, dr. Badiu nu prea face cezariana la cerere, insa daca trebuie o face fara probleme, nu ar risca viata mamei sau a copilului. La mine n-a asteptat sa nasc natural, nu aveam cum, placenta acoperea total orificiul intern al colului. Pur si simplu ruptura s-a produs cu 2 zile inainte de operatia programata.
Despre motive: sunt multe, aparent nu ma incadrez la niciunul, mai astept doar rezultatele unor analize de coagulare ceva mai speciale, poate acolo o fi problema. La camera de garda am fost intrebata daca am avut accident de masina, s-au gandit la vreun traumatism.
Nici motive de placenta praevia n-am avut. Cele mai comune sunt uter cicatricial, sarcini multiple, varsta inaintata. N-am avut operatii pe uter, am doar 27 de ani si 2 sarcini anterioare asteia, cu nasteri naturale.
Uneori se intampla fara ca medicina sa poata gasi o explicatie.

Cireshka, cate saptamani de sarcina avea? Si ce tip de anestezie a avut prietena ta? Tinand cont de greutatea lui bb, care e ok, n-ar trebui sa stea 7 zile la ventilator...sa nu aiba vreo infectie, ceva.

Mihaela, ai grija...imi suna a sindromul cuibului .

Carmen, stai linistita ca iti vei aminti totul in mod natural.

Babyangel, in sediment ai hematii, leucocite si flora microbiana. Astea arata ca ai infectie. Urocultura iti va arata cu ce esti infectata si antibiograma cu ce poti trata.

Castelana, multumesc. Eu am fost si sunt optimista, nimic pe lumea asta nu se intampla fara motiv. Chiar daca, aparent, nu exista explicatii, cu siguranta le vom gasi mai tarziu. Important e sa fim sanatosi si sa tratam totul cu calm. Ce faci cu pietrele si perlele?
Sanatate multa mamei tale, e tare greu.

Andira, Delia, mai mult de atat nu puteam sa fac nici eu nici medicul. Decat sa stau in spital non-stop pana la operatie. Dar nici in spital nu poti prevedea o hemoragie de la placenta. Debuteaza brusc si fara nicio durere, te trezesti in somn plina de sange.
Sangerarile anterioare au fost mici, in cateva zile s-au oprit, purtam doar tampoane zilnice.
Asta a fost masiva, a avut o alta cauza pe care absolut nimeni n-o poate prevedea si chiar daca as fi fost in spital tot in acelasi timp as fi ajuns pe masa de operatie, nu s-ar fi schimbat nimic.
Sunt si eu medic si va asigur ca n-a fost nicio greseala de urmarire, conduita si tratament al problemelor sarcinii, din contra.

Andira, da, suna urat de tot, insa asa am fost sfatuita. Iar la 22 sapt. erau sanse f mari sa se ridice si sa nu mai fie praevia deloc. Insa sunt oameni care trateaza pierderea unui copil cu indiferenta...esti tanara si faci altul .
Am avut si "sfaturi" de la unii membri ai familiei...eu eram in spital si-mi spuneau ceva de genul "pacat ca n-ai pierdut sarcina mai la inceput si o pierzi acum". Plangeam si ma rugam sa-mi tina Dumnezeu copilasul sanatos, mi-a trebuit multa putere sa trec peste cuvinte de genul acesta.
De aia nici n-am stat non-stop in spital, face f f rau la psihic. Nu va pot povesti ce tragedii am vazut pe acolo si cu ce indiferenta era tratata problema si de medic dar si de mama.

Child, de acum bebe e mare si are loc mai putin, nu mai misca f f des.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Salutaaare gagici.
Diana welcome si felicitari pt flacaul atat de disciplinat.Doamne ajuta!
Despre noi nimic nou decat o lovitura in stil karateka a lu fii-miu de a trebuit sa-mi schimb absorbantul .De durere.Deci senzatia a fost unica:parca a scos mana prin chiloti!
Azi am vorbit cu medicul pediatru la care am ajuns prin nu stiu cate recomandar si interventii din cauza de aglomeratie.Sapt viitoare mergem la ea sa ne cunoastem si sa facem o listuta cu ce trebuie sa avem in casa si sa planificam intalnirile cu ea.O prefer pe aceasta pt ca este homeopata si , personal, sunt adepta acestui tip de medicina.
Ioanact eu nu ma pricep la cresterea copiilor insa am avut de-a face de multe ori cu copii de varsta scolara "tratati" cu vitamine.Pai ce povestesti tu acolo ca papa Ionicutza ta...eu zic ca e suficient.Vitaminele au efecte secundare pe termen lung.Si efectul este ireversibil.Na!Ma dau si eu cu parerea doar.
Kossir ce draguta e paturica aia roz cu ursuleti!
Bumbita tu erai ingrijorata ca nu ai luat niciun kg in ultima luna?Eu in luna 7 nu am luat deloc ba am scapat de un kil .bebe a crescut, ceea ce e mai important.
Eu am terminat de calcat toate hainutele ,le-am asezat in dulapiorul lui nu le-am mai bagat in sac si apoi sa videz.Parca totusi nu vrea sa fiu asa exagerata.Le-am spalat sa nu aiba reziduuri de la vopseluri,ate sau de pe mainile altor cumparatori de la magazine.Acum sunt spalate, sterilizate si dulapul inchis.Le-am tras la final un jet puternic de abur si gata.In rest, suntem ok.
Azi fac paste carbonara .Fug ca vine mancaciosul ala mare.Adica sotul.
Pup pe toate!

+33 cuGeorge-Theodor

AMR 6 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Am facut si noi o iesire scurta pana afara. Greu se mai circula prin zapada cu burta la purtator.

Delia,Mihaela toata lumea imi zice ca nu am cum sa confund contractiile, numa eu zici ca sunt turc si nu pricep. Maine facem 35 de saptamani. Daca pana nu de mult ma rugam sa ajung la 34 de sapt acum am urcat la 38 de sapt.

Ciresica nu cred ca bebe are probleme de respiratie de la cezariana. De ce nu merge mama sau tatal sa intrebe CLAR ce se intampla cu bebele lor. E dreptul lor sa stie. Off, eu numai cand aud de Caritas mi se face rau.Am auzit de mai multe povesti horror acolo. Sper sa nu supar pe cineva care naste acolo.

Mihaela si pe mine ma duce gandul la treaba cu, "cuibul" ce faci tu pe acolo. Ia vezi, ia-o mai usor.

Carmen ce frumoase sunt toate lucrusoarele. Ce paturici frumoase sunt la voi. Aici cele care sunt cat de cat ok, sunt mult prea scumpe. O intrebare, ce e in poza asta intre termometrul de baie si termometrul normal? Nu imi dau seama ce e.

Oanka tinem pumnii sa iasa analizele perfecte si multa bafta in gasirea lucrurilor de care mai aveti nevoie sa aranjati cuibul pentru Mariuta.

Castelana ma bucur ca mama ta e mai bine. Spor la cumparaturi. La cat e de cald la voi, cred ca mai multe body-uri si niste pantalonasi scurti sunt de ajuns. Bine, paturici, prosopele, chestii de bebelusi.
Mie tare mi-s dragi bebeii vara in carut cu bulanasele la vedere.

Child obisnuieste-te ca de acum asa e. Noi avem un cod morse si cand il rog sa imi dea un piciorus sau o mana sa ma linistesc, o face imediat si asa stiu ca e ok. Mi-a facut si figura ca nu a vrut sa miste la cererea mea, dar cand e asa eu il pun pe sot sa il aculte cu urechea si imi zice ca se aude inimioara si cum face bulbuci la gura si atunici il las sa sforaie in continuare.

Diana pe mine ma tot uimesc unii oameni ce suflet pot avea cand e vorba de un bebelus. Ma irit rau la faze din astea si nu as vrea sa am pe cineva in preajma ca eu ripostez. Ma bucur ca acum le poti dovedi cate prostii pot avea in cap. Ai un bebel sanatos si, desi a fost greu pentru voi, cred ca poti spune ca a meritat tot efortul tau. Abia astept sa il vad in poze.

Ella chiar vroiam sa te strig la apel. Ma bucur ca ai scris. Dupa ce primesti listuta, te rog sa o faci publica. Si eu vreau sa merg pe homeopate.
Eu fac pizza.

Oana 34+ Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Fetelor, multumesc de raspunsuri, deci sa inteleg ca se mai intampla. Dupa ce v-am scris, bebeul, ca sa infirme, a inceput sa danseze, doar asa, demonstrativ, cateva secunde si gata.

MIRIA ce bine ar fi sa mai creasca, deoarece e cu vreo 4 zile mai mic. Sper sa recupereze acum, atunci nu ma supar ca nu topaie.

DIANA tiza mea, mamica eroina, te admir

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Mie mi-e rau intr-una!! :( … dar macar m-a fericit ca am primit setul de prosoape pentru bebelina! Le-am admirat si le-am pus inapoi in cutie… ce drag mi-e!!
Bumbitza si eu sper sa-mi fie bine.. in fond nu mai e asa mult de dus dar am o stareeeeee..
Cata (mami de Stef dragalas) as vrea sa fiu fericita viitoare “posesoare” a unei nasteri de juma’ de ora! In conditiile astea n-as mai ravni atat la epidurala.
Andira poate nr 3 e cu noroc si ti se va monta anestezia!
Denisa am fotografiat aseara cutia in care pastrez punga cu gel. Urmeaza s-o descarc si dau link.
Diana citesc cu drag postarile tale si te admir pentru rabdare, tarie, experienta… tot! Te simt asa de dragastoasa si calda!!
Carmen Frumoase hainutele Sofiei! Si tu mami esti frumoasa si cu o burtica f faina!!
Erina mi-a facut bine sa citesc poezia postata de tine!
Freedelia asa-s unii barbati, urasc magazinele si shoping-ul!
Mihaela hi hi. Esti lupul moralist! Suntem asa de “bagate in priza” incat uitam sa ne debransam! Promitem s-o lasam mai usurel, da?
Oanka bafta sa iasa analizele bune!
Castelana pupam pe mami si mandretea din burtica (“baiat de gasca”) Asteptam vesti bune despre mami ta draga!
Child nu te necaji! E posibil sa fie inghesuit in burtica puiutzul… sau pur si simplu sa fie una din zilele in care nu e f activ!
Ella asa am procedat si eu cu lucrurile pentru bebelina.. le-am spalat, calcat si aranjat in cosulete in dulap.
Ce m-a amuzat cum ai descris lovitura de la bebe Geo (micul karate kid )!
Sa ne zici ce recomandari iti face pediatrul cu care te intalnesti! Si eu prefer medicina homeopata…
Oana si eu vroiam sa te intreb la ce folosesti pulverizatorul pe care l-am vazut intre lucrurile pe care le vei lua la spital.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput